Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

modoran

Membru activ
 • Content Count

  3,500
 • Joined

 • Last visited

About modoran

 • Rank
  Membru evoluat

Recent Profile Visitors

1,276 profile views
 1. Cam 10,7€ cu transport inclus din Germania, probabil o sa cumperi alta masina: https://www.einhell-service.com/en_DE/sparepart/425988001008/425988001008_00
 2. Nu prea are nici o logica ce vrei de fapt. Unul e de fapt o tableta, altul e un model ce nu prea s-a vandut de felul lui , iar ultimul e destinat pentru scoli si facultati, nu prea e conceput pentru hobbystul de rand . Ce vrei de fapt, asta-i intrebarea ?
 3. Schimba finalii video ( toti ), aia de pe gatul tubului si refa si toate lipiturile pe acolo.
 4. modoran

  decapant OL

  Poti explica de ce sunt acizi diferiti ? Ca pare a fi acelasi lucru, tot H3PO4.
 5. Omul a cumparat deja alt cuptor, acesta va ajunge cel mai probabil la programul rabla.
 6. Vreo 4 sarme in paralel ar trebui, dar cred ca merge si cu mai putine.
 7. Eu pun pariu ca daca testezi toate integratele alea in ordine aleatoare "dupa ureche" nu poti sa-ti dai seama ce integrat e folosit ( din 3 - 4 variante sa zicem ).
 8. Nici pomeneala sa duca 100Mhz mini-osciloscopul ala, de fapt are ceva clona de AD9288 ce ruleaza la 125 Mhz ( poti obtine 250Msa/s ca este dual, nici pomeneala de 500Msa/s ) si un microcontroller. Uite ce are in interior, unii pe eevblog au scris si alt firmware pentru el: Pentru 70$ sau cat costa iti poti face treaba cu el la frecvente mici daca nu crezi tot ce scrie chinezul in specificatii si esti constient de asta.
 9. La farnell, tme, mouser sau digikey nu au in stoc ? Doar aici ai garantia ca nu iei chestii contrafacute.
 10. De obicei se foloseste aia de 110mm.
 11. Pai nu-i nici o problema, mai faci o rata si pentru CNC si ai rezolvat problema
 12. Era de ajuns sa fie lipite, nu orice incepator le dezlipea. Dar e un "feature" asta cu soclurile, si placa mea de baza are soclu pentru operationalul audio, e de vreo 20 de ori pretul la integratele alea ( 3 bucati, cate unul din fiecare, dupa preferintele "audiofilului" ) decat pretul de la mouser, farnell sau digikey.
 13. Nu am ras de tine, daca acolo era original NE5532 si ai pus muses03, si muzica 'merge' in continuare, atunci 'merge' si fara nimic acolo.
 14. Vrei sonde, cumperi noi, nu de pe olx sau cine stie de pe unde, dupa cre te intrebi de ce nu-i semnalul cum trebuie, o fi osciloscopul, sondele sau asa-i semnalul de masurat ? Si deschizi dupa aia topic pe elforum de 30 de pagini cu problema respectiva.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines