Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina spalat Arctic C1000A


Postări Recomandate

La aceasta masina am gasit garnitura hublou rupta. Problema a aparut in timpul functionarii.....probabil a agatat un fermoar ceva. Am dat rufele afara, problema e ca tamburul se invarte greu. Posibil resturi de garnitura sa vreo textila este asezata intre tambur si cuva.Cuva este de plastic si nu stiu cum as putea sa o demontez pentru a curata acolo (se aude cum freaca tamburul de ceva). Nu vad vreun surub sau clema care sa-l desfac pentru a demonta cuva....o fi lipita?Doresc un indiciu de la cei care cunosc.Multumesc.

post-22483-139829729662_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cred ca trebuie sa scoateti cuva cu totul afara, o taiati cu grija pe de-a lungul lipiturii din fabrica si dati afara tamburul ca sa scoateti resturile daca altfel nu ies. E o procedura destul de laborioasa, vedeti ca sunt filmulete pe Youtube cu descrierea pasilor. Ex.

Dati volumul la minim ca acolo ,,meseriasul,, e mare iubitor de manele :sparge:

Link spre comentariu

Cred ca problema este mult mai grava.....posibil in timp ce s-a rupt garnitura a strambat axul tamburului.Am dat cuva afara si observ ca tamburul freaca de peretii bazinului.....cand invart de el se observa la gura unde a fost garnitura o oarecare decentrare. Imi trebuie un bazin cu tambur nou....dupa un prim search nu am gasit nici un rezultat.Ghinion de sarbatori...tocmai ce a iesit din garantie de o luna.

Link spre comentariu

Uraaaaa!!...am reusit. Deja sotia era hotarata ca maine sa mergem sa cumparam alta.M-am gandit sa dau jos totusi rezistenta de pe bazin (care este lipit intradevar) sa vad cam ce grad de depuneri calcaroase are. Ma uit cu lanterna pana la fundul bazinului (spe gura tamburului) si observ ceva negru un colt de carpa. Piesa de rezistenta a fost insa penseta din imagine.....am inceput sa caut cu ea intre tambur si bazin in partea din fata. Si ce sa vezi?...am scos o mare soseta facuta franjuri.Tamburul se invarte acum f bine....astept sa soseasca garnitura si cred ca am rezolvat o cheltuiala neprevazuta de cel putin 1000 lei.Culmea "ironiei".....daca soseta aceea se bloca in oricare alta parte si nu o vedeam prin locasul rezistentei, aruncam bunatate de masina :nas:

post-22483-139829729714_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări