Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

vasile eugen

Membru activ
 • Content count

  2,282
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About vasile eugen

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Loc.Sarmasag Jud.Salaj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vasile eugen

  Corector de ton RC4558

  Suna foarte bine,am facut testul pe un etaj final cu TDA2050. Vor fi in scopul vinzari.
 2. vasile eugen

  Lcd samsung

  Depinde daca sunt compatibile displeyurile.
 3. vasile eugen

  Corector de ton RC4558

  Am testat si eu ceva corectoare cu citiva ani in urma dar nu au fost probleme. Am facut acum pentru proba cu TL072 si functioneaza bine. Imi plac mult cele preluate de la rusi.
 4. vasile eugen

  LG40LX541H blocat mod hotel

  Nu mai este cazul .Cu acel cod de telecomanda am reusit sa pornesc o alta placa compatibila cu displeyul. Mersi mult @Costica LCD .Se poate inchide.
 5. vasile eugen

  LG40LX541H blocat mod hotel

  Mersi mult.Nu a trebuit nici o parola.O intrebare mai aveam , tvul are ecranul fisurat si am pus alt ecran de 39 inch imagine este buna dar ca este intoarsa la 180 grade imaginea . Se poate regla din meniu service?
 6. vasile eugen

  LG40LX541H blocat mod hotel

  Am si de lg si longer. In bibleoteca pentru longer nu este codul dar merge de la altul. Am mai avut unul de 32 inch tot asa si imi pare rau ca nu am notat procedura. Amcum ma chinuiesc din nou
 7. vasile eugen

  LG40LX541H blocat mod hotel

  o alta modalitate? mai este?
 8. Salutare .Am acest tv la care nu pot sa intru in meniu service ,doar in mod hotel. Comutarea pe surse se poate face,functioneaza pe hdmi ,sunet reglabil. Stiam ca este o combinatie de butoane dar nu am gasit ce sa merga din ce este pe net.
 9. vasile eugen

  tv axen

  tensiunea imi ramine pe dimer , la fel si on/off ca imi ramine sunetul.
 10. vasile eugen

  tv axen

  Salutare.Am si eu un tv cu aceasta sursa.Am verificat ledurile si sunt ok. Tensiunea de 12v ramine fixa,cea catre leduri creste pina la circa 41v maxim 20-30 secunde dupa care imi cade . Un sfat daca se poate.
 11. vasile eugen

  Modificare sursa ATX => Proiect didactic

  Nu are rost sters,chiar daca nu sunt comentari sau sunt sunt puncte repere. Cel putin eu am urmarit doar pentru cultura mea personala.
 12. vasile eugen

  LG 39LY750H

  Nu am incercat update.Dar reball sau reflow nu cred ca este cazul. Prea multe date nu am gasit despre acest sasiu. Am sa vad pe saitul oficial dar trebuie datele /procedura de update care nu stiu cum sa fac la acest model.
 13. vasile eugen

  LG 39LY750H

  Salutare. Am acest tv la care indiferent in ce limba am setat limba meniu si tara, si fac confirmarea cu tasta "OK" mi se restarteaza. Chiar daca il las citeva minute sau mai mult tot asa mi se comporta. Placa de baza imi este EAX657743101. Un sfat este bine venit.
 14. vasile eugen

  Sursa BN44-00787A

  Salutare. Ma poate ajuta cineva cu o schema sau sfat pentru aceasta sursa. Tin sa spun ca am inlocuit Integratul din sursa si pfc(FA 6A01 si E3051).Tensiunea pe condesator de filtraj este de 320 V. Tensiunea de stand -by este de 2.5V ,iar pe cablaj imi este trecut de 8V. Electrolitici,diode, feturi le-am verificat .
 15. vasile eugen

  Invertor 24Vcc-230Vca_50Hz_ 5000W

  scurt pe iesire,diode ,tranzistori
×