Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

modoran

Membru activ
 • Content Count

  3,024
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

221 Excellent

About modoran

 • Rank
  Membru evoluat

Profile Information

 • Locatie
  BUZAU

Contact Methods

 • Yahoo
  modoran_mw

Recent Profile Visitors

739 profile views
 1. 100 lei ? E 7 - 8$ in China cu transport inclus.
 2. Cat stai să cauți capsula aia tssop pui 25q16 sau ce ai și îți faci treaba
 3. Nu-s toate fluxurile "acide" la un moment dat ?
 4. Nu se gaseste nimic despre el, cred ca trebuie sa adaptezi alt final in locul lui, functie de tensiunea de alimentare si daca are sau nu controlul volumului in tensiune incorporat.
 5. Vezi cablul original ce suporta fast charge prin putin reverse engeneering. Nu-i la toate modelele la fel.
 6. modoran

  upgrade pc

  Si cu rtx2060 mare mirare daca nu-i limiteaza procesorul, daramite cu rtx2080. E un quad-core amarat ( pentru standardele de azi ), nici macar frecventa mare nu are.
 7. modoran

  Alcatel 2004C

  E 8$ displayul pe aliexpress, daca vrei sa iei de acolo.
 8. Frecventa depinde RT si CT in cazul SG3525. Nu se vede in schema aia valoarea lui CT. Formula de calcul se gaseste in datasheet, bineinteles ca difera de la un aparat la altul, in general se prefera 40khz, dar nu e o regula. https://www.st.com/resource/en/datasheet/sg3525.pdf
 9. Ori s-a lasat usa, ori s-a "umflat" parchetul acela.
 10. O alta problema legata de armonicile din retea e faptul ca diferentialele tip AC ( astea sunt interzise prin tari cu apa calda, la noi se vand la greu ) nu mai decupleaza in prezenta armonicilor. Deci esti in baie, conectezi sursa in comutatie pe acelasi circuit, atingi accidental faza si .... ai sanse sa nu mai postezi pe elforum.
 11. Bineinteles ca tot ce inseamna punte redresoare + filtraj distorsioneaza sinusoida la greu.
 12. Si cu standardul EN61000-3-2 cum facem ? Bine, la noi in Romania nimeni nu respecta asa ceva, "merge si asa".
 13. Invertoarele de sudura de exemplu sunt surse in comutatie de puteri mari utilizate destul de frecvent in regim casnic, majoritatea fara PFC ( cred ca sunt ilegale prin Europa, dar se vand la greu si asa ). Iar flexurile si alte aparate din astea cu regulator de turatie cu triac deformeaza si astea sinusoida, nu doar sursele in comutatie.
 14. Vezi ca aia sunt mosfeti dubli intr-o singura capsula canal N. Uite o schema cu integratul respectiv sa te inspiri din ea: https://www.mikrocontroller.net/attachment/282151/1911_lcd_tv.pdf Rezistentele din grile au 10 ohmi acolo. Si nu e "sursa", e invertor CCFL toata ziua.
 15. Suna la RDS sa configureze media convertorul lor in mod bridge ( gratuit ), apoi folosesti routerul tau asa cum doresti, faci setarile pppoe in acesta.
×
×
 • Create New...