Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa decodez o navigatie audi RNS-E !


Guest mihaisemil
 Share

Recommended Posts

Mergi la TESS şi cere-le pinul navigaţiei. Unii aşa şi-au rezolvat singuri problema. La service, unii tehnicieni pentru deblocat navigaţii percep tarife între 100-250lei, în funcţie de tipul de aparat şi de complexitatea operaţiei.Dacă nu rezolvi la TESS dă-mi un PM şi o rezolvăm.Sănătate !

Link to comment
Share on other sites

Guest mihaisemil

Pai foarte simplu....omul de la receptie a spus ca ei au bagat datele masinii si SN navigatiei si ala e codul care s-a generat....ca nu merge...nu e treaba lor....poate nu e navigatia masinii sau poate codul a fost schimbat...Intr-un fel avea si el dreptatea lui....ce puteam sa zic ?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nu-i chiar asa.Ei gasesc codul dupa seria masinii.Daca aparatul nu este originalul masinii(si aici daca codul lor nu e bun sigur nu este)atunci nu ai ce face.Ei si-au facut treaba dar nu-i vina lor ca cineva a schimbat aparatul de pe masina.Ei nu au interfete sa caute codul in aparat ci il scot din bazele de date ale lor.De aceea am zis eu ca cea mai buna solutie este serviceul care se ocupa mde decodari.acolo platesti pentru cod bun.Saptamana asta am avut o Skoda la care trebuia sa ii repar ceva la CD un Stream.I-am spus clientului ca imi trebuie codul,a sunat la reprezentanta si au spus ca nu are cod si daca cumva are il primeste gratis.Dupa ce am dat aparatul jos si binenteles ca avea cod a sunat la ei si au inceput sa faca nazuri ca nu are cum sa aiba si tot felul de minuni.Am decodata eu aparatul(mie mi-a convenit) si asa am rezolva problema.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Alinush

Acest lucru trebuia intaii verificat..nu sa-ti genereze un cod care nu se stie daca e sau nu al navigatiei de pe masina...Cred ca e lipsa de interes din partea celor de la service...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines