Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

attilaa0

Membru activ
 • Content Count

  2,282
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Se poate si mai bine

2 Followers

About attilaa0

 • Rank
  Electronist

Profile Information

 • Locatie
  Targu Mures

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Multumesc pentru lamuriri.Da am deconectat placuta easy jtag,adica l-am dezlipit de toate conexiunile.Nu citesc in socket ca inca nu mi-a venit.Se poate dezactiva watchdog?se poate reactiva firmware update din meniu service?Am doar telecomanda originala,nu si de service. Cand trebuie facut update la controler?Multumesc. P.S Dupa rescriere cu easy jtag am incercat daca mai recunoaste RT809H emmc-ul si a recunoscut.
 2. Atasez niste poze.L-am urcat aici:https://files.fm/u/y9f99ajd#sign_up Dupa cum se vede in cateva poze ,tot apareau niste erori CMD CRC.Sincer cu greu l-am adus la viata inapoi in starea in care a fost. la RPMB aparea mesajul Maybe not crean sau ceva de genu. Eu l-am salvat continutul initial cu RT809H. Si am incercat salvarea si cu easy jtag plus , dar nu am reusit ca dadea acele erori CMD CRC dar de rescris am rescris cu easy jtag tool.Cu cel de plus apar acele erori. Sincer nu prea ma stiu cu easy ,dar RT809H nu are atatea functii de reparare. Acum CI card e inca functional,si partea de smart .Imi era frica sa nu se piarda CI card dar daca nu am alta solutie, asta e. Faza e ca dupa ce am dat FW update la emmc deci la controler, tv nu mai pornea,noroc ca am salvat tot dinainte.Si cu RT809H nici macar nu recunostea emmc ,apareau niste 00 00 00 00 Si am dat acest update FW pentru ca am crezut ca voi scapa de problema. Acel INFO unde il gasesc la easy jtag?
 3. Buna ziuaAcest samsung cu main BN41-01958B functioneaza aprox 2 minute dupa care intra in st by,pornesc iarasi merge 2 minute. Am citit spi,eeprom ,emmc.Am rescris eeprom si spi ,si emmc dupa ce am facut upgrade la firmwarul emmc ului.dupa care am rescris userul. dar nici o schimbare. Am zis gata ,descarc firmware oficial ,pe care l-am despachetat pe usb si am pus asa:T-MST12DEUC ceea ce e un folder cu 2 fisiere in el .dar cand intru in meniu si bag usb stikul nu il vede ca si update.M-am uitat in meniu service si versiune este T-MST12DEUC-2111.1 T-MST12DEUC-1009 scrie dedesupt iar cel descarcat T-MST12DEUC 2127.0 . deci care o fi buba?va multumesc. Am incercat si factory reset din meniu service. P.S iar in meniu tv la actualizare software este inactiv.
 4. La toate crapa ,din fericire pentru noi depanatorii.
 5. w25Q16 nu este eeprom ci un memorie flash SPI.
 6. Da Multumesc .Stiam ca daca are integrat separat ,se elimina si gata sau scoteam alimentare ,am rezolvat asa la alt model dar asta nu are.
 7. Eu cred ca procesorul este afectat partial ,poate a primit un soc pe porturile HDMI ,iar aceasta placa nu are cip separat pentru comutarea porturilor HDMI. P.S schema este de negasit.
 8. Buna ziua!Acest lcd pronde canalele foarte greu si se desincronizeaza,fuge de pe post apoi revine .Stie cineva daca e vina tunerul sau vreun cond pe main,poate e defectiune tipica la aceasta serie.Va multumesc!
 9. Am acesta:NEI_TFT219410-3_CV358H-T42_PT320AT01_1366x768_CTV_1.0G_HW700_600MA_MO10037449_20191218103304 Daca o fi bun sau nu ,e pe riscul dumneavoastra.Daca vreti sa incercati il uploadez.
 10. Domnilor am rescris SPI ,plus ca am pus si memorie noua dar face la fel,adica atat e diferit ca la introducerea stecherului in priza tv porneste automat,dar tot nu pot opri in st-by din telecomanda.Si bineinteles ledul din mufa optica arde la fel de slab.pe usb nu exista tensiune.
 11. Am vreo 7 softuri ,postati eticheta unde scrie TFT.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.