Guest crysti mm Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 ce imi recomandati sa pun la intrare,avand in vedere ca amplificatorul are nevoie de 1,23mv.am inteles ca direct din placa de sunet nu prea pot sa scot mare lucru. as vrea sa ma lamuriti careva ce ,si cum functioneaza aici,deoarece uni imi spun ca: am nevoie ba de un preamplificator cu zgomot redus,ba un mixer,ba o placa de sunet mai buna. ajutati-ma care stiti.dar ca samnal as vrea totusi sa folosesc calculatorul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt006 Link to comment
csl1131 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 ce imi recomandati sa pun la intrare,avand in vedere ca amplificatorul are nevoie de 1,23mvpaote ai vrut sa scrii 1.23V , si nu mV pai cam toate variantele de mai sus erau bune..o alegi cea care iti convine tie cel mai mult...adica un mixer, sau o plca de sunet f buna care sa scoatata atata astea sunt scumpe.. asa ca ar ramane un preamplificator care poti sa il faci sau sa il cumperi sub forma de kit de pe undeva, si tu sa ii pui numai alimentarea ,si sa il legi ori in interiorul la statie, sau daca nu intr-o cutiuta mica undeva.... placa mea de sunet integrata deabea scoate 0.6V rms.... Link to comment
Recommended Posts