Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Basic Line


Vizitator Dinu Alex

Postări Recomandate

Vizitator Dinu Alex

Buna ziua la mesteri.Am un tv Basic line  cu jungla msp 3410 sursa cu mosfet  .L-am primit cu  tz linii bu 808ars ,l-am,schimbat  ,schimbat si  cond.din baza .La pornire se aude un  tiuit puternic in trafo linii ,tensiunea u1 =135v.Rog frumos o schema  .

Multumesc.

 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Dinu Alex

Revin  ,dupa ce am primit schema ,cu  citeva masuratori .UI=130V Uvideo+157v,Ud614 =+15v si ce este in neregula Ud610 este 15,4v  ,normala trebuia 26v ,este tensiunea de cadre .Am banuit  CI CADRE ,am scos un pin al diodei d610  ,acelasi simptom  trafo linii tiuie turbat .Sa fie trafo linii ? Si inca un amanunt ,clientul a legat  niste  boxe externe  paralel cu difuzoarele ,am observat  firele  invrejuite pe  lipiturile  de la difuzoare , numai ca  audio se alimenteaza din sursa ,nu din recuperate,iar sursa  e ok ,inclusiv  tensiunea de audio.

Link spre comentariu
Vizitator Dinu Alex

Sunt dator  cu un raspuns pentru domnul Andrei Tabacaru ,As curata sasiul  ,dar mi-e teama de client  cind va veni sa-l ridice si va vedea ca e mai usor ma va invinui ca  am luat piese din el.

Este 130 v ,celelalte  tensiuni  din sursa sunt ok   ,recuperatele din linii sunt mai mici ,pe schema de 1ak30  este data u  de 150v.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări