Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

1 hour ago, dan cod said:

Nu am întâmpinat probleme cu el niciodată.Doar sa ști să faci setările.

E un programator complex.

Multumesc, ma asteptam la acest raspuns.......am urmarit pe unele site-uri.....daca gaseam pe la vre-o 500$ utilizat al luam numaidecat, din pacate cine vinde asa ceva cunoaste si valoarea produsului, ca sa gasesti chilipir e foarte greu daca nu imposibil.....

Link spre comentariu

Salut tuturor .

 In legatura cu erorile de citire pe tnm  la nand/nor va spun din experienta sunt ori micro-scurturi intre pini memorie ori contact imperfect in soclu .

De unde multe xx...xx..xx..xx..xx...xx la scriere .Citirea din constructie poate merge fara o adresa sau doua .(uneori fara id corect).Nu e un rezultat bun.

Microscurturi intre pini apar pe marginea de material la iesirea pinilor din memorie, se inlatura fie cu un cutit de modelaj fin, fie cu lama de barbierit.Se vede in poza unde am intrerupt marginea de material . 

Contacte imperfecta verificati cu memoria in soclu, cu multimetrul pe dioda , fiecare pin al soclului si masa memoriei;  unde da fail " flush nand/socket" 

Curat bine fludorul vechi cu tresa si pasta dupa care alcool si spalat ca nou .Altfel rate-uri.

Cine vrea  teste de citirire va pot face gratuit .Veniti sau trimiteti .Nu detin chiar toate tipuri-le de memorii ,socluri le am pe cele ale programatorului.Emmc- nu am reusit sa citesc pt ca nu am o coniguratie certa .am incercat nush unde ar veni RST pe un emmc.la z3x foloseste CMD,CLK,DAT0,GND Vcc 2.8,Vccq1.8.

IMG_20181013_213318.jpg

 

Relatii si informatii 0771627845 WhatsUP mai mereu

Editat de victor madalin mures
info
Link spre comentariu

Salut, vad ca aveti experienta cu programatorul, am si eu o intrebare la dvs, daca nandul TC58NVG0S3HTA00 este sa zicem nou si face contact perfect in soclu, merge citit/scris fara probleme cu TNM5000?, va intreb ca era gata gata sa dau comanda pentru acest programator, dar cand am vazut topicul de jos, mi-am schimbat parerea.....Multumesc

 

Un coleg cu experienta "victor madalin mures", nu am fost destul de rapid cu intrebarea si sa deconectat....pacat ca posteaza din an in paste......

 

https://www.elforum.info/topic/134378-lg-seria-lblf/

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Beeprogul îmi spune daca vreun pin nu e in regula. Nici nu citește nici nu scrie daca nu e totul ok. Aici e probabil diferența între un programator Profi și unul de rând.

Legat de curățat pini memorii eu folosesc creionul de fibra de sticla(nu numai la memorii și la placi,trasee alte cele)

Este foarte eficient.

Link spre comentariu
3 hours ago, dan cod said:

Beeprogul îmi spune daca vreun pin nu e in regula. Nici nu citește nici nu scrie daca nu e totul ok. Aici e probabil diferența între un programator Profi și unul de rând.

Legat de curățat pini memorii eu folosesc creionul de fibra de sticla(nu numai la memorii și la placi,trasee alte cele)

Este foarte eficient.

De care Beeprog aveti?, intreb ca sunt mai multe variante, BeeProg2, BeeProg2C, BeeProg Plus......etc

Link spre comentariu
3 hours ago, rares01 said:

Si tnm ul spune cand nu face contact bine in soclu si nu te lasa sa scri sau sa citesti....

Asa este ,multumesc,si acele xx xx xx nu sunt pentru ca am contact imperfect si nici de la microscurturi.Acelasi memorie am rescris cu RT809H fara sal curat si a mers fara probleme .Apropo eu curat pinii intotdeauna cu creion cu fibra de sticla.

In legatura cu Beeprogul eu zic ca fiecare cumpara ce vrea pe banii lui ,tare as vrea sa stiu cand trebuie cumparat un adaptor cat o sa coste.

Din cate stiu la beeprog sunt toate scumpe.Eu as tine cont si de acest aspect.

Link spre comentariu

OK, m-am interesat inainte ca bani se fac greu......

 

Tot pentru colegu' dan cod, nu mai am nevoie de soft ca al aveam instalat,  trebuie doar setat din program varianta de programator, adica softul este universal pentru toate variantele de BeeProg, am mai gasit un site cu niste poze despre BeeProg simplu si vad ca are pentru programare si port paralel....al dvs programator este ca cel din poza?, daca da, ajuta la ceva acel port paralel, la-ti folosit vreodata?

 

BeeProg_Programmer2.jpg.a48befac1f3f53d9a8d9c8c9885d6f3a.jpgBeeProg_Programmer1.jpg.74bf0e3b60bd5b843aee1e6dac85fcd6.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări