Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Kreator

Membru activ
 • Content Count

  520
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 core_reputation_level_4

About Kreator

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_1

 • core_pfield_3
  https://cristinastac.wordpress.com/

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Baia Mare

Recent Profile Visitors

586 profile views
 1. Buna seara dl Kreator

  Doresc sa va anunt ca pe Facebook in sectiunea ARDUINO am postat o reralizare de ....Ap.radio FM Evolutie...Involutie...Profit si mi-am amintit de dvs sa va multumesc cu drag inca odata pentru ca mi-ati trezit  acest interes. La prezentarea finala am sa fac referire la toti care m-au ajutat intr-un fel s-au altul O seara frumoasa va doresc

 2. @Vax Nimeni nu e obligat aici sa-si prezinte produsele afacerii sale la cererea unui user, acestea fiind secretul afacerii sale. In schimb consider ca cei care lucreaza (au lucrat in sistemul public) nu trebuie in nici un fel sa se exprime in acest fel ca dl Vax, pana la urma sunt sau au fost platiti din munca celor din sistemul privat pe care trebuie sa ii respecte. D-le Vax, vad ca aveti mari frustari, si inca nu intelegeti lumea din ziua de azi fiind ancorat inca in trecut. Ar trebui sa va cereti scuze pentru ofensele aduse hainei militare, amata fiind institutia cu cea mai mare incredere in randul populatiei. Nu e vina militarilor ca legea le ofera o pensie de serviciu (nu speciala), asa in intreaga lume (apropo, aveti habar cati fosti militari din tarile UE si-a achizitionat proprietati si au ales sa traiasca si sa-si cheltuiasca pensia de serviciu in Romania?)
 3. Buna seara, d-le Florin!

  Imi plac foarte mult afisajele d-voastra, eu fiind un pasionat constructor de ceasuri electronice, unele dintre realizarile mele fiind prezentate aici si aici.

  De unde le-ati procurat?

   

  Va multumesc!

  1. Show previous comments  4 more
  2. Kreator

   Kreator

   Buna seara! 

   Ma bucur ca ati reusit!

   Inainte de toate, care ar fi pretul pentru un digit si care ar fi dimensiunile acestuia? imi trebuie 4 digiti.

   Multumesc!

  3. Florian Ciobanu

   Florian Ciobanu

   fa-mi o oferta (convenabila pt. tine) , la tme sunt cam 60 lei , mai am si altele cu 46 mm inaltime cifrele , inaltime totala 60 mm 

  4. Kreator

   Kreator

   Buna seara d-le Florin,

   Multumesc pentru disponibilitarea d-voastra dar afisajele sunt prea mici fata de nevoile mele, imi trebuiesc ceva peste 15 cm inaltime.

    

 4. Kreator

  Ceas auto

  Metoda aleasa e destul de imprecisa din cauza delay-ului inerent intre server si browser-ul d-voastra. O metoda precisa e potrivirea dupa beep-urile de la Radio Roamnia Actualitati, dupa un telefon mobil care are setata actualizarea datei/orei dupa cea a operatorului de telefonie mobila, sau dupa un ceas/statie meteo care are actualizare prin DST. L.E. In vara asta am vrut sa vad precizia ceasului de aici, ceas tinut afara in aer liber si am obtinut o abatere de 1s/luna (dupa beepurile de la RRA).
 5. Domnilor, dar cu ce va incurca start-stopul? La mine e o functie foarte OK, iar cand conduc o masina fara SS chiar ma intreb: oare de ce nu s-a oprit motorul! Doar persoanele in varsta am observat ca-l dezactiveaza, ei incearca sa dea la automat ca sa porneasca motorul cu SS activat si motor deja pornit (caraie demarorul se sperie, opresc motorul, blocand asa toata intersectia). La toate masinile noi este prezent asa ca obisnuiti-va cu el, ca producatorii nu l-au pus doar sa fie dezactivat.
 6. De ce credeti asta? La o sursa de 25V, pasul ar fi de 0,1V(in cazul ideal), suficient cred eu pentru o sursa de alimentare. Probleme pot aparea atunci cand la incrementare tensiunea sa sara de ex. de la 16.4V la 16.6V, sau sa nu atinga 16.5V ramanand la 16.4V
 7. Cauza ar putea fi interupatorul de retea. Pune un condensator de 100n /400Vc.a. in paralel cu intrerupatorul de la retea. L.E. Vad ca a rezolvat problema.
 8. Un fel de IFN al bancii mondiale, adica finantarea investitilor in tarile care nu se incadreaza in indicatorii stabiliti de procedurile de finantare a BM. Actioneaza in principal in tarile "in curs de dezvoltare" prin finantarea investitiilor private la costuri de IFN. "Perfect" pentru parteneriatele public-private atat de dragi guvernantilor romani.
 9. Nu aveti instalata corespunzator libraria.
 10. Cesul nu afiseaza calendarul in mod implicit, dar il afiseaza atunci cand se intra in modul "Mod".
 11. redenumesti vechiul fisier din directorul de instalare (ca sa-l ai backup in caz ca ceva nu merge) si dezarhivezi zip-ul in acel director.
 12. cred ca pe asta il am eu PK2DFUpdate-1-62-14.zip
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.