Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

pop_ady44

Membru activ
 • Content Count

  2,079
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About pop_ady44

 • Rank
  incurca lume
 • Birthday 11/27/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am aruncat un ochi in vechiul aparat, da acolo e o bobina inseriata cu un condesator 102 ,si alimentarea e printr-o bobina infasurata pe o bara de ferita de circa 1,5mm grosime si 10mm lungime. Totul pus pe cablaj de fabricant.
 2. https://imgur.com/Z4VEu5t https://imgur.com/r2gJ5jd Am o ”viteza„ la internet ametitoare.
 3. Ok se poate rezolva poze. Antena originala a masini „cred „ca avea ceva defect sau e vopsita cu ceva negru ori cum acea nu functiona pe nici un radio. Ce am acuma e una luata de la TME, si curioasa treaba e ca merge perfect cu radioul vechi grunding ,si cu navigatia noua nu vrea .
 4. Deacord ,dar cum? exista ceva schema?
 5. Reinvii topicul ,cu o intrebare. Am schimbat radioul masini cu un altul ,si nu mai receptionez nici un post, daca pun alta antena simpla se receptioneaza destul de ok. Intrebarea este Amplificatorul ce este in antena, cum se alimenta la radioul original al masini? Pentru ca acela functiona impecabil. Exista vreo posibilitate sa il alimentez si eu pe acelas cablu? Precizez ca sunt doar firele de la coaxial .
 6. Folosesc de ani buni acc plumb de12 volti 4A, la sursa de rezerva al incubatoarelor(pentru memoria picului),un circuit cu LM317 si tl431 merge bine zic eu .Am acelas acumulator de 3 ani.
 7. 55km pana la Baia Mare unde sunt sanse infime sa gasesc picuri. trebuie sa caut ca eu stiu ca aveam undeva clona pikit de rezerva.(trimit clona)
 8. Da scuze citit in graba . Clar cablu e defect sau cineva la.... si acum ??
 9. Nu trebuie sa fie cablul subteran strapuns.(aici poate sa infiltrat apa pe cablu) Am intalnit un caz se infiltrare a apei intrun beci,si o priza efectiv fierbea apa cu un consum de cativa zeci de wati pe ora . Contorul inregistrase cam 120 kw intro perioada de 3-4 luni. Casa era nelocuita .
 10. Bun asa . Eu nu detin picurile dar le pot programa,cum facem? Daca le as avea le as da doarde amorul artei. eventual trimiti tu unul-doua si le scriu.
 11. Sunt deacord cu ce spui tu. Eu asta am asta ofer
 12. E cu tot cu mandrina da mandrina e si ea obosita https://imgur.com/n9OBYDG https://imgur.com/W8y29a2 https://imgur.com/W5LiQYf https://imgur.com/T3W9YFS In prima imagine pe partea cu manamea pe la baza degetului se vad 3 dinti care o suferit unpic de pe urma tunderi axului.
 13. Am cautat pinionul . Si al meu are ceva urme de uzura ,daca vrei pun poze ,si daca e ok ti-l trimit.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines