Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Targuri radioamatoricesti


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Nu stiu la ce gluma te referi. Eu de exemplu as merge la Friedrichshafen.

scuze, gluma nu se refera la ce se petrece afara, ci la lungul drum pe carenoi il avem de facut pana ajungem la organizarea lor.
Link spre comentariu

Pana sa ajungem in stadiul in care sunt nemtii acum va trece atit de mult timp ca eu care am 33 ani nu cred ca voi prinde acele vremuri.Si asta din cauza educatiei noastre "balcanice" si a mentalitatii "merge si asa" "si poimiine este o zi "

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator mikipe

La 16 septembrie simpozion devenit traditie la Lugoj...un pic de sedinta cu tombola(acum 2 ani am castigat o antena 5/8 pe 2m, fabricatie Kathrein,sponzor al evenimentului.Talcioc traditional de piese si aparatura, noua si veche.Cei care pot, sant invitati si la o rachie si o cafea prin pauze.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Pe 17 martie 2007 la Bucuresti e târgul de primăvară în cartierul Militari.Principala atractie este, normal, talciocul unde puteti cumpara sau vinde. Zona metrou Pacii, Turbomecanica.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Sa stii ca nu cunosc exact locatia, am uitat sa intreb. Anul trecut a fost intr-un complex sportiv, cred ca la strand. Daca iei la tine un handy, 100% gasesti pe cineva sa te informeze. A fost super anul trecut si cred ca asa va fi si anul acesta, cu toate ca trebuia aminat inca o saptamina... parerea mea. Sper sa ne intilnim !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări