Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cilibiu

Membru activ
 • Content Count

  2,448
 • Joined

 • Last visited

About Cilibiu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tare! Totusi cine a zis de 1w? Nu mai imi aduc minte tot ce sa postat(inclusiv eu) in acest topic.
 2. Cand am zis in jur nu am zis exact 6db, un castig se observa si destul de mare, gandestete ca un subwoofer pus pe podea "suna de doua ori mai tare" adica 6db vs in aer la 1m de pamant, daca adaugi un perete lateral mai castigi inca 6db....etc. oare de ce se aude foarte tare atunci cand pui subwooferul intru-un colt vs la mijlocul peretelui sau ce sa mai zic de mijlocul camere (aici intervine si anularea reciproca a sunetului in cazul camerelor patrate si ramane doar 6db de la podea. Masuratori nu am facut ca nu detin microfon dedicat si nici un SPL-metru. Ce am zis mai sus este pura
 3. Am descarcat toata documentatia, am adaugat bom-ul la TME, din pacat 3 componente nu le are pe stoc, pretul componentelor ar fi undeva la 200 cu transport inclus, cablajul am gasit la 45 lei buc dar comanda minima 10 buc, si daca nu luam in considerare cantitatea si am merge pe remiza 50 lei PCB cu 200 lei restul de piese ar fi 250 lei piesele , munca depusa, programarea uC-ului, fara carcasa......deci cred ca mai bine il iau cu 99$ free shiping.
 4. UP. Chiar nimeni nu are asa ceva de vanzare?
 5. Chiar nimeni nimic? Ma tot uit la HELOIOS, dar totusi 100$, am gasit kit la 45$ dar nu trimite in RO . Chiar nimeni nu a avut de afaca cu control ILDA?
 6. Eu am pozitionat portul (fanta de lem) la baza, asa castigi in jur de 6db vs mai sus. Dupa ce am facut fanta de lemn in loc de port am vazut o inbunatatire de cel putin 50% poate chiar mai mult a difuzorului, cine a zis despre ventilatia cutiei.....a zis bine. Doar am inlocuit 2 porturi de bas cu fanta si performanta a crescut enorm, mult peste asteptari de la un difuzor auto (pe care o sa il schimb cat de curand din cauza MAS "170gr", recomandat sub 90gr.)
 7. Din documentatie am vazut ca pot programa tot in arduino ide, probabil ca sunt alte librari pentru NodeMCU. La nodeMCU folosesc alimentare de 5V nu de 3.3V. Va fi alimentat dintr-o mini sursa din 240-5V 700mA compacta.
 8. Am vazut montaje cu WDT extern, doar ca nu am mai avut schema si nici o placa ca sa vad seria lui. Eu am facut testul pe ARDUINO UNO, cod scris in Arduino ide si atat, fara sa setez pini pull_up sau altceva. Pana acum nu sa blocat nici unul din cele 3 arduino, si folosesc zi de zi 2 aspiratoare diferite, masina spalat ,uscat, cuptor electric....etc. Ce tinde sa cred este asta :"fire lungi între controler și senzori sau periferice". Am legat la un arduino un senzor DTH22 care are firul aproape 7-10m, acum lucreaza fara WDT si nu sa blocat deloc arduino de la postarea acestui
 9. Am gasit interfata ILDA cu 4 lei !!! Super tare Nu comand nimic de acolo!
 10. Cum zice si titlul cumpar interfata USB-ILDA pentru control laser.
 11. Ce parere aveti de acesta? https://ro.ieftin2021.com/content?c=ilda software laser controller&id=6 Mi se pare dubios site-ul si parca si preturile sunt cam deochiate, la alte controllere ma pune sa aleg marimea (XXL ,L,M,S....etc)
 12. Exact asta este cel de care ziceam mai sus ca si pret. Mai ieftin nu am gasit. Alte idei?
 13. Up. Exista cineva care poate realiza? dimensiuni cablaj 35x47.5mm tehnologie smt.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines