Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV.SIEMENS CU 9PIP-uri


Vizitator dan velici

Postări Recomandate

Vizitator dan velici

Am un tv siemens modelul ala cu 9 pip e mai vechiut,se intra in meniu service cu cod 089. A avut triplorul defect dupa inlocuire am constatat ca are dimensiunile anapoda.Am intrat in menu service am facut reglajele si cand am dat sa memoreze valorile stupoare:nu s -a memorat nimik. :? shtie cineva ceva despre asta......?!!!!! ASTEPT :idea:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator dan velici

Daca tu crezi ca eu am intrebat cum se face salvarea setarilor la Menu Service te inseli .........vreau mai multe idei asta stiam dejamai am o intrebare in legatura cu tv asta ,care este memoria ce salveaza setarile astea din menu service,cea d pe placa cu programatorul sau cea de pe sasiu :?:

Link spre comentariu
Vizitator laurentiujecu

am raspuns ca memoria de pe sasiu e cu setarile dar daca ai avea manual service si ai citi cu atentie acolo spune ca trebuie sa faci un curt la masa (sau la 5v )nu mai stiu nici eu exact ca sa memoreze ! oricum e marcat locul unde trebuie facut scurtul!-vezi manual service !

Link spre comentariu
Vizitator dan velici

-manual service ok.Da de un dreq ca am cautat de vreo saptamana si crek dak mai caut inc atat mai bine il trag deoparte... :lol: poate totusi shtie cineva unde il gasesc :idea: -chiar nu shtie nimeni nimik despre cum se face memorarea setarilor? :( ar mai fi o posibilitate cu Pony Prog dar de unde iau softul pentru memorie -precizez ca este un Siemens model FS245 :idea:

Link spre comentariu
Vizitator laurentiujecu

ce nu-i clar?memorarea setarilor nu se pot face pana ce nu este scurtul ala pe sasiu la memorie pin 7 nene!in rest urmezi sfaturile din manual service care spui ca-l ai!tot acolo scrie si de scurt!

Link spre comentariu
Vizitator dan velici

Ori nu m am exprimat eu bine ori nu ai inteles tu:Am zis ca e ok sugestia pe care mi ai dat-o in legatura cu manualul service dar nu si ca l as avea.. Mai fac odata apel :!: daca il detine cineva sau daca shtie cineva o adresa ceva.....unde il pot gasi?!!!

Link spre comentariu
Vizitator laurentiujecu
-manual service ok.Da de un dreq ca am cautat de vreo saptamana si crek dak mai caut inc atat mai

pai daca asta ai vrut sa spui aici????????!!!!!!! eu

da si tu un googel dupa cucul din spatele capacului ce e?

cuc2030 31 40 80?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări