Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest kristian

Amplificator 200w

Recommended Posts

Guest kristian

Salut.Sunt nou pe forum si in electronica dar am si putine cunostiinte.. Daca puteti sa imi dati niste scheme mai simple pentru un amplificator de 200w la iesire.Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Salut.Sunt nou pe forum si in electronica dar am si putine cunostiinte..Daca puteti sa imi dati niste scheme mai simple pentru un amplificator de 200w la iesire.Multumesc!

Scuze daca deranjez,dar nu credeti ca este cam greu pentru un incepator in ale electronici sa incepeti cu asemenea puteri?(200w)eu unul as luao mai incet,sunt colegi aici mult mai vechi ca mine care cer pareri.

Link to comment
Share on other sites

Ca să nu munceşti degeaba, ia frumos pdf-ul integratului şi găseşti în el toate detaliile, inclusiv pe ce impedanţă de sarcină poate lucra în punte şi la ce tensiuni. Apoi vezi dacă se potriveşte cu boxele tale. Ele ce putere şi ce impedanţă au?

+/-12V e cam puţin, s-ar putea să gîjîie, dar poate scoate cu greu vreo 10-15W/8 Ohmi în schemă normală şi dublu în punte. Ptr 4 Ohmi depinde de curentul livrat de sursă.

Link to comment
Share on other sites

Guest kristian

am 2 boxe 150w/4ohm.In schema este recomandat +/-30v. Nu am sursa de imi trebuie si deaia v-am intrebat. Sa stiu daca merita sa imi iau un transformator, etc.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines