Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

modoran

Membru activ
 • Posts

  3,731
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,524 profile views

modoran's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • First Post
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Dedicated

Recent Badges

 1. Daca laptopul ala a venit cu windows 10 si nici macr win 7 nu are toate driverele cum poti sa recomanzi windows xp ? Nu merge deloc instalat pe sisteme noi windows xp.
 2. Parca la firmele de curierat nu-i la fel. Recent am primit un colet de la Galati in Buzau prin Sameday, a ajuns in tranzit la Sibiu.
 3. Nu te mai chinui cu dracia aia, nu cred ca scoti tu 60W pe 4 ohmi cu ea alimentata la 40V simplu. Foloseste si tu un TDA 7294 ca e ieftin, dar trebuie alimentat la o tensiune mai mare ( cu cat e tensiunea de alimentarea mai mare, cu atat puterea de iesire e mai mare )
 4. mint sau ubuntu, astea-s cele mai cunoscute si utiolizate
 5. Nu, gauri metalizate doar pentru padul din mijloc
 6. Se lipeste si cu letconul integratul ala, daca sunt prevazute gauri pe partea cealalta, unii procedeaza astfel
 7. Ambele sunt marci de unica folosinta. Te-as sfatui sa nu pierzi vremea cu asa ceva.
 8. Il pui in punte daca aplici semnal defazat cu 180 grade pe intrari, valabil pentru orice amplificator necunoscut.
 9. In 2022 lumea foloseste pc-ul ca server dlna si vede filmele direct pe tv la nevoie, fara nimic altceva si fara a intrerupe lucrul pe pc, trebuie doar sa fie ambele conectate la acelasi router. Nu vreau sa stiu cat dureaza un film de la 10GB in sus sa-l copiezi pe stick ca acum 15 ani. Bine, asta nu rezolva problema ta cu subtitrarile.
 10. Subtitrarea trebuie sa aiba acelasi nume cu filmul, daca-i externa si nu-i inclusa intr-un container cum ar fi MKV
 11. Intra pe https://46.174.147.20 pentru emag.ro
 12. Posibil sa ai probleme cu dns-urile, fisier hosts modificat. Oricum problema ta e locala.
 13. Asta nu vezi ca-i din ala tip AC care nu-si face treaba cum trebuie ca nu-i sinusoida pura la retea ? Prin Germania si alte tari sunt interzise, in Romania nu. Impamantare ar trebui sa ai obligatoriu, pune mana cumpara electrozi , platbanda si construieste cat mai repede, chiar daca nu ai scule dedicate. Iei 3 - 4 electrozi, ii bati 50 cm ingropati in pamant, ii unesti cu platbanda si vii la fiecare priza.
 14. Ocupa o singura pozitie, chiar daca trece si faza si nulul prin el. Ajunge de 10A fara probleme, pentru boiler ar trebuie protectie diferentiala ( si da, astea ocupa doua pozitii in tablou )
 15. Treaba ta, astea se pun doar in baie si bucatarie, unde riscul e maxim. Nu merge cu chestii ieftine. Hager e 160 - 170 lei, celelate tip AC sunt 100 de lei. Merita riscul pentru o bucata sau doua cat montezi tu ? Pe celelalte circuite nu pui deloc diferentiale, merg din alea obisnuite de 25 lei ( comtec ), dar in baie in special nu te joci cu focul.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines