Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda pentru masinuta pe baterii


Postări Recomandate

salut

am primit de la cineva o masinuta ca asta

https://www.itsimagical.qa/ride-on-fiat-5-fiat-500-ride-on-blue-59387.htm

initial in ideea de a recupera motorasele. am descoperit ca era doar vorba de un intrerupator si am pus dracia in functiune. aflu ca are o telecomanda. as vrea sa dau masinuta unei cunostinte cu copil mic si daca procurarea unei telecomenzi nu inseamna un efort financiar prea mare, as cumpara-o. altfel ea merge destul de bine si asa.

intrebare: are cineva idee daca exista pe piata telecomanda pentru ea? la o prima gugaluire nu am gasit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Am pe la serviciu nişte telecomenzi, dar tocmai pe 9 Septembrie ajung acolo.Important e să vezi ce integrat decodor are, să fie compatibilă telecomanda cu ea.Dar maşinuţele uzuale importate la noi folosesc cam acelaşi model de integrat.Aveam vreo trei modele care răspundeau la comenzi între ele...

Link spre comentariu

multumesc pentru raspunsuri. am desfacut cutiuta da nu mi-a dat prin cap sa ii fac o poza. nu-mi amintesc decit ca avea 4 relee. da il mai desfac odata zilele astea si vedem. o sa trebuie sa fac si un adaptor pentru incarcare, fiindca are o mufa dedicata, trebuie sa incropesc ceva.

Link spre comentariu

cam asa arata. pe integrat nu scrie nimic, e stantat doar un simbol, dar n-am reusit sa vad bine ce.

as aprecia o sugestie legata de inlocuirea sau adaptarea mufei, ca sa pot conecta mai usor incarcatorul la baterie. pina la urma pot incropi ceva cu poxilina si 2 cuie, da daca se gaseste ceva mai aratos ar fi bine.

20200830_185548.jpg

20200830_185600.jpg

20200830_185610.jpg

20200829_104714.jpg

20200830_185141.jpg

20200830_185218.jpg

Editat de xaxa
Link spre comentariu

Dacă pe integratul de pe placa cu relee nu se poate citi nimic, nu avem de unde şti ce telecomandă se recomandă.Se poate totuşi încerca cu orice telecomandă de maşinuţe de jucărie, e foarte posibil să se nimerească în coduri.Referitor la mufa de baterie, trebuie o mufă cu ,,cheie,, fiindcă polarizarea e esenţială, altfel ardeţi receptorul de telecomandă.O mufă coaxială ca cele de laptop, ar fi potrivită.Se găsesc la magazine de electronice astfel de mufe.

mufe-alimentare-mama-tata.jpg

Link spre comentariu

din pacate asta e tot ce am. telecomanda originala arata ca in foto. are un buton pentru inainte-inapoi si unul pentru stinga-dreapta. am mai gasit ca ar fi modelele IGED1173, IGED117, KD0716

legat de mufe, as prefera una cu 2 "picioruse" ca sa pot agata usor clemele incarcatorului. ceva de genul prizelor folosite la radioficare. da aici ma descurc eu sa incropesc ceva.

ride-on-fiat-5_59387_3_a1.jpg

Link spre comentariu

Am si eu vreo 4 masinute mai deosebite,am probat vreo 8 telecomenzi pana am gasit doar pentru una..pierdere de timp. La alta am luat o chinezarie ieftina,i-am scos receptorul si l-am adaptat la cealalta placa,daca stai cu telecomanda chiar pe langa ea e acceptabil,altfel e varza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări