Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

xaxa

Membru activ
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

About xaxa

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Pantelimon

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Doar prin hazardul inconştientului social nu se putea ajunge în sfere atât de aureolate şi în plan financiar Cornel Dinu, fotbalist si antrenor de fotbal
 2. pare un paianjen viespe, paprastasis vapsvavoris, n-am vazut viu nici unul, da ii stiam mai alungiti nu asa gogoloi. poate femela cu oua?
 3. xaxa

  OLD stuff...

  am cam inceput sa uit chestiile astea...
 4. xaxa

  OLD stuff...

  centrul de calcul apartinea de o intreprindere, nu avea legatura cu orasul, in sensul administrativ. deci intr-un oras puteai avea mai multe centre de calcul, cite unul la fiecare intreprindere. asta pentru ca nu existau computere personale, se lucra cu mainframeuri, care aveau nevoie de aer conditionat si mediu curat, dar si pentru ca era acest concept ca ceea ce se intimpla acolo era secret de serviciu. in functie de director, intr-unele dintre centre intrai cu semnatura la venire la plecare, in altele era ca in orice birou, numai ca aveau aer conditionat. situatia a inceput sa se schimbe dupa aparitia FC16. dar si atunci au fost tot felul de "interpretari". La autogara filaret, de exemplu, masinile erau grupate intr-o sale, iar operatoarele aveau doar rolul de a introduce date si a scoate printuri. cei de la contabilitate veneau din birourile lor si stateau pe linga masini pina rezolvau ce aveau nevoie.
 5. cred ca pina la urma ramine asa cum e, trebuie doar sa bricolez ceva pentru incarcare. ma gindesc sa montez pur si simplu in cutie 2 borne legate la baterie.
 6. din pacate asta e tot ce am. telecomanda originala arata ca in foto. are un buton pentru inainte-inapoi si unul pentru stinga-dreapta. am mai gasit ca ar fi modelele IGED1173, IGED117, KD0716 legat de mufe, as prefera una cu 2 "picioruse" ca sa pot agata usor clemele incarcatorului. ceva de genul prizelor folosite la radioficare. da aici ma descurc eu sa incropesc ceva.
 7. cam asa arata. pe integrat nu scrie nimic, e stantat doar un simbol, dar n-am reusit sa vad bine ce. as aprecia o sugestie legata de inlocuirea sau adaptarea mufei, ca sa pot conecta mai usor incarcatorul la baterie. pina la urma pot incropi ceva cu poxilina si 2 cuie, da daca se gaseste ceva mai aratos ar fi bine.
 8. xaxa

  OLD stuff...

  am dezgropat din dulap. o scula mostenita de la cineva care stia sa pastreze.
 9. xaxa

  Azi prin targ

  aceia nu sint pini pentru lipit? au cleme?
 10. multumesc pentru raspunsuri. am desfacut cutiuta da nu mi-a dat prin cap sa ii fac o poza. nu-mi amintesc decit ca avea 4 relee. da il mai desfac odata zilele astea si vedem. o sa trebuie sa fac si un adaptor pentru incarcare, fiindca are o mufa dedicata, trebuie sa incropesc ceva.
 11. salut am primit de la cineva o masinuta ca asta https://www.itsimagical.qa/ride-on-fiat-5-fiat-500-ride-on-blue-59387.htm initial in ideea de a recupera motorasele. am descoperit ca era doar vorba de un intrerupator si am pus dracia in functiune. aflu ca are o telecomanda. as vrea sa dau masinuta unei cunostinte cu copil mic si daca procurarea unei telecomenzi nu inseamna un efort financiar prea mare, as cumpara-o. altfel ea merge destul de bine si asa. intrebare: are cineva idee daca exista pe piata telecomanda pentru ea? la o prima gugaluire nu am gasit.
 12. Eu când am nevoie de presă o chem eu, nu vine ea asa la mine. Ionică Iordache, primar la Pogonesti si colindator dedicat.
 13. Pentru foarte multi, politica este arta de a-ti convinge auditoriul ca ceilalti sint de vina. Giorgio Calvanese pensionar Italian indragostit de Maramures
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines