Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

modoran

Membru activ
 • Content Count

  2,927
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

209 Excellent

2 Followers

About modoran

 • Rank
  Membru evoluat

Profile Information

 • Locatie
  BUZAU

Contact Methods

 • Yahoo
  modoran_mw

Recent Profile Visitors

663 profile views
 1. Solutia e un media player extern si nu mai ai treaba. Asta-i teapa cu smart tv-urile, lipsa actualizarilor in timp sa te faca sa cumperi altul.
 2. E cu i5 ? Adica cu hd graphics 4000 ? Daca da atunci suporta sunet prin DVI, trebuie setata iesirea audfio corespunzatoare ( in limba romana e "audio afisaj Intel" ). Daca nu te descurci pune o captura de ecran din device manager
 3. Teapa adaptorul ala de la emag, duce doar 30 Hz pe 4K, costa o gramada de bani si se vede imaginea in miscare ca dracu'. Ia adaptor DVI-HDMI ca are doar o sarma chioara in interior, cost 10 lei + cablu hdmi cel mai ieftin si ai rezolvat problema ( da, vei avea si sunet prin DVI - depinde si de implementare ). E si o gramada de bani un adaptor display port - hdmi 4k 60 Hz, apoi nici nu stim ce calculator sau placa video are initiatorul, poate nici nu face 230 de lei cu totul sau poate nu vrea 4K. Si apoi HDMI 2.0 duce si el 4K 60Hz daca chiar se doreste, de ce sa te complici cu adaptoare ? Iei cablu HDMI 2.0 si gata.
 4. Tu cumva stai in vreo localitate ce nu e acoperita de fan curier unde trebuie platit km suplimentari ? Ca asta ar fi singura explicatie pentru care ar fi 72 de lei transportul. Piesele ce vin din SUA costa in plus 110 lei + tva, deci nu este aceasta cauza.
 5. Pai farnell sau protehno tot aia este. Daca luai exact din linkul pus de mine costa 12.5 lei + tva livrarea cu fan curier.
 6. Huawei are service oficial in Romania, schimba touchscreenul la ei.
 7. Da-i formatare ca sa nu stai sa cauti in setari, daca merge bine, daca nu nu
 8. http://www.protehno.ro/ics/drivers/mosfet/8463018/ http://www.protehno.ro/ics/drivers/mosfet/8463034/ Exista si in varianta smd daca o preferi pe aia.
 9. Poate produsul face de fapt 40$ si chinezul a trecut așa să plătească un comision mai mic la ebay, e practica obișnuită
 10. Il trimiti prin curier la un service care stie ce are de facut daca nu se ocupa nimeni prin Braila cu asa ceva.
 11. Ce tuturial vrei ? Astea sunt pe bani, du-te la un service GSM că este mult mai ieftin
 12. Cu un cleste ampermetru ( clampmetru ) montat pe unul din cablurile de iesire.
 13. Merge si in PDF daca folosesti o imprimanta virtuala, s-a mai spus asta chiar aici pe forum. Oricum ideea de baza e alta, alea sunt scheme foarte simple ce se pot vedea ( doar atat ) si cu varianta demo.
 14. Nu stiu in ce exporta, ideea e ca trebuie sa platesti daca vrei sa exporti sau sa salvezi ceva.
 15. Nu-i decat 39,99€, respectiv 49,90€ licențele pentru programele respective. 90€ în total ca să poți converti în PDF.
×
×
 • Create New...