Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

modoran

Membru activ
 • Content Count

  3,364
 • Joined

 • Last visited

About modoran

 • Rank
  Membru evoluat

Recent Profile Visitors

1,189 profile views
 1. Esti sigur ca 431 ala e bun sau nu-i scurt intre pinii 1 si 8 ? L-ai dat jos sa vezi daca asa trebuie sa fie ?
 2. Pe "difuzor" foloseste si al doilea microfon, ala pentru noise cancelling. Problema ramane, microfonul principal tot nu functioneaza.
 3. Am gasit de cateva ori acest defect, genul ala de tranzistor e pe circuitul de stand-by al finalului. Am montat s8050 sau 8550, depinde daca-i pnp sau npn.
 4. Cine spune ca are depozit la Praga ? Au un singur depozit in Texas, SUA, marfa vine de acolo. Ei se lauda ca au toul automatizat acolo si trimit in toata lumea. Taxele vamale si TVA le platesti inainte direct lor, tu le primesti direct acasa prin curier. Eu intotdeauna am primit marfa din Texas pana cum, niciodata din "presupusul" depozit din Praga. In Praga sunt doar birouri si atat.
 5. Mouser si digikey sunt in SUA, tme e din Polonia. Ajunge coletul in 4 - 5 zile din SUA si 2 zile din polonia. Din sua nu s-au pomenit falsuri, tme vinde si unele chinezarii.
 6. Mult mai usor de lucrat sa privesti direct pe un monitor mare decat sa te chiorasti in lentilele alea in timp ce lucrezi, e si o chestie de preferinte. Oricum initiatorul vrea lucru de 75 de lei, nu sunt recomandari in bugetul asta.
 7. Ce laptopuri au intrari VGA sau HDMI ? Ca eu nu stiu nici unul ...
 8. Ai HDR+ si ce alte minuni mai vrei prin achizitia altui tv. Parca vad ca il strici pe asta cu software incompatibil, multi au patit asta. Decodarea ontinutului 4k se face in blocuri dedicate hardware, nu in software.
 9. Masina virtuala cu windows 7 unde instalezi ce vrei tu pentru anaf, astia nu au auzit inca de windows 10, mai dureaza pana updateaza tot ce trebuie.
 10. Exista winrar sau 7zip ce pot arhiva fisierele creand mai multe parti mici, nu-i nevoie de adrese de mail.
 11. JBC BT-2BWA e cea mai ieftina statie originala JBC, vine cu T245 , doar ca nu are afisaj digital, in rest nu-i ca jucariile chinezesti gen Mustool recomandat pe aici sau alea de amatori: https://eleshop.eu/jbc-bt-2bwa-soldeerstation-140watt.html Depaseste cu putin 1000 de lei ca pret.
 12. O fi doar cu tuner DVB-T, nu-i obligatoriu sa fie defect.
 13. Vezi in ce luna a fost facuta ultima regularizare, scrie pe factura si adaugi 3 sau 6 luni dupa aceea.
 14. Ce te face sa crezi ca suporta telefonul asta sincronizare cu calculatorul sa iei contactele ? Eu nu prea cred. Mai degraba doar rescriere de firmware, dar cred ca trebuie ceva combinatie de butoane si oricum nu-i ce iti trebuie tie.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines