Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

pop_ady44

Membru activ
 • Content Count

  2,272
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 Se poate si mai bine

1 Follower

About pop_ady44

 • Rank
  incurca lume
 • Birthday 11/27/1978

Profile Information

 • Locatie
  Romanesti MM

Contact Methods

 • Skype
  pop_ciprian_adrian

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pop_ady44

  Bruiaj Drona

  Pun pariu ca si o prastie banala, cu sarma indoita in forma de V pe post de cartus o lasa fara directie . Baiatul meu face asa ceva, cu elastice de alea de legat bani ,si sarma de aluminiu pe post de port elastic . Cartuse face din sarma de 1,5-2mm de fier ,cam 15-20mm lungime ,indoit in jumate . Cu astfel de cartus o doborat o gaita de la vreo 25-30 metri .Norocu lui ghinionul ei.
 2. Asta este . daca o mai apare chiar si in carcasa mai mica .
 3. Proiectoarele led as fi eu interesat. Chiar am niste leduri disponibile .
 4. Poi simplu eu nu colectionez numai cea ce am avut(Telefoane )si Lampi .
 5. Acc l-ai verificat? Dar sincer nu prea ma intereseaza functionalitatea eu il vreau de colectie . Am avut unu cam 4 ani m-o servit pana ma ”usurat” cineva de el.
 6. Nokia -l-as vrea eu dar 20 lei ? Banuiesc ca vor rade cei de la posta ,cand vei merge cu ramburs 20 lei +transport care este tot cam 20 lei .
 7. Fara a fi ironic . Cat poti lua pe un telefon care nou e 750 lei ?
 8. Periculoasa treaba . Daca la expirarea timpului masina se lasa jos?(prinde ceva in coborare) Sau nu se lasa jos? Si ramane cocotata.(omu nu mai are bacnote sau nici bani) Lucruri simple dar deja complicate . Mai ok ar fi accesul pe usa asigurat .
 9. Adica I-ai bagat la lista neagra? Asta daca am inteles eu bine din cea ce a-i scris tu acolo . Daca e asa, din lista de apel, trebuie sa ai un sub meniu, gen setari, unde vei gasi acea lista ,la care adaugi ,sau stergi „concurentii”
 10. Multumesc , Acuma sa prind timp liber sa execut lucrarea.
 11. Am incercat sa descarc proiectul complect, dar nu il gasesc, sau nu ma descurc eu . Rog pe careva care l-au executat(descarcat ) sa ma ajute si pe mine . Multumesc.
 12.             

 13. Pe motiv ca acolo trebuie de 3 ori turatia motorului.(Banuiesc) PLUS ca un alternator bun consuma circa 2 cai putere din puterea motorului .(trebuie forta mare )
 14. pop_ady44

  Donatii

  Sunt Interesat de Ceva pentru Vw sau Skoda bun inteles ceva mai vechi .
×
×
 • Create New...