Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Regulator turatie motor DirectDrive cu sinteza quartz


Recommended Posts

Salut! Postez aici in speranta ca voi gasi un detinator al unui pick-up cu motor direct-drive, precum Technics SL1200/1210 MK2, Audiotechnica AT-PL120, Gemini XL500 sau altele bazate pe aceeasi tehnologie. Ma intereseaza ori schema unuia dintre cele enumerate mai sus, ori o schema generala de regulator de turatie cu sinteza quartz folosita in orice alte domenii in care se cere o viteza cat mai constanta si lina, caz in care cer sa se specifice si tipul motorului folosit. Vreau sa studiez in amanunt acest tip de circuit si sa incerc sa-l implementez pe un pick-up Unitra G 602 C Hi-Fi (sau varianta romaneasca Electromures PDEM-02).

 

Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Nu ai nici o ?ans? s? modifici acel pick-up, e vorba de alt ?asiu, alt? mecanic?, alt platan, dac? nu are greutatea necesar? nici nu pleac? motorul, care ia tura?ia mai repede ca cele cu curea, nu pleac? deloc lin. Dac? întrebai acum un an a? mai fi avut un motor DD de Sharp, chiar ?i un pick-up Garard ceva mai jerpelit, tot DD.Eventual caut? Unitra Adam, c? era tot DD, au fost ?i pe forum la vînzare.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines