Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

valivoi

Membru activ
 • Content Count

  501
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

95 Se poate si mai bine

About valivoi

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Focsani

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si exista scanteie atat timp cat este alimentat ventilatorul, dupa schema dumneavoastra?Nu prea cred, aceasta placa are 4 relee comada gaz,ventilator,vana cu 3 cai,pompa, care releu alimenteaza transformatorul de scanteie?
 2. valivoi

  Despre creier.

  Te nasti imbatranind si traiesti murind
 3. valivoi

  Masini electrice

  Daca ar fi sa fim corecti metanul din atmosfera este mai periculos decat dioxidul de carbon
 4. valivoi

  Masini electrice

  Dar otelul din motorul electric,cuprul din bobinaj?
 5. valivoi

  Plita + cuptor electric + prize

  curbe declansare
 6. valivoi

  Masini electrice

  Caroserie are si una si cealalta ,roti la fel,scaune tapiterii,as aproxima ca si noxe in producere autovehicul egale.
 7. valivoi

  Plita + cuptor electric + prize

  Da dar in atelier vi le asumati daca insa pune mana pe frigider un copil,nevasta ei ce vina au?
 8. valivoi

  Masini electrice

  Tineti cont in titlu spune clar fabricarea bateriei nu a autovehiculului electric in totalitatea sa
 9. valivoi

  Masini electrice

  Mai mult decat asta noi ce putem spune?
 10. valivoi

  Despre creier.

  Ce as face acum?Galagie si m-as lua de gat cu ei in camera de garda si le-as pune in vedere ca imi voi petrece tot restul zilelor sa ii bag in puscarie de nu rezolva intr-un fel ,am fost prea prosti sa nu protestam si sa nu ii amenintam cu puscaria pana ne-ar baga in seama,daca sunt incapabili sa rezolve problema sa o trimita la ICC ILIESCU la Fundeni.L a al doilea AVC au spus la fel ca nu este AVC,cu trimitere la ora 2 30 noaptea acasa,nu au putut sa o tina pana dimineata erau asa aglomerati?Va spun ca nu, am stat minut de minut acolo la usa camerei de garda.Dati in judecata medicul si spitalul de 2-3-5-10-20 insi si le vor iesi fumurile din cap.La o saptamana dupa al doilea AVC nu ma mai intelegeam cu ea ,in 24 ore dormea in reprize de 30-40 secunde maxim o ora din 24,am chemat salvarea la 6 dimineata si ma ia la ora 9 30 nemernica care era medic neurolog la rost ca de ce o aduc la judetean daca este in evidenta neurologului de la militar ,ca dee, eu chemasem taxi nu salvare si puteam sa cer la care spital sa o duca nu o duc ei la care vor ei.Noroc ca am intalnit un cunoscut care a intervenit pe langa o doctorita sa ii faca transfer la militar.Aici dupa consult medicul neurolog imi da verdictul care il stiam deja in urma cu o saptamana facuse al doilea AVC.Dupa primul AVC ,dau de un medic de vreo 35 ani la Fundeni,nu o putem opera ca este anemica,ca are tensiune si diabet,sa isi stabilizeze cat de cat problemele cardiace,sa rezolve anemia si ""dupa aceea discutam"",cand a auzit neurologul de la militar mi-a spus mai stabila decat este acum nu va fi.Intre timp face al doilea AVC,hotaram toti trei fratii sa o operam la spital privat cu toate ca starea de sanatate este mult mai grava,discutam cu chirurgul si ne spune""pentru cine stie ce are de facut operatia este una obisnuita nu spun banala,e drept ca sunt riscuri varsta ,diabet tensiune cele 2 AVC-uri in antecedent,nu vreau sa spun mai mult dar imi pare rau cand imi ajung pacienti pe masa de operatie din spitale de stat in acest stadiu.Scuze m-am lasat luat de nervi si am luat-o pe langa subiect,o cale ar mai fi ca spitalele de stat sa beneficieze de concurenta spitalelor private,si medicul platit la norma de pacienti recuperati,asa si-ar da interesul.
 11. Doar sa il gasiti in localitatea de domiciliu ca de la magazinele online dureaza cateva zile
 12. Tocmai de aceea acum ma uit pe cablaj pentru identificarea traseului ,dar ar trebui schimbat direct optotriacul IC303 SPARK,nu costa mult.
 13. E posibil ca ,dand in mod continuu scanteie la un moment dat sa se incalzeasca o piesa din traseul circuitului de scanteie si la o comanda de pornire a centralei sa nu mai dea scanteie,implicit neaprinzandu-se flacara,circuitul nu vede prezenta flacarii si semnalizeaza avaria.Mergeti pe aceste doua piste cea spusa de domnul Validae si depistarea cauzei scantiei continue
 14. am ajuns la concluzia ca, chiar de se schimba o componenta cu una noua trebuie sa fie masurata pentru a i se identifica caracteristicile corespunzatoare codificarii si tipului piesei Scanteia tot continua este?
 15. tot asa cum va rog dati mai multe detalii (urmaritii pasii secventei de pornire: porneste ventilatorul------da scanteie------da drumul la gaz-------se automentine flacara)intre ce pasi se intrerupe ,intra aleator in avarie sau nu porneste deloc flacara?
×