Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Temporizator intarziere


Vizitator mihaimgm

Postări Recomandate

Vizitator mihaimgm

Buna ziua! As dori si eu o schema pentru un temporizator. Mai exact ce vreau sa fac:O alarma pe care sa o armez dintr-un buton ascuns intr-o incapere. Armarea sa se faca la 10 sec dupa comutarea butonului pe pozitia ON pentru a avea timp sa ies din camera si sa inchid usa. Pentru oprirea alarmei aceeasi situatie: zece secunde pt a ajunge la buton si sa il pun pe OFF. Multumesc mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator mihaimgm

alarma de fapt este un contact la o usa si o sirena. Cand deschid usa suna sirena . simplu doar ca trebuie armata cu usa descisa si nu vreau sa sune si la armare si la dezarmare.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator mihaimgm

Am o problema cu alarma mea. Am luat un senzor pir cu gandul ca are contact NO cum scrie si pe el, si culmea are contact NC.Vroiam sa pun senzorul sa declanseze sirena. Cu ce schema pot transforma contactele senzorului?Cand sesizeaza miscare el deschide contactul si mie imi trebuie sa il inchida . Cum pot face asta?

Link spre comentariu
Vizitator mihaimgm

Senzorul este dsc lc 100 pi si este la 12V, are 7 pini:1.+12v2.-12v3.NC4.COM5.NO6.T17.T2Eu am crezut ca merge si NO la acest senzor sa il folosesc la declansarea sirenei. Acum trebuie sa folosesc NC pt declansarea sirenei, dar nu stiu cum. O sa folosesc schema dl Miron sa vedem ce iese. Oricum va multumesc pt interesul acordat si daca mai aveti idei sunt binevenite. Sper sa termin intr-o saptamana de construit aceasta alarma.

Link spre comentariu

Vad aici "posibilitatea ajustarii duratei impulsului" http://www.servicii-securitate.ro/produ ... -lc-100pi/

Ciudat ca are borne NO/NC si nu functioneaza decat una. Si ce inseamna T1, T2 in schema de conexiuni?. Nu cumva are temporizator inclus si nu mai e nevoie sa-l construiesti? Ai putea sa testezi alarma cu un LED in loc de sirena ca sa te lamuresti exact asupra functionarii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări