Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv TELETECH dimensiune marita pe orizontala !


Postări Recomandate

Salutare meseriasi. Dupa inlocuirea trafo linii DST2044-T44 cu un 1142 5111A  ,primul pe sasui 11AK30S-2 iar cel de al doilea pe sasiu 11AK30-2 ,s-a marit imaginea pe orizontala cu 3cm in stanga si in dreapta ,imi aduc aminte ca trbuia inlocuit un condensator prn BO dar nu mai stiu care, si ce valoare trebuie sa aiba ,asta spre rusinea mea  :84 , dar nu am mai avut defectul asta de multa vreme.

 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scazi usor valoarea condensatorului de intoarcere si daca nu obtii dimensiunea dorita inseriezi cu bobinele de deflexie pe orizontala o bobina recuperata de pe alt ansamblu de deflexie (montata din aceleasi considerente).

 

Bun si in cazul de fata ce e de facut ,trebuie sa cumpar un traf compatibil perfect cu al tv-ului sau se mai pot face ceva adaptari sa functioneze cu acesta montat de mine?

Vezi ca tia spus colegu aici ce este de facut , dar este mai mult de lucru , mai bine cumperi un traf compatibil , cred ca gasesti pe la Dumnealui un traf HR80016

Link spre comentariu

Salut! Am un tv toshiba, model 21s04dg, sasiu ks3a, up vdp3120b c3, si are urmatoarea problema: nu se poate regla culoarea, chiar daca in meniu mut cursorul pentru reglaj culoare de la 0 la 100, practic nu are nici-o influienta asupra imaginii. Reglajele pentru contrast si stralucire functioneaza.
Care sant pinii up-ului responsabili cu ajustarea culorii? Din datashet-ul up-ului nu-mi dau seama si nici nu am schema exacta a tv-ului, adica nu am gasit schema cu up vdp3120b c3. Telecomanda originala nu are, dar folosesc una universala leotec supertel, cu codul 249. La nevoie se poate intra in service menu cu aceasta telecomanda?

post-231133-0-58111800-1477515050_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări