csizmasreky Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 am un D1878 e echivalent cu D1546 daca nu, ma puteti ajuta care ar merge ca din orion combi chasis 5194 Link to comment
codrin Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 nu sunt echivalente.in locul lui 2SD1878 se poate folosi 2SD1555 Link to comment
csizmasreky Posted January 6, 2009 Author Share Posted January 6, 2009 mersi mestere mi-ai usurat munka nu esti cumva zona ardealului?? Link to comment
codrin Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 cu placere.nu , dar mi-ar placea. succes! Link to comment
csizmasreky Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 nas vrea sa deschid un nou topic asa ca o sa folosesc topicu asta find ca e legat de tranzistoru mentionat de mai sus,masurat la rece rezistenta din tranzistor are 46 de omh e normal??eu stiam de kilo omh sau poate gresesc??? sper sa raspundeti in caz contrar deschid un nouu topic sper sa nu il luati un nume de rau ,sau este un topic pentru incepatori? poate oricum o sa exploatez saitu oricum multumesc inainte Link to comment
codrin Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 este normal. trebuia sa stii acest lucru, si anume ca acest tip de trnz are dioda interna C-E, marcata uneori cu litera "D" - BU508D- pe capsula, si rezistenta interna intre B-E cu valori de ordinul zecilor de OHMI.succes! Link to comment
Recommended Posts