Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ARCTIC CA800A+


Postări Recomandate

Probabil că n-ai suficientă presiune la apă...mașina nu poate să-și ia apă suficientă în timpul prestabilit de program!

Sau ai sita de la intrarea apei în mașină înfundată....

 

Are o sita la intrare? Maine o sa verific! Se poate si cu presiunea la apa, pt ca am pragul de jos la hidrofor cam jos. Maine verific ambele si eventual remediez si va tin la curent. Multumesc!

Link spre comentariu

Da are ...desfaci furtunul de alimentare cu apă al mașinii și înăuntru tevii de la mașină e o sită ...

Mai ales dacă e înfundată e posibil să iasă greu de acolo... trebuie să ai grijă să n-o rupi că pe urmă mizeria din apă intră în elecrovalvele de admisie și atunci ori se blochează complet și nu mai intră apă ...ori rămân întredeschise și se umple mașina cu apă !

Editat de elmar
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Cum se intra in test mode la aceasta masina de spalat. Odata am avut placa arsa si nenea de la service dupa ce a schimbato a pornito cu nu stiu ce butoane apasate si apoi secvential a testat fiecare functie. La mine nu mai ia balsamul si as vrea sa vad daca baga apa in compartimentul balsam .ms.

Link spre comentariu

Poți verifica asta și dacă dai capacul superior jos și urmărești funcționarea electrovalvei respective.E poziționată în loc accesibil.Legând de exemplu un led înseriat cu o rezistență de 100k la bornele electrovalvei, poți vedea dacă este comandată și dacă funcționează.Din păcate nu cunosc combinația de test, poate dacă sunt alți colegi care cunosc informația asta, ne-o împărtășesc.....

Link spre comentariu
Acum 5 minute, validae a spus:

Poți verifica asta și dacă dai capacul superior jos și urmărești funcționarea electrovalvei respective.E poziționată în loc accesibil.Legând de exemplu un led înseriat cu o rezistență de 100k la bornele electrovalvei, poți vedea dacă este comandată și dacă funcționează.

da, stiu dar vroiam sa nu mai astept si sa pazesc masina cand baga balsamul. Ii dadeam un test la toate comenzile pe rand si vedeam rapid daca merge.. ms

Link spre comentariu

La selectorul de programe ai trei poziții(parcă) unde poți alege secțiuni din programul normal ...adică spălare,clătire și stoarcere.
Comuți pe pozitia respectivă și dai pornire(play)...mașina va executa de acolo de unde ai setat-o, adică, dacă ai setat-o pe poziția clătire va executa o clătire și va trece la stoarcere evacuare apă...adică exact ce-ți trebuie (momentul în care ar trebui să ia din balsam)

Acum ...nu sunt sigur 100%  că va face exact ce-ți trebuie ție ...dar cred că dacă consulți un pic manualul ai putea să afli  exact ce fac acele poziții din partea de jos a butonului comutator.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări