Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie meteo LaCrosse WS 3500


Vizitator cristush

Postări Recomandate

Vizitator cristush

Salutare tuturor, bine v-am gasit.

 

Apelez la voi cu o problema careia nu-i gasesc rezolvare.

Am de vreo 2 ani o statie meteo LaCrosse WS3500, adica asta: http://www.lacrossetechnology.fr/aff_pr ... 00&lang=en

iar de cateva luni are cateva zone de touchscreen (sau "butoane") care nu mai raspund la atingere, in timp ce restul "butoanelor" functioneaza normal. Din pacate, asta inseamna ca nu ii pot seta ora/data, si nu pot accesa anumite optiuni din meniu.

Am luat legatura cu producatorul, care m-a indrumat spre dealer-ul din RO, de la care am cumparat statia. Dealer-ul din Oradea (Echipot) mi-a comunicat ca a contactat producatorul si ca i s-a spus ca nu se repara (nu se schimba display-ul), si ca pot doar cumpara una noua, un raspuns care nu ma incanta.

Acum va intreb pe voi: are cineva idee unde as putea duce pentru verificare si reparatie aceasta statie meteo (preferabil in Bucuresti), in conditiile in care nu am si nici nu stiu daca mi-ar trimite cei de la LaCrosse schema electrica? Daca ar fi ecranul defect (ceea ce nu prea pare, avand in vedere ca nu a fost bruscat si ca butoanele respective nu raspund la apasare indiferent in ce zona a butonului apesi), s-ar gasi ca piesa pe undeva, pentru a-l putea inlocui?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

 

Cristi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator domnulx2001

Salut,Parerea mea este ca zona respectiva din ecran a devenit "insensibila", deci senzorii de touch nu mai functioneaza. Nu cunosc aparatul, dar logica imi spune ca asta ar fi cauza. Sau poate impulsurile nu sunt transmise catre decodor... Mie asa mi s-a intamplat cu o telecomanda cu ecran touch si era de la faptul ca zona respectiva si-a pierdut "sensibilitatea". Singura optiune a fost sa ii schimb disply-ul care era prea scump....Numai bine,Gabi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări