Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instant Apa calda Geyser new


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

""Folosiți un boiler clasic cu termostat, se găsesc cu 200 Lei boilere de 10 Litri, care au avantajul că termostatul oprește automat încălzirea."" Like siguranta personala inainte de toate.


Aceste instanturi sunt calculate sa functioneze la o anumita presiune de apa implicit un anumit debit,debit care prin cadere libera nu il mai asigurati.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator Rubycon
On ‎2‎/‎12‎/‎2018 at 1:19 PM, validae said:

Eu vă sfătuiesc să nu-i anulați contactele acționate de presiune, fiindcă e pericol să vă explodeze rezistențele din cauza supraîncălzirii, atunci cînd rămîne fără apa, sau presiunea e prea mică. Plus pericolul de electrocutare.....eu sunt pățit cu unul din ăsta, de aceea am și renunțat la el. Folosiți un boiler clasic cu termostat, se găsesc cu 200 Lei boilere de 10 Litri, care au avantajul că termostatul oprește automat încălzirea.

Buna ziua, vorbiti aici de pericolul electrocutarii... cand poate avea loc? Eu am un Geyser in line instalat de catre un electrician direct de la retea. Instantul s-a ars dupa 3 ani ( nu mai incalzeste treapta 2 ); acum am cumparat acelasi produs si planuiam sa il instalez pe aceeasi pozitie, dar uitandu-ma pe fisa tehnica, am observat ca producatorul recomanda instalarea sub chiuveta - al nostru a fost instalat  deasupra  vasului de toaleta. Oare din cauza aceasta sa se fi defectat? In plus, noul produs are un tub transparent care pare a fi o scurgere.

Link spre comentariu

Dacă rezistența explodează din cauza debitului prea mic de apă și nu aveți împământare corectă, apa intră în contact cu faza rețelei și instantul fiind foarte apropiat de chiuvetă, efectul e mortal.De asta recomandam să nu se anuleze contactorul acționat de presiune original.Poziția recomandată (sub chiuvetă) are probabil legătură cu o eventuală compensare a scăderii de presiune cu altitudinea, cu cât ești mai aproape de pământ, ai presiune mai bună.Iar la Geyser presiunea e critică....

 

Editat de validae
dublă postare
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări