Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

attilaa0

Membru activ
 • Content Count

  2,364
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About attilaa0

 • Rank
  Electronist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salvati memoria 25Q64 cu programatorul,asta daca aveti bineinteles,si rescrieti intr-o memorie noua.
 2. Va multumesc pentru raspunsurile exacte .
 3. Si care dintre softuri puse de aici a mers? Cel de la Sorintv sau Florineltv?Multumesc.Apropo ati dat jos radiatorul de pe procesor?
 4. Caz rezolvat! Am masurat bobina de B.H si era intrerupt pe o parte si avea 8ohmi dupa rezolvare aceasta are 4ohmi si imaginea s-a corectat.Va multumesc!
 5. Va multumesc!Va referiti la partea notata cu 3? Eu am separat partea de 1 si 2 si am masurat ohmmetric si sunt egali au cate 24ohmi si sunt puse paralel. Deci ar ramane partea de 3?Va multumesc!
 6. Buna seara!Am acest tv care este de fapt un monitor Amstrad CTM644 care are o imagine trapez ,am sa incerc sa atasez niste poze. Am masurat tensiuni ,conzii sunt ok,prima imagine este in mod TEST de functionare iar al doilea este in mode Normal B.V. Se observa ca cele 3 culori ale catozilor nu se suprapun. Eu banuiesc deflexia dar poate fi si altceva .In orice cauza dac este deflexia banuiesc ca o fi partea de B.H. Astept pareri.va multumesc!
 7. Interesant ce spuneti,si cred ca aveti dreptate,initial am luat tunerul bn40-00154a si am pus pe o placa care avea initial bn40-00137a dar care facea figuri la dvb-c in sensul ca intrerupea imaginea cateodata mai ales pe cele hd.Si acest bn40-0054a nu a prins nici un program pe dvb-c.Apoi aceasi tuner bn40-00154a am pus pe alta placa care avea tuner la fel ,deci tot bn40-00154a,tot cu probleme si surpriza acolo a prins programele dvb-c.
 8. Nu v-am facut vinovat,doar am vrut sa stiti si dumneavoastra si ceilalti colegi.Multumesc oricum.
 9. Acuma am gasit o alta placa si tunerul BN40-00154A este echivalent direct cu BN40-00137A ,ba mai mult BN40-00154A stie si DVB -C testat de mine.
 10. Introduceti soclu cu memoria in ea,dar unde?Asta nu ati spus.Incercati in capete,deci primele sau ultimele locuri.
 11. Daca esti curios care memorie facea problema iti spun in privat.
 12. Va multumesc !am rezolvat problema din soft .Am inlocuit memoria fizic si am rescris dumpul.
 13. Problema e ca la cele HD sacadeaza imaginea.Cele fara hd merg bine,iar pe analog nu ma intereseaza.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines