Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IRS2092 teapa?


Postări Recomandate

pinul 2 face legatura cu protectia cu upc237ha, nu am osciloscop si nu intentionez sa cumpar. Am intrat aici nu sa cer o formula magica prin care sa se realizeze singur fara componente un montaj. Am intrat sa cer niste pasi concreti de la cineva care a trecut deja prin aceasta experienta si are intentia de a ma ajuta. Vreau sa realizez un montaj care sa functioneze, nu sa proiectez unul. Am studiat tehnologia BGA timp de 3 ani, am citit sure de pagini daca nu mii, si nu am ajuns la nici un rezultat, la un moment dat am ajuns in italia la un tip care in 2 zile mi-a dat peste cap tot ce studiasem eu; un alt exemplu, acum vre-o 10 ani cel mai tare tip in depanari de tv din sibiu, si printre cei mai tari din tara, cu siguranta multi de pe forum il situ, il cheama Paul, ma facut troaca de porci ca nu stiam ca intre baza si emitor sunt 0.6v. Omu sa chinuit o saptamana cu un amplificator rusesc care nu cupla protectia, la un moment dat, am schimbat toti semiconductorii din etajul final mai putin finalii in 2 ore; amplificatorul din prima; replica lui a spus ca aia nu e meserie si nu sunt meserias, pe mine ma intereseaza pasi concreti nu hartii si teorii; nu am cum sa le stiu pe toate, sunt bagat in multe chestii, judecatoarea ma cearta ca nu cunosc legiile, la spital daca ma duc ma cearta ca nu am nu stiu ce hartii, la primarie la fel, administratorul serverului unde am pagina web ma cearta sa nu stiu sa scriu coduri PHP si HTML, pe forum sunt certat ca nu stiu niste formule matemetice pe care nu le inteleg pentru ca mintea mea nu functioneaza in directia matematicii, de aceea am si luat 2 module de-a gata, care au functionat, fara pocnete, l-am trosnit din neatentie, si am inlocuit componentele care am crezut eu ca s-ar fi putut defecta, am incercat si cu irf540.

Nu e vorba de lene, daca este cineva dispus sa imi arete mie si altor membrii ai forumului pasi concreti ce e de facut, ma ocup si pun in practica, daca nu, nu e nici o suparare, nu e nimeni obligat dar renunt la proiect. M-am bagat in treaba asta cautand un lucru simplu si eficient nu sa imi infund mintea in tot felul de teorii si tabele.

Am la dispozitie sunt un aparat de masura UNI-T cu lc-metru si capacimetru, letcon, piese; stiu sa citesc o schema si sa compar cu ce e pe cablaj, daca e nevoie stiu sa fac un pcb de la zero, stiu sa masor tranzistori, rugamintea mea este daca e cineva pe aici care a avut rezultate cu acest montaj sa ma ajute si pe mine, va multumesc!

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator Mrd Mrd Daniel
La 23.10.2014 la 20:06, George(sb) a spus:

Unul din module intradevar are ceva probleme, ii voi schimba oscilatorul si finalii, cel de-al doilea alimentat la +/-80v am pus pe el 3 bassi de 18" pot spune ca sara caramida din perete, va rog daca nu aveti experienta in domeniu nu va mai dati cu parerea, exceptie facand o singura persoana care probabil are interese ca tot ce e kit pe piata sa fie defaimat. Nu am nimic de demonstrat, pentru mine totul e pasiune care consuma bani, e pacat ca sunt tineri aici pe forum care vor sa invete si sunt descurajati

Recomand aceste kit-uri oricui vrea un amplificator ieftin si bun, sunt posesor de amplificatoare QSC si phonic de 5kw, testele au fost facute cu difuzoare eminence in toate gamele de frecventa, totusi cred ca e nevoie de un ventilator care sa bata pe radiator si pe bobina de iesire.

Salut, vreau sa cumpăr și eu 2 module, de unde le pot cumpăra? 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 21.11.2018 la 13:58, Mrd Mrd Daniel a spus:

Salut, vreau sa cumpăr și eu 2 module, de unde le pot cumpăra? 

am renuntat la ele, in afara de ideea ca au dimensiuni foarte mici si randament bun, nu e nici o smecherie ce ele. Am cumparat un Pioneer A878, ma costat ceva, dar sunt foarte multumit. Stiu ca exista si amplificatoare care suna si mai curat, dar eu  sunt multumit cu ce am.

Link spre comentariu

Am avut un Pioneer A757 in 2005.. Prima mea dezamagire audifila, sunet pt pasionati de butzi-butzi cu pretentii. Adica bas accentuat - bubuitor si inalte intepate si ascutite. Cu multi ani in urma am avut un SA 8800 nou.  Aceeasi accentuare a basului bubuitor si a inaltelor tipatoare, doar ca pe atunci eram f tanar si prost si credeam ca este un sunet bun.

Posibil ca A878 sa sune diferit .... sper sincer. 

Scuze de off topic.

Editat de Shambala
Link spre comentariu
2 hours ago, Shambala said:

Am avut un Pioneer A757 in 2005.. Prima mea dezamagire audifila, sunet pt pasionati de butzi-butzi cu pretentii. Adica bas accentuat - bubuitor si inalte intepate si ascutite. Cu multi ani in urma am avut un SA 8800 nou.  Aceeasi accentuare a basului bubuitor si a inaltelor tipatoare, doar ca pe atunci eram f tanar si prost si credeam ca este un sunet bun.

Posibil ca A878 sa sune diferit .... sper sincer. 

Scuze de off topic.

Pioneer   717  , 757  ,  777  , primele  doua le  mai  am  si  acuma   !  Ce  nu  este  bun  la  sunet  ?    Le  tot  compar  cu  amp.  astea  de  dupa  anii  2000  si  nu  am  gasit  ceva  sa  egaleze  astea  !  Denon  pma  920  si parca  757    suna mai  bine decat  Pioneer  seria  700 .   Singurul  amp. Denon  pma-920 este  cel de   care imi  pare  rau  ca  am  renuntat  la  el  si  de  atunci  nu  am  mai  avut  de  unde   sa  il  achizitionez  in  stare  buna  si  la  un  pret  rezonabil  !  Si  am  avut  multe  amp.  ,  ai  drept ca   cu  preponderenta  asiatica  (Kenwood  ,Pioneer , Sony , Akai , Teac , Sansui  etc.)

 

  Si  acum  marea  intrebare  , ce  ascultati   acum  si  este  cu  mult  peste  astea   daca  tot  veni  vorba   ??  Intreb  deoarece  chiar  sunt  curios  !  Nu  spun  ca  Pioneer   seria  700   sau  Pioneer  ar  fi  cele  mai  bune  ,  de  departe  acest  gand  dar  sunt  niste  amp.   foarte  reusite  ,  robuste  , fiabile  ,  sunet  bun   .  Asta  in  experimentarea  mea  dealungul  anilor  !  

Editat de lavynyu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări