Marian Postat Luni la 09:10 Partajează Postat Luni la 09:10 Mama ei de graba!! Ca daca astepta si dadea prioritate asa cum cere regulamentul, nu patea nimic... Link spre comentariu
merck Postat Luni la 13:28 Partajează Postat Luni la 13:28 https://www.facebook.com/reel/788321433694377 Link spre comentariu
daniels Postat Luni la 14:16 Partajează Postat Luni la 14:16 Poate nu vad bine dar acolo nu e niciun semn care sa indice ca ar fi un sens giratoriu. Link spre comentariu
sesebe Postat Luni la 16:07 Partajează Postat Luni la 16:07 (editat) Este un cerc cu 3 sageti curbate in forma de cerc pe zona centrala, abia vizibil in film dar este. Editat Luni la 16:07 de sesebe Link spre comentariu
franzm Postat Luni la 18:05 Partajează Postat Luni la 18:05 Acum 9 ore, merck a spus: https://www.facebook.com/reel/1156363456687504 În România nu-i obligatoriu purtatul vestei de semnalizare în asemenea cazuri? Link spre comentariu
sesebe Postat Luni la 18:55 Partajează Postat Luni la 18:55 Daca tii la viata ta este obligatorie, ceilalti mai poarta si tricouri cu dunga neagra oblica. Link spre comentariu
merck Postat Luni la 19:13 Partajează Postat Luni la 19:13 1 oră în urmă, franzm a spus: În România nu-i obligatoriu purtatul vestei de semnalizare în asemenea cazuri? Pai ori suntem romani ... ori nu mai suntem! Vesta este obligatorie doar la ITP si nici atunci! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Luni la 20:14 Partajează Postat Luni la 20:14 Obliagatorie pentru auto peste 3.5T. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Marți la 00:21 Partajează Postat Marți la 00:21 (editat) Acum 15 ore, merck a spus: https://www.facebook.com/reel/1156363456687504 Sa nu va suparati pe mine, dar asta numesc eu KARMA!!! Banuiesc ca realizati ca acolo este un SINGUR VINOVAT, va las pe voi sa spuneti care, eu am zis doar KARMA si va pun o poza! Editat Marți la 00:24 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Marian Postat Marți la 04:26 Partajează Postat Marți la 04:26 14 hours ago, merck said: https://www.facebook.com/reel/788321433694377 Vesnica problema, habar n-avem sa circulam in giratoriu! Degeaba regulamentul lamureste clar asta si-ar trebui sa invatam asta din legislatie, degeaba explica instructorii, unii suntem uituci si incapatanati. Nu schimbi banda in giratoriu pana nu te asiguri si nu acorzi prioritate. Link spre comentariu
merck Postat Marți la 05:22 Partajează Postat Marți la 05:22 Acum 41 minute, Marian a spus: Vesnica problema, habar n-avem sa circulam in giratoriu! Degeaba regulamentul lamureste clar asta si-ar trebui sa invatam asta din legislatie, degeaba explica instructorii, unii suntem uituci si incapatanati. Nu schimbi banda in giratoriu pana nu te asiguri si nu acorzi prioritate. In IASI se circula pe "vechi"!!! Daca aplici noul regulament ca in sensul giratoriu exista benzi ... te ia in coarne un dobitoc care taie benzile! In sensurile giratorii cu 3 benzi e durere mare, ca la cei care merg pe "vechi" le da cu virgula si nu stiu ce sa faca cu aia de merg pe banda 2 . Claxoneaza ca tampitii avand pretentia sa iasa din giratoriu taind 2 benzi! Link spre comentariu
validae Postat Marți la 06:26 Partajează Postat Marți la 06:26 Păi le e greu unora să caute pe net altceva decât păsărici și manele, când există atâtea videoclipuri puse de polițiști de rutieră ca Tavi Pertea sau Teacă... Link spre comentariu
merck Postat Marți la 08:27 Partajează Postat Marți la 08:27 (editat) Acum 2 ore, validae a spus: Păi le e greu unora să caute pe net altceva decât păsărici și manele, când există atâtea videoclipuri puse de polițiști de rutieră ca Tavi Pertea sau Teacă... Pârțea sufera ca s-a schimbat legea si acum exista benzi in sensul giratoriu! Dupa el acest lucru ingreuneaza circulatia in sensul giratoriu. El este pe "vechi": ai intrat in sens giratoriu => esti haiduc si traversezi drept sensul giratoriu. Acum prezinta tot ce prinde in materie de sens giratoriu cu presemnalizare (care are un iz cum este pe vechi), dar daca este iarna si ai zapada pe carosabil iar presemnalizarea este doar cu vopsea pe carosabil ce se intampla? Nu o data in sensul giratoriu am fost la centru si a trebuit efectiv sa ma opresc pana mi-a dat unul voie sa ies, dar unul ca Pârțea nu are cum intelege asa ceva, el este un tablagiu care a urcat in grad si a devenit ofiter, dar inteligenta si mentalitatea tot de tablagiu i-a ramas. Teacă desi a avut grad maxim de tablagiu altfel gandeste si are alt statut financiar (ceea ce il oftica pe Pârțea). Ieri de exemplu, intr-un sens giratoriu mic, eu am intrat la ora 9 si un tir care transporta masini (deci cel mai lung tir ca lungime care nu este gabarit depasit) a intrat odata cu mine la ora 6 si el iesea la ora 12. Eu am intrat de pe banda 2 el de pe banda 1 (de fapt era cu un sfert de tir si pe banda 2, ca asa fac ca sa nu se trezeasca cu idioti in paralel si sa ii stranga in viraj). Nu ma grabeam si am zis sa il las sa intre deci am fost nevoit sa opresc (chiar am stat vreo 3 secunde pana s-au eliberat benzile ) si apoi dorind sa ies la ora 12 (in spatele tirului) a trebuit sa opresc pentru ca pe banda 1 au patruns masini care au facut trenuletul in spatele remorcii tirul fara sa intre pe banda 2 si fiind o singura banda de iesire, ei aveau prioritate. Am stat cu semnalizare dreapta pusa pana cand unul de pe banda 1 mi-a facut semn cu farurile ca pot sa ies. Editat Marți la 08:30 de merck 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Marți la 08:51 Partajează Postat Marți la 08:51 La intrarea pe O Băncilă dinspre Dacia se adună în fiecare dimineață cate 3...4 mașini paralel, ce vor in același timp să intre pe pasaj. Cei de pe banda 2 te și claxonează că tu de pe banda 1 vrei sa intri înaintea lor. Acolo ar trebui o delimitare cu zid a benzilor de circulație, altfel tăunii nu țin cont de nimic. Dacă nu ar fi probleme cu timpul pierdut in service, mai că merită să le iei asigurarea și permisul pe 30 zile pt neacordare de prioritate. De regulă pe asta mizează idioții, că nu-și pun multi mintea cu ei, deși asta ar merita. Link spre comentariu
sesebe Postat Marți la 09:44 Partajează Postat Marți la 09:44 Sa ai o mașină de care nu-ți pasă, pina de îndoituri și zgirieturi, it taxezi de numai și mai eliberezi și traficul in oraș. Dar adevărul este că au făcut timpit legea cu circulatul in sensul giratoriu. Cu noua lege au stricat circulatul în sensul giratoriu unde avantajul era ca fluidiza traficul dar acum doar in blochează. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum