Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

modoran

Membru activ
 • Content Count

  2,981
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

218 Excellent

About modoran

 • Rank
  Membru evoluat

Profile Information

 • Locatie
  BUZAU

Contact Methods

 • Yahoo
  modoran_mw

Recent Profile Visitors

714 profile views
 1. Calculator si laptop. Cum adica "ai instalat si degeaba" ???? Daca vrei da-mi acces prin teamviewer pe calculatorul tau sa-ti instalez eu ce trebuie ( daca intr-adevar e o problema cu msvcp100.dll si msvcr100.dll )
 2. Trebuie instalat vs 2010 runtime, nu-i nici o pacaleala https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 Eu am astea instalate de obicei, se cunoaște doar după numele librăriei ce lipsește ce anume trebuie instalat
 3. Ce PC e asta ? Degeaba dai link cu placa de baza si procesorul, da link cu produsul in sine, esti sigur ca nu are placa video dedicata ? windows 7 nu se poate instala pe 1151 v2.
 4. modoran

  Cum se lipesc piesele

  Da. Unele capsule se pot lipi si cu letconul ( cele ce nu au pinii doar pe dedesubt - nu toate sunt asa )
 5. Sunt socketuri de test, dar e vreo 400 de lei bucata pe la mouser si farnell, vezi poate gasesti la chinezi mai ieftin.
 6. Asta-i unul din distribuitorii autorizati Samsung in Europa, mai sunt si altii: https://www.samsung-parts.net/epages/Samsung-Parts.sf/en_GB/?ObjectPath=Categories
 7. deblocare frp e ceea ce iti trebuie, daca ai box specializat
 8. Îl desfaci cu aer cald și îl montezi cum trebuie, de preferat cu un adeziv gen b7000 și nu se mai dezlipește.
 9. modoran

  Chit de rosturi

  E foarte bun CE33, la mine nu se ia ( am luat la 5kg, nu la 2 ). Curata foarte bine chitul vechi inainte si ai grija la proportia cu apa. Cel mai bun este CE40 de la Ceresit.
 10. mi a2 nu e chiar asa bun la baterie, unul din motivele pentru care am preferat sa iau mi a2 lite. Are redmi 6A un prieten, baterie la fel de buna, nu se blocheaza, semnal decent. In soare trebuie data luminozitatea aproape de maxim, nu se compara cu un AMOLED, dar si pretul e pe masura. Si huawei sta foarte bine la modemul radio, fereste-te de Samsung daca vrei sensibilitate buna si stai intr-o zona slab acoperita.
 11. Nici C4 nu e pus bine, ala trebuie pus intre 6 si 14, nu cred ca pinul 12 e conectat la TDA7294. Nici "-33V" nu e desenat corect. Se pot conecta "in scurt" pinii 9, 10, 7, 13 fara probleme cu eliminarea componentelor de acolo daca nu e nevoie de mute/stand-by.
 12. Cum poate defecta microcontrollerul ? Nu cred ca e posibil, encoderul ala are inauntru doar niste contacte chioare.
 13. Sunt atatea lanterne puternice pe piata. Nu-ti ajung 3000 lumeni ?
 14. Cum ai rezolvat ? Se programează pe serial cu rx tx sau altfel ?
 15. sub 80 se considera bun, depinde și ce traseu este
×
×
 • Create New...