Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Unii Romani se comporta in trafic de parca ar depinde insasi viata lor de urmatoarea depasire, se comporta de parca pentru fiecare depasire in plus primesc o suma de bani, sau ca si cum statul in spatele cuiva ar fi o rusine greu de suportat.

Link spre comentariu
Acum 21 minute, maresaldeflota a spus:

Adrenalina :secret ceva psihologic!?

În primul rând lipsă de educație și bun-simț încurajate de pasivitate celorlalți și a autorităților.

Link spre comentariu
Acum 49 minute, maresaldeflota a spus:

Adrenalina :secret ceva psihologic!?

Exact din acelasi motiv pt care se simt superiori cand se raporteaza la un logan. Adica, dupa caz, le intra fum sau praf in nas.

Editat de daniels
Link spre comentariu
La 16.10.2025 la 23:25, sesebe a spus:

Eu as zice ca pietonul cind a intrat pe trecere era deja in dreptul stilpului si nu putea fi vazut de sofer.

Din cauza stâlpului A tot mai solid făcut, am trecut exact prin faza de a nu vedea un pieton care se apropia de trecere din stinga, viteza mea combinată cu traiectoria lui și virajul ușor spre stînga a drumului a dus la fenomenul ăsta, colegul meu era in dreapta, și-a dat seama că nu-l văd și mi-a zis:

- vezi că ai pieton

a fost suficient să frînez șiii a aparut de după stilp pietonul, colegul din dreapta l-a văzut, se apropia din fata in diagonală spre trecere așa încît efectiv a fost in spatele stîlpului A tot timpul. Nu e de mirare că Volvo a avut la un moment dat ideea de a introduce sticlă in stîlpul A pentru vizibilitate.

Noroc cu colegul, altfel probabil frînam in ultimul moment de scîrțiia totul.

Link spre comentariu

Știu, de aia am spus. E vorba de videoclipul cu pietonul ce este aproape călcat de masina. 

Am fost în situația cu trafic oprit de sensul opus iar pietonul a treversat pe trecere și mi-a ieșit în fața drept în dreptul stilului și combinat cu viteza de melc de pe banda mea a rămas în dreptul lui. Noroc cu o mașină de pe sensul opus ce mi-a făcut semn cu farurile și deși nu înțelesesem dece face semn am frinat suficient cit sa iasa pietonul din dreptul stilpului si vazindu-l am oprit mașina. 

Nu degeaba se spune ca atunci cind ești pieton trebuie sa te uiți în ochii șoferului. Dacă nu-i vezi atunci nici șoferul nu are cum sa te vadă. 

Link spre comentariu

Nu am de gand sa particip activ la la conversatiile de aici dar am 2 chestii de spus.

1. Eu cand pun piciorul jos pe trecere nu continui sa traversez pana nu se opresc toti. Macar pe sensul meu. Daca chiar vine vreunu sa imi scurteze pantofii ma urc la loc pe bordura. La jumatea strazii ma opresc iar sa vad daca si ceilalti opresc.Daca nu, stau acolo pe linia dintre sensuri pana opresc. Pot fi injurat pentru metoda asta si pe strada si pe forum si la servici si acasa dar o tin pe-a mea.

2. Femeile care imping caruciorul inainte sa se uite ele daca vine ceva, sa se intrebe daca si atunci cand va creste copilul si or sa il tina de mana, il vor mai impinge pe el inainte pe trecere si apoi vor traversa si ele. Si sa ii povesteasca ca asa au facut mereu si cand nu putea sa vorbeasca si sa le intrebe de ce.

Link spre comentariu

Nu neapărat intenție, foarte probabil neatenție, mulți camionagii stau permanent cu ochii în telefon.

Am fost martor (am și filmare) la un accident identic, șoferul de camion nu a observat că cel dinaintea lui semnaliza că oprește pe dreapta, l-a ,,luat pe sus,, și l-a aruncat pe contrasens.

Link spre comentariu

Una e sa-l lovesti si sa-l arunci, alta e sa-l tarasti (pare peste 200 metri de tarsaiala), fara sa franezi, fara nicio reactie. Nu cred ca nu il vedea in fata lui, dupa ce l-a intors, are minim 1,8 metri latime o masina mica si nici nu cred ca n-a auzit probabil claxonul din auto, ori impactul tabla-tabla sau scrasnetul anvelopelor auto mic.

Si, nici nu s-a asigurat de la trecere de pe banda superioara pe inferioara (unde se afla auto mic), a tras BRUSC de volan, nu tu semnal, nu tu asigurat, parca era SINGUR PE DRUM!

Link spre comentariu

😬

M-a pus naiba sa ma uit... 

Macar de-ar fi intrat in sant pe camp, rupea masina dar scapa cu viata.

DIn ce in ce mai multi camionagii imbecili, vesnic grabiti si niciodata atenti. 

Cum mama naibii sa alergi in halul ala pe carosabil umed?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări