Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

pop_ady44

Membru activ
 • Content Count

  2,037
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About pop_ady44

 • Rank
  incurca lume
 • Birthday 11/27/1978

Profile Information

 • Locatie
  Romanesti MM

Contact Methods

 • Skype
  pop_ciprian_adrian

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 80.Myria MY9086BK boxa cu bluetooth 2x3W BT5.0-35 lei 161.termometru digital de interior cu sonda externa modelul 2-15 lei Colet ajuns ok multumesc.
 2. 80.Myria MY9086BK boxa cu bluetooth 2x3W BT5.0-35 lei 161.termometru digital de interior cu sonda externa modelul 2-15 lei Buna ziua Sunt interesat de astea cum procedam?
 3. Va salut punctul 4 oare nu l-ar transporta curieratul ,si cam la ce scor?(intreg) Scuze dupa ce am scris am vazut ca nu expediezi .
 4. As avea si eu ceva cu tole de 3x11,xx volti se poate inseria si da garantat 35-36 volti cam 5-6 A. Daca prezinta interes un pm.
 5. pop_ady44

  Donatii

  Va salut daca nu e prea mare deranjul cu impachetarea (platesc transport deranj)sunt interesat de aparatul foto si GPS . Multumesc anticipat
 6. Mecanic masini si utilaje agricole cu diploma . Mecanic motoare combustie interna cu diploma . Lucrez mecanic in atelier.
 7. Nu era vorba de de varianta asta . Colegu @nel a raspuns si am inteles ce a spus . Multumesc
 8. Fa o poza la placa si posteaza-o .
 9. Mi se pare ca aici puntea redresoare este lipsa, sau este folosita cu fire .
 10. Vreau sa-i fac ceva omului mai usor de reglat . Termostat de incubator m-am gandit si eu,dar nu cred ca ar fi ok .E mare ce am eu . Sunt un amator nu un specialist in calcule. Nu vreau un modul deagata vreau ceva la care sa lucrez. Masina va fi o Dacia 1300 din 1971 tot original . Omul o foloseste doar la anumite ocazi speciale, si de aici si cheful de a pune preincalzitor habitaclu.si nu vream nimic facut ci vrem ceva care sa il poti ascunde in ceva releu ,sau stiu io ce colt sub bord care si asa este plin de fire si droduri.
 11. Buna ziua As dori daca se poate, sa ma indrumati catre o schema cat de cat verificata , care sa masoare temperatura apei(Antigel).(nu trebuie precizie de cateva grade ) Acel aparat trebuie sa porneasca un releu sub un anumit prag, sa zicem un 50 grade .(La mai mult opreste incalzirea) Am piesa care va incalzi apa ,si releul care comanda cele 4 bujii, dar masina pe care o voi monta este foarte veche si nu are implementat asa ceva . Stiu ca sezonul rece este dus dar mai urmeaza si e bine sa fi preventiv . Incalzitorul este acesta.https://www.megaparts.eu/ro/product/418220646 Multumesc anticipat.
 12. Acea dioda ce sunteaza contactul nu e sarma ?(arsa )
 13. Cel de Adelaida este ceva gen Cleo, cu mici modificarii.Ambele sunt Chiar ok.
 14. Se gasesc in comert Termostat clocitoare. Cu minim de efort se inlocuieste tot modulul.si cu ceva instrumente si ceva rabdare se calibreaza temperatura interna. Eu folosesc ceva mult mai complicat la incubatorul din semnatura . https://www.google.ro/search?q=termostat+clocitoare&client=opera&hs=S6&sxsrf=ACYBGNQS2erSchR2aQnaDvMaOtrZLGGa7w:1581018493786&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiP_dHt2L3nAhVtkIsKHTXQDSMQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1400&bih=790#imgrc=F0A78bcUUk3I6M
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines