Jump to content

shurubel

Membru activ
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About shurubel

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Sex
  Habar n-am
 • Locatie
  Bucuresti
 1. transformator 24

  ..din cate am vazut pana acum, frigiderul NU e cu element peltier.. Alea sunt ,,racitoare''- cu peltier. Frigiderul e ala care face gheata... ..nu?
 2. Identificare cass auto

  De asta am si intrebat... Ce gasesc ,,diferit''- iau! de pe unde gasesc... Pe eticheta scrie 13,5 volt DC NEGATIVE GROUND ON green- r speak gray red bat + black bat ground/sp comm serial no 103558 made in japan ..deci...nimic lamuritor- ce scrie am inteles si eu.. e STEREO cu 2 potentiom liniare sus... si un corector de ton. nu are but de scos caseta- trebuie sa ii fac eu ceva..
 3. Identificare cass auto

  ..mnu.. poate.. schema lui... si in general im i place ca sa stiu ce ,,scula'' am pe masina...
 4. Identificare cass auto

  ..nu mai stie nimeni sigur???
 5. Redresor Auto- dilema

  nununu.... la continua, pe clesti e de 11,7.. deci dupa punte. Ca idee, am pus miniventilator si un bimetal pt protectie... Pentru ce era treaba cu condensatorul ala???
 6. Redresor Auto- dilema

  ...nu las agregatu' sa lucreze mult timp. Pun pe automat dinala reglabil ca timp... lucreaza 2 ore, sta o ora...nu e bine asa? Pt 6v aveam de la cineva un redresor vechi rusesc, 6-12 v, ala cu ampermetru si reglaj in tensiune dar..cica l'a dat unuia care l'a ars. Si la ala era pericol;ul ca sa uiti de el in priza si sa bage incontinuu...sa fiarba bateria... si tot cu automat il foloseam.. Acum a trebuit ca sa ma orientez. La montajul de ,,azi''- pana la cat poa' sa urce tensiunea pe borne daca fara sarcina trafu'''scoate pe voltmetru 11,7?... cum ziceam, dupa vreo ora arata 14, 9.... Deci cu triac merge doar la motoare scule gen flex sau becuri?
 7. Redresor Auto- dilema

  ..banuiammm.... si cu ala electronic, daca il fixez la cat trebuie..nu iese treaba? il pun si gata. nu mai umblu.. faza e ca mi-ar trebui agregatul ca sa incarc si o baterie de 6 v pt un broscan... de aia mai intreb de variator..ca pot sa reglez si pt 6 v... pun si voltmetru digital -d'ala cu led... ..de cand am pus postul prim, bateria a stat in tensiune.. acum imi arata oscilant, 14.8 si 14.9 v..
 8. Redresor Auto- dilema

  ..nu am inteles deplin. deci NU pot sa pun cu variatorul ala electronic??
 9. Redresor Auto- dilema

  Am acest redresor auto. Baban.. pe 24 v!!! nu pot umbla la bobinaj, imi e mila. Intrebare- pot sa folosesc variatorul de tensiune din topicul asta-- ..ca sa reduc tensiunea la cat imi trebuie mie?? sa iasa 12 v? saaau Sa folosesc acest transformator, fara utiliitate practica la mine?? si sa bag la 120 v pe iesire? Acum am pus ,,la testare'' perechea de trafuri. Sa vedem ce iese. Pe aparat iesze 11,9 v.. am pus pe baterie la incarcare si creste incet. Nu a intrat si poza cu redresorul.. Poza cu iesirea dela traful mic
 10. Colectie procesoare si integrate

  ..salut. Abia acum detei de coltul asta..ffff interesant. Din ce'am citit pana acum.. sa pricep ca nu se mai gasesc pentium unu???sau..doi? Imi pare raaau acum ca am dat cuiva un....486.. Am pastrat in schimb HDD-ul, care e bun. (nu ma dumiresc ce faceau pe vremea aia cu .... cati mega are asa ceva? ca nu mai stiu..) Dar la COBRA nu renunt.. Mai am casete si benzi cu jocuri, ,,instructiunile'' pe niste coli de studentesc...numa' CA... NU MAI STIU SA-L PORNESC. ... dar nu e graba..
 11. motor termic dela motopompa/generator curent defecte

  ..e mare?? sau..ce model e, sa cxaut pe net..
 12. Identificare tuburi

  va rog dati-mi o cale, gen imagebam, sa urc restul de poze..
 13. Am prin casa de minim 10 ani cassul asta. NU stiu ce marca e, dar scrie Japan pe el. Fara fire. Daca poate spune cineva ce model e si pe ce s'a pus. Mie mi=ar surade pe o Lada. Dupa identificare, in masura timpului liber, o sa incerc sa il pun in functiune..
 14. Instant Apa calda Geyser new

  ..da..am banuit. oricum, numai prin testari, experimente aflam..
 15. Instant Apa calda Geyser new

  Eu vreau ca sa pornesc din buton dupa ce dau drumul la apa. Niciodata fara apa..
×