Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

modoran

Membru activ
 • Content Count

  3,245
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

243 Excellent

About modoran

Profile Information

 • Locatie
  BUZAU

Contact Methods

 • Yahoo
  modoran_mw

Recent Profile Visitors

1,044 profile views
 1. Vezi ca in windows CD-urile audio nu se asculta cu dublu click.
 2. La placa originala ce s-a defectat, chiar microcontrollerul din ea ?
 3. Nu vrei sa dai detalii si folosesti expresii gen "nu are rost sa discutam", atunci mergi la un service, platesti fara sa discuti si totul se va rezolva cu bine.
 4. Edge, Chrome sau Opera sunt exact acelasi lucru, doar Firefox foloseste alt engine.
 5. Nu e telecomanda programabila Longer ?
 6. La astea cea mai buna reparatie e aia cand te duci si cumperi altul cu cea mai mare garantie posibila, le repari doar in garantie, nu dupa aceea.
 7. Digi are 2G in aproape toata tara. Din pacate in Iasi inca nu are ( mai sunt vreo 3 judete tot din zona Moldovei ce nu au inca 2G de la Digi ).
 8. La nivelul de semnal Samsung sunt printre ultimele de pe piata, ca sa se poata lauda ce nivel SAR mic au si ce ecologice sunt. Chinezii nu tin cont de acest lucru, atat Xiaomi, cat si Huawei stau foarte bine pe partea de semnal.
 9. Ce copie dupa Samsung sa fie ? Nici pomeneala de asa ceva.
 10. Backlightul trebuie sa mearga daca sursa e buna daca scoateti mufa ce duce inspre placa de baza. Codul placii de baza este ala cu BN94- , dupa el cautati inlocuitor.
 11. Asta vrei sa cumperi ? E dioda Shottky dubla catod comun, are 100 de echivalente cred: https://www.tme.eu/ro/details/mbr20200ct-sir/diode-schottky-tht/sirectifier/mbr20200ct/ Sau in capsula izolata: https://www.tme.eu/ro/details/mbr20200fct-yan/diode-schottky-tht/yangjie-technology/mbr20200fct/
 12. Nu, lucreaza in aer. Nu vad ce-i asa de ciudat, multe aparate de precizie folosesc diode zener si merg in parametri fara probleme. Astea sunt aparate de laborator, se folosesc la temperatura camerei, nu pe teren .
 13. E drept ca 3400G nu-i pe 7nm, ci pe 12 si are 2 nuclee mai putin, dar poate ar fi fost mai potrivit pentru nevoile tale. Oricum sa-l stapanesti sanatos pe 3600 ce il ai acum.
 14. Chestiile mai scumpe au mod fanless sub o anumita incarcare , nu stiu cum se comporta rx550 ( si acolo depinde cum este implementat, nu AMD fabrica placa video in sine, doar chipsetul ), Si apoi "mai noi" inseamna 7 nm la AMD, nicidecum 14 nm, de la rx5500xt in sus. Eu decat sa iau rx550 as fi mers pe grafica integrata, performantele sunt cam aceleasi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.