Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 200w


Vizitator kristian

Postări Recomandate

Vizitator kristian

Salut.Sunt nou pe forum si in electronica dar am si putine cunostiinte.. Daca puteti sa imi dati niste scheme mai simple pentru un amplificator de 200w la iesire.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut.Sunt nou pe forum si in electronica dar am si putine cunostiinte..Daca puteti sa imi dati niste scheme mai simple pentru un amplificator de 200w la iesire.Multumesc!

Scuze daca deranjez,dar nu credeti ca este cam greu pentru un incepator in ale electronici sa incepeti cu asemenea puteri?(200w)eu unul as luao mai incet,sunt colegi aici mult mai vechi ca mine care cer pareri.

Link spre comentariu

Ca să nu munceşti degeaba, ia frumos pdf-ul integratului şi găseşti în el toate detaliile, inclusiv pe ce impedanţă de sarcină poate lucra în punte şi la ce tensiuni. Apoi vezi dacă se potriveşte cu boxele tale. Ele ce putere şi ce impedanţă au?

+/-12V e cam puţin, s-ar putea să gîjîie, dar poate scoate cu greu vreo 10-15W/8 Ohmi în schemă normală şi dublu în punte. Ptr 4 Ohmi depinde de curentul livrat de sursă.

Link spre comentariu
Vizitator kristian

am 2 boxe 150w/4ohm.In schema este recomandat +/-30v. Nu am sursa de imi trebuie si deaia v-am intrebat. Sa stiu daca merita sa imi iau un transformator, etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări