Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

xaxa

Membru activ
 • Posts

  292
 • Joined

 • Last visited

About xaxa

Profile Fields

 • Location
  Pantelimon

Recent Profile Visitors

1,074 profile views

xaxa's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Reacting Well
 • Dedicated

Recent Badges

 1. am avut nevoie sa mut o cutie de distributie electrica, cam 3m, la parterul unui bloculet. Pentru curiosi, la origine cutia cu sigurantele generale pe cladire, era in exterior sub ferestra unui locatar, ori de cite ori se ardea o siguranta, zi-noapte, cineva trebaluia pe acolo, lucru evident neplacut pt locatarul cu pricina. Ma duc la Electrica pe 1Mai, le spun tarasenia si zic ei ca o sa imi trimita deviz. trimis deviz: 56000ron, cu studiu de fezabilitate si musai schimbat toate firele din cladire ca unle sint pe aluminiu iar altele pe cupru si nu se pupa. INtreb de ce n-au facut ei schimbare pina acum daca nu se pupa. Tacere. intreb cum pot sa oblig eu vecinii sa contribuie la treaba asta, cu bani si deranjul de rigoare, cind eu vreau sa mut doar cutia cu sigurante. Liniste. Las povestea balta. Un amic ma indeamna sa trec pe la biroul Electrica de sector sa vorbesc cu cei de acolo. Vorbesc cu un maistru si cu "sefu". Se face, da zilele astea au de lucru, saptamina viitoare joi la 8. Joi la 8 apare echipa de 3 oameni si face operatia in citeva ceasuri. Costuri: 5800RON, in care intra si cutia noua, cu factura si dosar cu documentatie stampilata de adaugat la documentatia de constructie a imobilului. Ii spun maistrului tarasenia de la sediul central. Zimbeste si zice : "eh, sint multi pe acolo, trebuie sa manince fiecare".
 2. buna ziua si inca odata La Multi Ani! Trebuie sa cumpar o casa de marcat modelul nou. As avea nevoie de opinii din partea celor care au si chiar folosesc, felurite linkuri spre situri de vinzari cu laudatori am gasit si eu. Ma intereseaza ceva mic, ieftin si simplu de folosit. Repet, prefer comentarii de la cineva care chiar foloseste. Poate m-ar ajuta si un link spre un forum de profil, dar n-am gasit pina acum.
 3. xaxa

  Donatii

  pai luati legatura cu dutu590 poate combinati cumva
 4. xaxa

  Donatii

  schemele vor pleca dupa anul nou la dutu590.
 5. xaxa

  Donatii

  desigur, dati-mi un mesaj
 6. xaxa

  Donatii

  am gasit niste scheme vechi, pre '90. La o prima vedere ar putea interesa colectionarii de aparate de radio si Spectrumuri. O parte dintre ele sint mai greu lizibile, ar trebui scanate si procesate, o parte sint desenate manual. Nu am timp/entuziasm sa stau sa le analizez si procesez. Daca exista un doritor, posteaza aici si in saptaminile urmatoare imi fac drum la posta si i le expediez gratis. Daca nu, ajung la reciclare.
 7. Sarbatori fericite! Multumesc cu ocazia aceasta tuturor celor care si-au gasit timp sa ma ajute cu un sfat cind a fost nevoie.
 8. Se adauga la vinzare 69. Motor de la un blender, dintr-un proiect abandonat de bormasina. 12 lei 250W la 220v, variator de turatie. Jumatate din guler e rupt.
 9. Pozitia 53. Lot ambori/centratoare noi s-a dat. Restul valabile
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines