Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pb cu amplifu


Vizitator ralphmandl

Postări Recomandate

Vizitator ralphmandl

salut am un amplificator galaxy STA-1002AW. 2*100W in 4 ohmi sau in bridge 1*200W asta e estimativ, pe el scrie 2*200 sau 1*400, ceea ce este imposibil.problema este ca si daca dau sensitivity aproape de minim dupa circa 3-4 min incepe sa se incinga bobina de la difuzor, am ars unul din cauza asta si nu mai am nevoie de probleme.Mentionez ca statia este pusa pe LPF si subwooferul este legat in bridge.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator ralphmandl

statia aia e o mizerie, cred ca nici nu a avut protectie vre-odata. Am observat ca scaote cc pe iesirea difului, vre-o 5V.Cam cat m-ar putea costa reparatia? sau as putea sa o repar singur. Fac o poza putin mai incolo

Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl

nu ma descurc singur, va rog frumos ajutati-ma. vre-un depanator din arad se ofera sa-mi aranjeze amplifu?

cred ca voi schimba tranzistori finali, este o idee buna?

pun o imagine cu placa de amplificare.

este este ok dak intre radiator si tranzistor pun un strat de pasta termoconductoare, asa cum l-am desfacut nu avea pasta termoconductoare si se incalzea extrem de tare amplificatorul, inainte sa prajesc difuzorul dupa 2 ore de functionare abea daca puteam sa ating amplificatorul. tind sa cred ca sunt arsi tranzistori, din cauza incalzirii excesive.

ce tranzistori as putea pune in locul celor 4 pentru o calitate mai buna a sunetului si o putere mai mare?

Posted Image

 

Uploaded with ImageShack.us

Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl

am incercat azi, dar nu am mai avut multimetru asa ca am scos difu afara din cutie, l-am legat cand pe un canal cand pe altu sa vad dak se simte miros de arsmi-am pus botu langa bobinasi pe fiecare calal s-a simtit mirosu specific de ars, nu am lasat mult sa nu puste :ras: cred ca amandoua canalele au pb. se poate ca in bridge sa mearga doar pe 8 ohmi?

Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl

am fost cu amplificatorul la reparat si aia de acolo au spus ca merge perfect, am incercat si cu alte amplifuri si merg perfect numa asta face figuri, cum se poate la ei sa mearga si ma mine nu?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări