Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

multimetru digital DT-830B + acumulator AA 1,2 V


Vizitator andrei_miria

Postări Recomandate

  • 3 luni mai târziu...

"ce sa ii fac?" - o ... reciclezi si cumperi alta.

 

... reciclează inteligent: desfă mufa şi păstreaz-o, la fel şi tabla exterioară, restul în pungă şi la gunoi! :d

 

(da, ştiu, e 50 de bani o mufă d-aia, dar conform legii lui Murphy, exact când ai nevoie să cumperi 2-3 bucăţi nu mai sunt pe stoc!!! :rade: )

Link spre comentariu

Si eventual pana mori faci si un kilogram de fier vechi din table de baterii din care iti iei un covrig.Asta daca nu mori repede sau mai probabil ti le arunca nevasta cand face curatenie.Altora le-a aruncat lampile la curatenia de Paste :91

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Florine, n-o lua pe urmele lui bubusmecherul. Scrie cat de cat corect ca sa inteleaga lumea ce vrei. Nu vreau sa fac lectii de gramatica cu tine dar daca scriai asa " Domnilor, bateria unui aparat de masura de 9V nu se poate incarca cu un incarcator de Motorola de 9V? Ca am unu. S-a descarcat bateria unui aparat de masura. O pot incarca altcumva? Ce ma sfatuiti?" se intelegea ce vrei.

Daca e baterie (nu acumulator de 9V) nu se poate incarca. Cumpara alta.

Editat de Relav
Link spre comentariu

Dacă aplici la bornele bateriei o tensiune de 9V sau mai mare, un timp scurt, (1- 5 minute) bateria se regenerează momentan, dar numai cât să poți face o măsurătoare - două.....asta doar dacă nu ai la dispoziție momentan altă baterie. Mai bine caută la supermarketuri acumulator de 9V, fiindcă s-au ieftinit mult, am mai scris asta, am cumpărat cu prețuri între 9 - 15 Lei.

Link spre comentariu

Daca nu ai chef sa dai 15 lei pe o baterie 6F22, ii pui 3 celule fotovoltaice inseriate de la  lampile de gradina(3,9 lei/buc in Brico), ca oricum, nu faci masuratori pe intuneric, zau asa... la 0,9mA cat consuma un DT830, merge de numa`.Si tine vesnic. Viitorul-energia solara! :rade:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Imparti numarul din dreptul butonului la numarul de diviziuni la cap de scala si inmultesti cu numarul de diviziuni pana la care a ajuns acul, daca e analog aparatul. Daca e digital citesti numerele de la stanga la dreapta si aia e.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări