Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Regulator turatie motor DirectDrive cu sinteza quartz


Postări Recomandate

Salut! Postez aici in speranta ca voi gasi un detinator al unui pick-up cu motor direct-drive, precum Technics SL1200/1210 MK2, Audiotechnica AT-PL120, Gemini XL500 sau altele bazate pe aceeasi tehnologie. Ma intereseaza ori schema unuia dintre cele enumerate mai sus, ori o schema generala de regulator de turatie cu sinteza quartz folosita in orice alte domenii in care se cere o viteza cat mai constanta si lina, caz in care cer sa se specifice si tipul motorului folosit. Vreau sa studiez in amanunt acest tip de circuit si sa incerc sa-l implementez pe un pick-up Unitra G 602 C Hi-Fi (sau varianta romaneasca Electromures PDEM-02).

 

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu ai nici o ?ans? s? modifici acel pick-up, e vorba de alt ?asiu, alt? mecanic?, alt platan, dac? nu are greutatea necesar? nici nu pleac? motorul, care ia tura?ia mai repede ca cele cu curea, nu pleac? deloc lin. Dac? întrebai acum un an a? mai fi avut un motor DD de Sharp, chiar ?i un pick-up Garard ceva mai jerpelit, tot DD.Eventual caut? Unitra Adam, c? era tot DD, au fost ?i pe forum la vînzare.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări