Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

marianilie1989

Membru activ
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

About marianilie1989

 • Birthday 02/21/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Doua difuzoare chinezesti in care dau cu o putere mach audio de 400w canal la 8 omi! Nu am detalii! Multumesc frumos oricum!
 2. Mar interesa detaliat.....dimensiunile portului?
 3. Hristos a inviat! Am si eu nevoie de un proiect schita.... simpla de subwofer bass reflex 12 inch,pentru un difuzor de 400w.....Cu stima! Daca am postat unde nu trebuie rog un moderator sa ma ajute!
 4. Pentru curent mai mare are ceva daca ii pun șuntul asta de 50A?! Fiind in paralel cu cel incorporat nu pot masura curent mai mare cu el?! Cand dau la auromat sau spre exemplu daca alternatorul este de 90A nu ar trebui ca si șuntul sa fiie de minim 90A?! Ca tot il inseriez cu firul de plus de la alternator! Sau cu plusul care vine pana in contact! Multumesc oricum!
 5. Seara buna am revenit! Am luat un șunt de 50A! Mi.a zis cineva care a montat dinastea ca se puneau cu șunt si se inseriau cu + de la alternator pentru incarcare(nu excitatie) sau cu + de pana in contact..... iti masura consumatorii....faruri claxoane,bobina electromotor (cea care impinge bendixul nu cea care invarte)..... Voi atasa cateva poze! Intrebarea mea este suficient șuntul de 50A daca alternatorul este de 90A in cazul in care vreau sa il pun pe incarcare?! Cat despre șunt stiu ca se pune in paralel cu bornele Ampermetrului!?!
 6. O baterie de 1,5 V! Trebuie cumva shunt?!
 7. Bună ziua! Imi poate spune cineva cum se montează ceasul" din imagini si ce este?! L-am salvat de pe un ims care ajunsese la remat! Mentionez ca daca il alimentez cu 1V se duce ba spre + sau spre - depinde cum pun polaritatea! ....Deca ma puteti ajuta?! Cu stima!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines