Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

vasile eugen

Membru activ
 • Content Count

  2,353
 • Joined

 • Last visited

About vasile eugen

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Loc.Sarmasag Jud.Salaj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mersi a mers asa,si este folosit codul care a fost inaite si generat de programul de coduri.
 2. Daca tin AS si pornesc imi apare 7 SAFE dupa ce apare acel bip,iar daca il pornesc direct din buton imi apare SAFE. Alimentarea este OK,deoarece am testat un radio cd care functioneaza corect.Incerc cu pornire motor.
 3. L-am testat dar nimic,tot asa imi apare SAFE.Am vazut aici dar nuam cont si nu reusesc sa fac:https://eeprom-database.go.ro/viewtopic.php?f=245&t=27936&p=27973&hilit=Blaupunkt+Car+300+F#p27973,poate ma ajuta careva care a mai fost in aceasta situatie.
 4. L-am programat si ramine miine s apun pe masina sa vad. Am pus codul de pe incriptie in programul de generator cod si imi dadea codul8490,ramane de verificat.
 5. Dar daca a fost memoria scoasa atunci cum procedez,am pus alta si nu stiu ce trebuie sa contina atunci.
 6. Nu mai avea memoria originala24c01,combinatia cu taste am facut. Seria este :GM030M Y5792703 stantat pe carcasa si pe eticheta este 7 649 852 520. Un sfat cum sa fac atunci?Multumesc.
 7. Caut in continuare un dump testat pentru Blaupunkt Car 300 (F).
 8. am pus ,este fara cod dar imi tot apare"SAFE" la citeva secunde.Le a memorat programele.
 9. Salutare .Ma poate ajuta cineva cu un bin pentru un blaupunkt car 300.
 10. Doua ceasuri am facut si eu ,acestea : https://wordpress.com/block-editor/post/vasileeugenelectronic.wordpress.com/233
 11. Este vorba de librarii cred ,am incercat si eu codul si tot asa este. Incearca sa te inspiri de aici : http://nicuflorica.blogspot.com/2019/09/ceas-matriceal-animat-cu-date-din.html sau https://create.arduino.cc/projecthub/mircemk/esp8266-animated-clock-on-8x8-led-matrices-4867ae
 12. Mersi , a functionat.Nu am mai facut asa ceva.
 13. Si daca opresc alimentarea va cere inapoi codul ? Eu vreau sa nu mai ceara cod dupa ce iau alimentarea.
 14. Am un dump care are cod,dar cind este deconectat de la sursa alimentare trebuie sa fie pus din nou codul.Mai explicit este ca radioul sa fie folosit nu in masina ci in curte cind se lucreaza afara si afisor nu este.Da,daca era tot timpul pe sursa era asa.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines