Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfar reparare statie (amplificator)


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salutare Zal. Mi-am facut o lista cu toti condensatorii pe care i-am gasit pana in 22microF cu care sa merg la magazin. Mai jos atasez o poza - nu stiu ce condensator este acesta verde si daca ar trebui schimbat sau nu. Cei ceramici din spatele condensatorului verde nu trebuiesc schimbati, nu? Merci si sarbatori fericite.

post-59360-139829622889_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salutare, am reusit sa schimb jumatate din consensatorii electrolitici in jur de vre-o 25 buc. Am facut o proba si se pare ca problema a disprut. Diferente intre canalul stanga si dreapta nu mai exista asa ca m-am oprit din schimbat condensatori desi initial am vrut sa-i schimb pe toti. O mica problema ce o mai am e un fasait usor la potentiometrul de volum si un bazait destul de puternic cand misc butonul care selecteaza intrarile tape1/tape2/fono/tunner. Pt remediere incerc cu sprei de contacte sau sa cumpar direct potentiometrul? Care varianta ar fi mai buna ? Deoarece si spreiul ar trebui sa-l achizitionez. Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări