Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

pop_ady44

Membru activ
 • Content count

  2,249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 Se poate si mai bine

About pop_ady44

 • Rank
  incurca lume
 • Birthday 11/27/1978

Profile Information

 • Locatie
  Romanesti MM

Contact Methods

 • Skype
  pop_ciprian_adrian

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pop_ady44

  Martori bord Ford Focus

  Eu nu prea mai am incredere in„ Mecanici ”,de acea recomand sa verifici senzori de la rotii.
 2. pop_ady44

  Nu pot trece pe mod aux

  Sunt anumite aparate care sesizeaza daca este mufa conectata. Tu ai conectat-o?
 3. pop_ady44

  Cum scap de cartite?

  Incercati cu„ Lemn de soc „in tunele . Cartita are un program de sapa, cred ca de la 7-la 8 dimineata, si de la 19-20 seara sau in rasarit/asfintit , de prins e greu ,ca ea simte cea mai mica vibratie a solului. Trebuie sa stai nemiscat cu sapa pregatita, de multe ori cateva zeci de minute . Stiu ca este un gest de cruzime, dar si sa o lasi sa iti dea gara toata gradina, e un gest de cruzime ,mai ales la cei care distrug peluza /legunele care de multe ori sunt cateva sute de lei rasadurile. Succes la prins.
 4. pop_ady44

  Schema pentru gard electrificat

  Cam ce lungime are scateea efectiv? Undeva la 2-3 cm sau mai scurta? Ca de groasa se vede clar ca este groasa bine.Cea ce denota ca va duce un gard destul de lung 4-5km de fir . O bobina obisnuita de dacia la 2km scade impulsul la jumate daca firul este bun (de calitate buna).
 5. pop_ady44

  Aparate electronice diverse

  Salut as fi interesat de o pereche de boxe daca le vinzi si separat.
 6. pop_ady44

  Caut posesor card de credit

  Boierasule nu de tine este vorba da in fine ,lumea este rea si festecare intelege ce vrea . Ma retrag din discutie si imi cer scuze de deranj.
 7. pop_ady44

  Caut posesor card de credit

  Oare acel mall nu este interceptat de un ”hacher„?(cat de securizata este conexiunea?) Si ce se distreaza el pe seama unor oameni creduli ,ca dupa ce a-i dat datele de card tu doar iti poti bloca contul dar suma retrasa nu cred ca o sa ti-o poti recupera, ca va umbla Europol sau Interpol dupa ea, nu se deranjeaza ei pentru 100-200 de dolari/euro.
 8. pop_ady44

  Caut posesor card de credit

  Dand date de card /credit, voi nu va ganditi ca, creditul initial de pe card se poate retrage, in sume mici de cumparaturi? Sunt destule „jmecherii”care fac un card de credit Vulnerabil. Atentie sporita la ce facetii.
 9. pop_ady44

  IC Transponder PCF7931XP/SQ

  Caut .caut.
 10. pop_ady44

  IC Transponder PCF7931XP/SQ

  Buna ziua . Caut transponderul din titlu . Va rog sa va abtineti de la sfaturi de genu anuleeaza-l din imo sau dute la un centru de copiere cheii sau de la preturi astronomice. Doar cipul ceramic .
 11. pop_ady44

  Schema pentru gard electrificat

  Eu sunt mai „catolic„nu suport breadboardul si prefer sa pierd 30-45 minute facand un cablaj. 74c41 de unde il comanzi ca vad ca e destul de rar in RO.
 12. pop_ady44

  Schema pentru gard electrificat

  La ultima schema cea cu incarcare capacitiva, a-i cumva si ceva cablaj facut? Chit ca este simpla treaba ca il poti face chiar si in aer.
 13. pop_ady44

  Logan14. benzina (se opreste motorul din mers)

  In primul rand vezi daca pompa din rezervor baga continuu sa nu aibe momente cand se opreste si nu mai porneste decat daca sta cateva secunde/minute/ore. Caz concret la un Nisan Nicra . Pornea mergea circa 30-minute cu conditia sa nu il turezi la peste 3000 rotati. Am probat pompa separat si la un moment dat nu a mai vrut sa o ia .Rezolvarea este inlocuirea pompei care la Logan este cam 120-130 lei relativ.
 14. pop_ady44

  Cumpar DVD Rewritet pe SATA

  Ce spui de 15-25 minute functie de HDD sau 5-10 minute pe un SSD?
 15. pop_ady44

  Cumpar DVD Rewritet pe SATA

  Da sunt deacord dar vad ca nu a-i inteles . Stikul am spus ca trebuie sa fie de calitate pentru ca are viteze de citire/scriere bune(de calitate)cele ieftine sunt cu viteze de toata jena poate dura si 3 ore o instalare .
×