Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

modoran

Membru activ
 • Content Count

  3,180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

230 core_reputation_level_5

About modoran

 • Rank
  core_member_rank_7

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  BUZAU

core_pfieldgroups_1

 • core_pfield_8
  modoran_mw

Recent Profile Visitors

923 profile views
 1. Filmele se vad din retea, via un server DLNA, nu direct din browser ( cel putin nu din paginile "cunoscute" cu filme piratate infestate cu reclame si popupuri la greu ). Cat priveste modelul ala de media player, returneaza-l cat mai repede, nu inteleg la ce ai asteptat o saptamana, cumpara altceva.
 2. Pentru redresoare auto cumperi un dt830 sau 9205 chinezesc cu 15 - 20 de lei și ai rezolvat problema. Se arde și ăla, îl arunci și iei altul, tot așa la rand.
 3. NU exista o varianta "corecta", e in functie de ce tuner ai montat fizic acolo. Oricum sunt vreo 3 - 4 optiuni in total, incearca-le pe toate. Presupun ca nu vrei sa desfaci capacul tv-ului sa schimbi memoria, daramite sa o rescrii, nu ? Nu are decodorul ala digi iesiri AV ? Le folosesti pe alea si gata.
 4. Asta e datasheetul lui drv8872: https://www.ti.com/lit/ds/symlink/drv8872.pdf Integratul defect e probabil un microcontroller, il inlocuiesti cu ce vrei tu, dar trebuie sa scrii si un soft pentru el.
 5. Toate magazinele fizice cumpara de la ei la greu, de asta nici nu se mai complica cu mici comenzi de pana in 300 de lei. Nu vor sta deloc cu marfa pe stoc.
 6. Daca ai foarte multe probabil iei ceva bani pe ele la un centru de colectare fier vechi
 7. Da, sa ne anunți și pe noi când ai drum în Cluj, aia nu trimit prin curier așa ceva.
 8. Nu ai sa gasesti, contine diclormetan si asa ceva este interzis la vanzare catre persoane fizice.
 9. Nu prea au probleme motoarele nici macar la chinezarii, pur si simplu nu le utilizezi suficient de mult ... Oricum colegul si-a luat intre timp ceva pe benzina, un dakard 1000 B daca nu ma insel
 10. 0,18KW ? Ce compresor vrei sa invarti cu ala, unul de jucarie poate. Trebuie motor de 1,5 - 2 - 3 KW pentru compresor.
 11. Uite asa la repezeala, nu le gasesti cand ai nevoie de ele, sigur are si rossmann cateva
 12. Implementezi un timeout, daca librăria aia nu suporta așa ceva atunci scrii tu alta sau folosești altceva.
 13. Eu am vazut ca astia incalzesc rasina si o indeparteaza mecanic, nu dau cu nici o solutie, vezi Louis Rossman si altii ce repara macbook si iphone in special.
 14. Bineînțeles că funcționează firmele de curierat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.