Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Dogged SX1000 - Specificatii, Opinii


Postări Recomandate

Din cate am mai citit si eu pe ici pe colo , ca schema am inteles ca este o clona dupa QSC seria USA , dar nu stiu exact modelul ca nu am schema in fata (ma refer la schema lui dogged). Problama lor este ca nu au detector de clip si cineva zicea ca stau slab si la capitolul protectii. Dar ,sunt fiabile (pentru o clona)

Link spre comentariu

Din Regulament:

3.12 -Nu scrieti cu majuscule, caractere mari sau colorate decat atunci cand este necesar. A scrie cu majuscule inseamna ca strigi la interlocutor.

Asadar @marianilie1989 mai multa atentie, este recomandabil sa scrii cu litere mici asa cum face toata lumea, si sa te folosesti de caps doar cand este absolut necesar. Apoi se putea un titlu mult mai inspirat pentru subiectul tau, de exemplu Dogged SX1000 - Specificatii, Opinii. Sau orice altceva ai prefera, dar sa fie unul la obiect care sa sugereze clar despre ce se vorbeste.Toate cele bune.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări