Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv TELETECH dimensiune marita pe orizontala !


spyry
 Share

Recommended Posts

Salutare meseriasi. Dupa inlocuirea trafo linii DST2044-T44 cu un 1142 5111A  ,primul pe sasui 11AK30S-2 iar cel de al doilea pe sasiu 11AK30-2 ,s-a marit imaginea pe orizontala cu 3cm in stanga si in dreapta ,imi aduc aminte ca trbuia inlocuit un condensator prn BO dar nu mai stiu care, si ce valoare trebuie sa aiba ,asta spre rusinea mea  :84 , dar nu am mai avut defectul asta de multa vreme.

 

Link to comment
Share on other sites

Scazi usor valoarea condensatorului de intoarcere si daca nu obtii dimensiunea dorita inseriezi cu bobinele de deflexie pe orizontala o bobina recuperata de pe alt ansamblu de deflexie (montata din aceleasi considerente).

 

Bun si in cazul de fata ce e de facut ,trebuie sa cumpar un traf compatibil perfect cu al tv-ului sau se mai pot face ceva adaptari sa functioneze cu acesta montat de mine?

Vezi ca tia spus colegu aici ce este de facut , dar este mai mult de lucru , mai bine cumperi un traf compatibil , cred ca gasesti pe la Dumnealui un traf HR80016

Link to comment
Share on other sites

Salut! Am un tv toshiba, model 21s04dg, sasiu ks3a, up vdp3120b c3, si are urmatoarea problema: nu se poate regla culoarea, chiar daca in meniu mut cursorul pentru reglaj culoare de la 0 la 100, practic nu are nici-o influienta asupra imaginii. Reglajele pentru contrast si stralucire functioneaza.
Care sant pinii up-ului responsabili cu ajustarea culorii? Din datashet-ul up-ului nu-mi dau seama si nici nu am schema exacta a tv-ului, adica nu am gasit schema cu up vdp3120b c3. Telecomanda originala nu are, dar folosesc una universala leotec supertel, cu codul 249. La nevoie se poate intra in service menu cu aceasta telecomanda?

post-231133-0-58111800-1477515050_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Cu telecomanda universala nu cred ca se poate accesa meniu service , daca cursoru merge si nu schimba culoarea atunci posibil soft corupt , dar culoare este? sau este alb negru

 

vedeti aceasta schema daca corespunde http://elektrotanya.com/samsung_ks3a.pdf/download.html

sau asta http://elektrotanya.com/samsung_ks3a.pdf/download.html

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines