Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

modoran

Membru activ
 • Content Count

  3,042
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

225 core_reputation_level_5

About modoran

 • Rank
  core_member_rank_7

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  BUZAU

core_pfieldgroups_1

 • core_pfield_8
  modoran_mw

Recent Profile Visitors

776 profile views
 1. Nu are absolut nici o legatura faptul ca e sau nu smart tv cu posibilitatea de inregistrare a canalelor digitale. Sunt destule non-smarturi ce pot face asta.
 2. Am realizat eu Unisolder 5.2, il folosesc impreuna cu un JBC C245 si merge foarte bine.
 3. Cauti o tensiune ce nu e prezenta decat in ON, nu si in stand-by, cum ar fi cea de 5V la portul USB si aplici artificiul tau cu rezistenta de mai devreme.
 4. Care-i avantajul ăla ? Afară de faptul că e mai fiabil, bineînțeles ?
 5. O centrala din asta costa la vremea ei 3000 de lei, nu inteleg ce mai pierdem timpul pe topicul asta daca nici aia 45 de lei de la TME nu vrei sa-i dai ? Pui lita sau un cui ca e gratis in prima faza si apoi doamne fereste dai 3000 de lei pe alta centrala sau cat o costa placa de baza pentru ea, daca se gaseste.
 6. Siguranța e ultima ta grija, daca se arde aia foarte probabil se defectează și centrala in sine. Nu a fost cazul de față, dar de obicei siguranță nu se arde singura.
 7. 8$ transportul ... Dar ceilalți chinezi cum naiba trimit produse de 50 centi cu transport gratis și ăștia cer 8$ ?
 8. modoran

  5G

  Cine naiba renunta definitiv la fibra optica pentru 5G ? Nimeni. Vor fi folosite in paralel, da.
 9. 6800uF/100v, se gasesc de inlocuit, vezi sa nu fie diodele din punte in scurt si alea ca nu a plesnit degeaba. Mai verifica si finalii sa nu fie si aia plesniti.
 10. Eu am luat toate alea de la mouser, nu am un BOM, m-am orientat la ce era pe stoc. Displayul l-am luat din China, plus o parte din conectori, la mouser erau extrem de scumpi.
 11. Am făcut și eu Unisolder, nu-i chiar așa greu de montat pe cât pare. Au fost unele probleme gen rezistente montate aiurea, dar cel puțin nu se defectează nimic. Eu am folosit-o doar cu jbc c245.
 12. Da, bineinteles. Orice placa video se poate monta acolo. Cu RX570 aia vei beneficia si de FreeSync impreuna cu monitorul ala. Totusi vezi ca si placa video integrata poate duce 75Hz pe portul DVI daca se foloseste un cablu DVI dual-link ( cu alt monitor, evident )
 13. Daca ai o "caruta de ram" nici nu ai nevoie de hard mecanic sau SSD in primul rand, poti folosi memoria inclusiv ca spatiu de stocare ( mai greu pe windows, dar se poate si acolo cu unele artificii )
 14. ramdisk pentru pagefile nu-i un nonsens ? Dezactivezi pagefile și obții același lucru. Poate te referi la cache-ul browserelor in ramdisk, asta folosesc și eu, am alocat 2GB fizic pentru asta.
 15. Oricat de "fragmentat" ar fi sistemul si fara sa punem la socoteala faptul ca defragmentarea se face in background in mod automat, iar un fisier PDF are dimensiuni foarte mici, nu poate fi vorba decat de vreo rabla de pc cu un procesor extrem de slab, nu citirea fisierului PDF e problema, ci rularea executabilului si a librariilor aferente. Daca acelasi fisier pdf il deschizi dupa ce ai deschis executabilul se deschide instant pe orice gioarsa, daca faci acelasi lucru prin dublu click dureaza foarte mult. Nu confundati lucrueile.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.