Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa decodez o navigatie audi RNS-E !


Vizitator mihaisemil

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Mergi la TESS şi cere-le pinul navigaţiei. Unii aşa şi-au rezolvat singuri problema. La service, unii tehnicieni pentru deblocat navigaţii percep tarife între 100-250lei, în funcţie de tipul de aparat şi de complexitatea operaţiei.Dacă nu rezolvi la TESS dă-mi un PM şi o rezolvăm.Sănătate !

Link spre comentariu
Vizitator mihaisemil

Pai foarte simplu....omul de la receptie a spus ca ei au bagat datele masinii si SN navigatiei si ala e codul care s-a generat....ca nu merge...nu e treaba lor....poate nu e navigatia masinii sau poate codul a fost schimbat...Intr-un fel avea si el dreptatea lui....ce puteam sa zic ?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Nu-i chiar asa.Ei gasesc codul dupa seria masinii.Daca aparatul nu este originalul masinii(si aici daca codul lor nu e bun sigur nu este)atunci nu ai ce face.Ei si-au facut treaba dar nu-i vina lor ca cineva a schimbat aparatul de pe masina.Ei nu au interfete sa caute codul in aparat ci il scot din bazele de date ale lor.De aceea am zis eu ca cea mai buna solutie este serviceul care se ocupa mde decodari.acolo platesti pentru cod bun.Saptamana asta am avut o Skoda la care trebuia sa ii repar ceva la CD un Stream.I-am spus clientului ca imi trebuie codul,a sunat la reprezentanta si au spus ca nu are cod si daca cumva are il primeste gratis.Dupa ce am dat aparatul jos si binenteles ca avea cod a sunat la ei si au inceput sa faca nazuri ca nu are cum sa aiba si tot felul de minuni.Am decodata eu aparatul(mie mi-a convenit) si asa am rezolva problema.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Alinush

Acest lucru trebuia intaii verificat..nu sa-ti genereze un cod care nu se stie daca e sau nu al navigatiei de pe masina...Cred ca e lipsa de interes din partea celor de la service...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări