Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema STK 4141 II - integrat similar?


Vizitator DeuxEx

Postări Recomandate

Trebuia sa intelegi printre ca acel STK s-a defectat fiind original ( nefiind o tehnologie matura la data fabricatiei , urmand sa se defecteze toate ) , iar o clona chinezeasca de pe Ebay care nu este fabricata nici pe departe de Sanyo nu va avea in viata ei performantele originale . Chiar daca ar fi fost fabricata de Sanyo tot se va defecta !Solutia propusa de mine este probabil mai buna pentru cine incearca sa rezolve problema si are cunostiinte suficiente de electronica audio .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator DeuxEx

Salutare! Revin cu o intrebare pe acest topic: exista vreo diferenta intre un STK 4141 II si un STK 4142 II? As vrea sa inlocuiesc integratul original cu un (4141) cu un altul, tot original, recuperat dintr-o statie defecta, dar marcat STK 4142 II. Imi trebuie un raspuns simplu: merge sau nu sa fac aceasta inlocuire? Le multumesc anticipat celor care isi vor argumenta opinia!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări