Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ionel sm

Membru activ
 • Content Count

  1,279
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ionel sm

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/04/1959

Profile Fields

 • Location
  Constanta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Telecomanda CT 8528 are cod pt.longer 01687 mfy-1165 .Celalalt cod longer 01285 respectiv mfy 1423 nu functioneaza.
 2. In ziua de azi TV-urile au devenit ca brichetele.Eu cred ca sunt facute sa nu functioneze mult..ca sa nu dea faliment fabrica.
 3. Cam toate tv led de ultima generatie sunt niste stifturi.In afara de asta cele cu tub puteai sa dai si cu pumnul in el ca nu patea nimic.Astea daca ai copii mici,nepoti ii vine de hac.la display ,tocmai bun de aruncat....sa nu mai vorbesc de defectare cand nici napuca sa iasa din garantie.Majoritatea sun facute la turci sau china.De multe ori nu poti afla producatorul decat dupa ce il cumperi.Poate va recomanda colegii o marca mai buna.
 4. Am folosit si codul 1423 echivalent longer 01285 si nimic.01687. si 91687 din cate stiu eu sunt identice.Pana la urma la mine s-ar putea sa fie din tv.L-am primit de afara.Este marca Toshiba 49u5863da mainboard 17mb130s ,panel VES490QNDS-2D-U12.Porneste direct daca il introduc in priza ,apare scris Toshiba dupa care ramane rastru si nu mai face nimic.Pulseaza ledul rosu-verde continu.Din telecomanda nu simte nimic .Am telecomanda lui ,o repar si o sa spun exact care cod e bun.Cred ca are probleme de soft.Mai bine zis avea pt ca curierul a reusit sa fisureze si displayul.Ma gandeam sa-l re
 5. Asta l-am probat dar nu merge.Se pare ca am ceva si la tv.Ma mai documentez.Acelasi cod pt.Longer este 01687.
 6. Daca nu aveti cunostinte de electronica mergeti la un meserias.Trebuia sa dati niste date mai complte.Modelul tv ,model sasiu si ce ati lucrat in el.Asa nimeni nu va poate ajuta.Ca fapt divers cred ca aveti ceva in zona trafo linii,eventual deflexie. ....descarcari fit.
 7. Un cod pt tv Toshiba49U5863DA are cineva?Telecomanda lui originala este CT8528.
 8. Cand am avut de aface cu aceste aparate tot timpul gaseam aceste becuri inegrite sau arse.Puneam cate 2 becuri in serie sau daca retin bine erau si becuri de 8v.
 9. Dati o cautare pe google ca il gasti si la un magazin de componente electronice. prntre altele.
 10. Hr8625 ia legatura cu userul stefanpecsi ca il gasesti la el.Daca doresti iti dau telefonul pe MP.
 11. Hr 8625 cam greu de gasit si scumpe.
 12. În jur de 45de zile. La primăvară.
 13. Forine.cred ca nu stii cum arata .In poza il vezi mare dar in realitate nu e nici cat nasturul la camasa 5/5 mm UIte si o poza cu pinii .Asa ca n-ai sa-l lipesti cu letconul nici in 20 de ani.
 14. Mi s-a parut mie ceva suspect inainte sa schimb baretele dar nu am insistat.Am tot luminat display-ul din anumite unghiuri si nimic dar am trecut peste....
 15. Nu prea se intelege mare lucru la poza,daca ati putea specifica sasiul .Desfaceti si vedeti ce sasiu are,eventual procesor.Eticheta este neclara.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines