Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

modoran

Membru activ
 • Content Count

  3,301
 • Joined

 • Last visited

About modoran

 • Rank
  Membru evoluat

Profile Information

 • Locatie
  BUZAU

Contact Methods

 • Yahoo
  modoran_mw

Recent Profile Visitors

1,119 profile views
 1. In PCB-ul tau ai capsula cu 64 de pini, in linkul ala e cu 100 de pini si nici macar nu-i de la producator , care-i adevarul pana la urma ?
 2. Serios ? Poti cripta din Linux foarte bine toate fisierele apartinand utilizatorului, fara drept de root, fara nimic. Nu poti infecta sistemul de operare in sine, cam atat. Trebuie doar sa executi ( voit ) programul ( scriptul ) de infectare in sine.
 3. Dar ce naiba este daca-i mai mult sau mai putin acelasi lucru cu i3-10100 de la acelasi Intel, dar i3-ul e de 3 ori mai ieftin ?
 4. Nu recomand nici un Ryzen pentru simplul motiv ca nu suporta windows 7 ( nu oficial ), recomand sa nu dea 2000 de lei pe o platforma moarta si ingropata de mult. Vrea KabyLake sau SkyLake, perfect, atunci sa ia placa de baza ( nu aia ) si procesor SH ( i7 6700 sau i7 7700 ) la pretul cel mai mic posibil. wi=fi se poate monta pe PCI-E la orice placa de baza, nu-i musai sa fie "integrat" si scump. Da, oficial doar generatia a 7-a de la Intel suporta windows 7, de la AMD practic nimic de luat in seama.
 5. E o platforma moarta, merge maxim un amarat de quad core i7 7700K pe ea si atat ( dar nici ala la maximul posibil daca zici ca nu vrei sa faci overclock ) In ziua de azi asta inseamna low end. Ce naiba faci cu asemenea vechituri ce altii vor sa scape de ele ?
 6. Asa stiam si eu, filtrul UV este activ in permanenta, indiferent daca panoul lcd este bun sau electronica din ea are vreun defect.
 7. 100 MHZ se obtin de obicei prin multiplicare cu ajutorul unui "oscilator" de care spuneti ca nu sunteti interesat. E un motiv pentru care nici un distribuitor mare de componente nu are cuart de 100 MHZ in oferta. Exista, dar sunt foarte rare.
 8. Super Flower e chiar de foarte buna calitate, folosesc propria lor platforma. Detin un alt model de SF, absolut nici o problema in jocuri alimentand un GTX1080 si un i7 6700K. Nu mai lauda atat Seasonic.
 9. Dar serviciul DDNS functioneaza, doar ca doar in interiorul retelei RDS. Nu ai ce reclama.
 10. Bineinteles. E chiar mai mult decat suficienta.
 11. Vezi ca hardul ala din lista e din ala de cea mai joasa speta, NU cumpara asa ceva. Fugi ca dracul de tamaie cand vezi buffer 256MB, e din ala SMR. Ia ceva cinstit gen Toshiba P300, mult mai bun.
 12. In perioada aceasta nu merita sa cumperi nici placa grafica, nici console ( apar "pe stoc" placi video de generatie noua la raport calitate mult mult peste generatia actuala, precum si noile console, gen PS5 sau noul Xbox ). Din pacate pana pe data de 15 nu o sa fie nimic in stoc. Te-as sfatui sa nu cumperi acum nici o placa grafica, sa iei doar restul sistemului si atat.
 13. Intreaba direct la chinezii ce vand pe ebay sau aliexpress, doar aia e posibil sa aiba sau sa-ti aduca la comanda.
 14. Omul nici multimetru nu are, a "apelat la un prieten" si voi vreti sa schimbe condensatori prin el? Clar alt incarcator si se rezolva permanent problema.
 15. E blocat FRP, trebuie contul anterior sau il faci la un service gsm.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines