Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fosfenismul


Postări Recomandate

Oamenii au avut și au probleme cu afectarea vederii și fără TV. Cine vrea sa privească becuri e treaba lui, n-am nimic împotriva. Am exprimat o părere, ca e forum. Sincer, aia ca îți poți influenta destinul după..., m-a cam lăsat fără aer. Asta este, nu sunt toți așa receptivi. 

Link spre comentariu

 

Acum 1 oră, sesebe a spus:

[...]

Timpenie mai mare n-am vazut.

 

D'aia toata viata muncesti din greu ca sa traiesti o viata obisnuita: pentru ca nu intelegi aceste lucruri simple. La fel cum se intampla si cu marea noastra majoritate.

Ideea si scopul sunt acelea ca in final sa faci bizonul sa cumpere ceva, sa scoata banu'... adica este vorba despre banala "circulatie a banului in natura", adica de la hmmm... "oamenii obisnuiti" (cunoscuti in jargonul popular sub numele de... fraieri) catre "baietii destepti"... ia uita-te la dispozitivele astea "fosfenistice" pe care folosindu-le oricine poate ajunge un Zveinstein, un Dreistein, etc. (pentru ca Einstein e ocupat, s-a dat deja demult!):

 

https://www.phosphenisme.com/project/coffret-phosphenic-pocket-lamp-initiatic/

https://www.phosphenisme.com/accessoires-vendus-separement/

https://www.phosphenisme.com/project/i-mantratron-mac-pc/

https://www.phosphenisme.com/project/i-alternophone/    (!!!!)

https://www.phosphenisme.com/project/i-gyrascope/

https://www.phosphenisme.org/project/i-energie-phosphenique/

https://www.phosphenisme.com/project/cours-pratique-de-dedoublement-astral/

etc...

 

AMLP-initiatic-sans-miroire.jpg

 

Eheeeiii..., aproape 100 euro o lanterna (becul ei de schimb costa "doar" 14 euro!), 300 euro un soft cu poze care sa te ameteasca, etc... dar cel mai bine este ca odata cu dispozitivele alea sa cumperi si cursul de mai sus despre "energia fosfenica" cu numai 80 euro, eventual la pachet si cu cursul pentru "dedublare astrala" la numai 117 euro!

Apropo... cursul acela al unor indivizi care vand aparate pentru invatatul prin citit, este livrat sub forma... audio! Cati dintre clienti crezi ca au avut sinapse potrivite incat sa-si fi dat seama de asa anacronism?

 

De ce indivizii respectivi, avand acces de atatia ani la asa aparate  si putand deveni geniali folosindu-le,  putand deveni medici neurochirurgi, cei mai tari electronisti, fizicieni, scriitori geniali... etc., totusi ei prefera sa fie niste... vanzatori?

Raspuns: pentru ca-s "baieti destepti", iar baietii destepti nu-si pierd timpul si viata invatand si muncind, si cu atat mai putin uitandu-se in lumina becului ca sa vada stele verzi, ci participa in cel mai direct si activ mod posibil la "circulatia banului in natura",  dar nu ca sursa si expeditori ai banilor (loc pe care se aglomereaza 99% din populatie) ci exclusiv ca acel 1% de destinatari si receptori ai lor!

 

Apropo'... de dispozitivele alea minune cu care se poate invata (chiar si in somn) orice limba straina in doar cateva ore, stiti?

Sa intrebati pe vanzatorii acelor dispozitive, cate limbi straine cunosc ei!

 

Link spre comentariu

Yoghinii antici meditau la flacara lumînarii iar noi am ajuns la becoled cu nspe milioane de culori. Vedeti ce înseamna sa pui progresul tehnic în slujba omenirii?

Pentru stele verzi nu-i nevoie de hai-tec; ajunge tigaia cea mare a lu' Liza. Sau sucitoarea. Dar nu neglijati faza pregatitoare (zaibar, tuica, palinca).

Link spre comentariu

Ce ne-am face fara lumina?

Lumina vindecatoare insa este de mai multe feluri si poate fi folosita pentru diverse aplicatii. Aplicatia de mai sus, phosphenismul, nu este contestata in afara Romaniei, dimpotriva...

Legat de aparatul prezentat am aflat ca este de fapt un Alternophone folosit pentru scopuri asemanatoare cu practica ELF.

L’Alternophone peut être utilisé pour la relaxation, mais aussi pour l’activation cérébrale ou le traitement des insomnies.
Basé sur l’audition alternative (un son entendu alternativement dans l’oreille droite, puis la gauche), l’Alternophonie est une technique de relaxation surprenante d’efficacité, apportant un bien-être évident dès la première séance d’utilisation. Après environ un mois d’utilisation, à raison de quinze à soixante minutes par jour, cette sensation de bien-être persiste même entre les séances. Certains cas de dépression ou des tendances suicidaires ont pu être corrigés de manière permanente. L’appareil est aussi extrêmement efficace dans le traitement des insomnies.

Am inteles ca nu este nimeni de pe aici care sa fi aplicat ceva din phosphenism...

 

Link spre comentariu

Departe de mine gandul sa ofensez pe cineva, sau sa montez pe cineva in blamarea phosphenismului, apreciez orice persoana care a fost ajutata de aceasta practica, ca a avut curajul sa investeasca si sa primeasca un rezultat pozitiv mult asteptat.

Cunosc ce inseamna un om fara nici o speranta si sa i se inchida toate usile ca nu se mai poate face nimic pentru el.

Cred ca phosphenismul ramane o usa deschisa pentru cine vrea sa intre; ca si orice alt domeniu de altfel. Cui nu-i place poate sa treaca mai departe, nu?

Editat de Cristian74
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

https://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/fosfena_3525

 

nu pomeneste aci de cauze neurologice, or fi si din acelea.

Poate nu e tradus corect, poate metoda se refera la altceva, pare o metoda de stimulare.

 

Levitatie in vis o da apneea de somn (hipoxia cerebrala), nu la toti, doar la cei care si-o doresc.

 

In practica levitatia e ceva foarte complicat, sa zicem ca gaseti soutie antigravitationala, dar cum poti controla asta sa plutesti la 1m de pamant, si sa nu te tot duci in spatiu, exact asa cum se indeparteaza galaxiile.

Link spre comentariu

Poate nu e buna paralela dar se cunoaste faptul ca intr-o anumita stare, acea de semiconstienta, se poate invata cu mai multa eficienta. Poate ca si acest fenomen, fosfenismul, face acelasi lucru. Pana nu experimentezi personal nu ma pot pronunta. Nu stiu cum vine asta: "Levitatie in vis o da apneea de somn (hipoxia cerebrala), nu la toti, doar la cei care si-o doresc." Visezi de multe ori ca zbor controlat fara ca sa mi-o doresc neaparat.

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări