Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

iod2

Membru activ
 • Content Count

  2,193
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 core_reputation_level_3

About iod2

 • Rank
  fierar
 • Birthday 02/06/1984

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  brasov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. placile sunt identice , cu acelas tip de procesor. fusion120. pe bobina am 3,7ohm am incercat si cu aer cald dar fara rezultat. la una din placi i-am facut si reeball, dar tot acelas rezultat.
 2. buna ziua. ma delectez cu aceas probleme la 42pfl7008k/12 si 55pfl7108k/12 acelas sasiu qfu1.2e la. am rescris un nand dar fara rezultat. un blink led la pornire. sesizeaza telecomanda si dupa o perioada cate 2 blink. la una dintre placi i-am facut reeball si acelas rezultat. poate are cineva softul din nand salvat si testat.
 3. eu am problema asta jtag. nu pot sa scriu nici un fisier pentru seriile d de la samsung care sunt pe net. daca citesc cipul cu el , pot sa il scriu. nu am acum nici o placa functionala din care sa salvez cu el continutul din nand si nu gasesc driver pentru smart card
 4. afiseaza doar cod error se poate un cod? bin cas.BIN
 5. nu stiu ce model e ecran ves315wnds-01
 6. sa traiti domnilor. as dorii un dump pentru acest model. sasiul este 17MB32
 7. sa traiti, e de pe vremea cand tata sa apucat de electronica.....dar sa lasat in scurt timp.e varianta si cu tranzistometru, oare se mai gaseste schema? a cazut o data cam tare si iau sarit comutatoarele....as vrea sa il reconditionez......
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.