Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

attilaa0

Membru activ
 • Content Count

  2,244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 core_reputation_level_4

About attilaa0

 • Rank
  Electronist

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Targu Mures

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da !Toate partile ,apoi se extrage si fiserul se pune pe stik.Restu cum se face nu stiu.
 2. Revin !Dupa un update s-a rezovat problema pornirii.
 3. Chiar nu ati inteles:ati zis aici ca ati gasit in system emmc un BIN cu care ati incercat dar nimic.Deci acest BIN nu merge doar cu programatorul. Pentru stik trebuie un alt bin intitulat CTVUpgrade.bin care are alta marime fata de binul pentru programator.Am pus 2 poze pentru un soft pentru stik si unul pentru programator.Daca nici asa nu ati inteles duce-ti la un service tv-ul.
 4. Nu m-ati inteles ,deci versiunea de soft 20200111 are ceva problema..Versiune 20191227 este ok.Folosesc acelasi clestisor in ambele cazuri si pe acelasi placa. Daca autodetect ,apoi cand recunoaste cipul dau READ si citeste apoi da eroare daca folosesc versiunea 20200111.
 5. Pai daca ati citit acolo ,acela este pentru USB,ati cerut explicatii pentru cele pentru programator.
 6. Acest patch 20200111 nu citeste cu clestisorul . Cu aceasta merge:http://www.willem-ua.com/RT809H/soft/RT809H-20191227-Patch.rar
 7. Nu cumva sa dati detalii despre display ca le ghicim noi.
 8. In folder trebuie sa fie 4 chestii:un user bin de capacitate de la 4 gb in sus,depinde de versiunea tv ului,apoi boot1.bin,boot2.bin si un fisier txt.extcsd.Denumirile pot sa fie diferite in fuctie cu ce programator a fost salvat.
 9. Acela Bin este pentru a rescrie emmc cu programatorul ,deci nu e pentru stik.
 10. Asta cu 5 si 6 e demo mode,iti trebuie deblocator Loked 13 pentru asa ceva,eu am stiu ce vorbesc.
 11. Multumesc dar am o gramada pentru alt display,eu vreau pentru 42 de inchi.
 12. Buna ziua!Am acest sasiu functional dar pe care vreau sa-l adaptez la un ecran CX420DLEDM dar nu am bin. Pe T-con scrie V420HJ2-P01 rev C4. Are cineva un dump?Va multumesc.
 13. Incet ,incet oamenii isi vor da seama ca ce este nou ,este de slaba calitate,din ce in ce mai slab.Si cateodata merita reparat acelea vechi ,ma refer la promele generatii.
 14. Inauntru in easy jtag.Asta daca are ,depinde de model,este un smart card care lasa sa stie mai multe ,un fel de extraoptiune..Din exterior nu se vede ca are un abtibil peste el.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.