Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

davidut5

Membru activ
 • Content Count

  795
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About davidut5

 • Rank
  David

Profile Information

 • Locatie
  Alexandria

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am gasit o sursa de 45v cu 30a, ma bate gandul sa o iau pentru cel cumparat de 1000w chinezesti. Nu e foarte scumpa 150lei. Mi-ar place sa-i fac o cutie cu pistol pentru bobina, adica sa fie folositor la suruburi intepenite.
 2. Este modelul id44. Problema este ca nu merge închiderea din telecomanda. Ceea ce nu are legătură cu cipul.
 3. Poate am atins si altceva afara de buton cand am facut lipiturile, dar daca bateria era scoasa nu cred ca a afectat ceva. De smuls trasee nici atat, montaju e destul de aerisit dupa cum se vede. Ce e ciudat este ca pe placa scrie + dar de la baterie cr2032 vine -, bateria nu se poate pune altfel, si e la fel cu cea noua. Dupa ce am schimbat butoanele si nu a mers, am observat o piesa, cred ca antena, ciobita, si am luat de la cea noua dar tot nu a mers,. E vorba de piesa incercuita, se vad pe ea mai multe trasee circulare.
 4. Nu au reusit cei de la Opel Alexandria sa rezolve, si au propus o alta cheie noua. Inseamna ca ceva tot s-a intamplat acolo.
 5. Este un fujitsu esprimo V5505 model MS2216.
 6. Cu opcom doar am aflat codul pin, nu am avut optiune de sincronizare telecomenzi. Cu Texa axone 4 nu a mers, si e programata la rep Opel. Acestia cereau 100 si ceva de lei pentru aflarea codului pin. Foarte aiurea sa fie devoie de un cod pin pentru invatarea telecomenzii pentru inchidere. Am cumparat doar partea de telecomanda cu carcasa noua originala, si nu am putut sa o scriu, apoi am zis sa iau butoanele si carcasa de la cea noua sa pun pe originala a masini care mergea, apoi surpriza.... Daca as avea cu ce as verifica daca emite semnal, daca emite e in regula si merge sincronizata. Sper sa se rezolve la rep Opel.
 7. Buna seara oameni buni. Deci am schimbat butoanele la o telecomanda de opel combo C care functiona, si dupa operatiunea cu succes fara dezvoltari de probleme aceasta nu mai functioneaza. Nu cred ca are legatura cu bateria ei, ca am mai demontat-o alta data si tot a mers. Deci ori si-a pierdut sincronizarea cu masina ori s-a defectat. Am mai schimbat si la alte telecomenzi si nu au fost probleme, si pe la laptopuri mai lucrez cu pistolul, ca nu am altceva. hobby Poate afecta componentele electronice campul magnetic ce se face in ansa pistolului de lipit?
 8. Buna ziua. Caut un tranzistor mosfet 1426 BA7V2P. Este pentru un laptop fujitsu, de la alimentare chipset. Era pereche cu un 4456 BA7R1D. L-am inlocuit cu un 4362 dar nu merg tastatura si touch-ul nici in w7 nici ubuntu ori linux si banui ca ar fi de la inlocuitor. Daca se gaseste si o bobina tot de chipset de mici dimensiuni 1R0 ca in poza, tranzistorul de jos e inlocuitorul. Ofer 5-10 lei acolo, transport posta de preferat dar daca nu se poate altfel si curier.
 9. Postez aici cu acelasi monitor, in momentul de fata nu misca nimic nu se aprinde nimic. Sursa scoate 5,4v si 13v cam cat trebuie, la butoate ajung 1,2v de la un regulator pe placa de baza care ajunge semnalul pana in controller rtd2120 si cam asta e toata actiunea pe placa de baza. Am incercat alimentare de la o sursa ATX si la fel. Cu firul enable de la ccfl deconectat ecranul se lumineaza dar nu este afisat nimic. Parerea mea este ca a decedat controllerul RTD2120 ori soft in el, voi ce ziceti? https://imgur.com/yPFRMmQ
×
×
 • Create New...