Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina Frigorifica


Postări Recomandate

Salutare! In primul rand imi cer scuze daca gresesc ca postez aici,dar cred ca este locul potrivit.Doresc sa cumpar un frigider/combina frigorifica si sa o transport la tara,vreo 70 de km distanta.Intrebarea este daca se poate transporta si culcat in plan vertical?Din auzite am inteles ca trebuie transportata doar in picioare ca ar curge freonul sau ceva de genul asta.Voi ce parere aveti? Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Merge transportat culcat, cu radiatorul in sus, si dupa transport lasat 12 ore inainte de al pune sub tensiune.Pentru ca exista posibilitatea ca uleiul care raceste motorul sa se amestece cu freonul. Dar daca-l transporti cu radiatorul in sus nu prea are cum sa curga uleiul pe instalatie, daca-l mai lasi si 12 ore sa fii sigur e si mai bine.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Combina cu 2 agregate e mai scumpa si are (cica) consum ceva mai mare. E interesanta daca aveti in vedere utilizarea ocazionala a congelatorului (sau a racitorului? de exemplu la o casa de vacanta, puteti pastra ceva congelat, dar sa aveti racitorul gol)Trebuie bine apreciat regimul de utilizare; in locuinta familiala permanenta nu merita un aparat cu 2 agregate.Frigiderele actuale sunt realizate cu o tehnologie destul de matura, care va asigura cei 8 ani normati de viata si peste. Pentru defecte de material sau manopera exista garantia (optati pentru una de 3 sau 4 ani, daca doriti sa fiti asigurati)Chestia cu marcile incepe sa fie o chestie de design si eticheta, altfel sunt cam toate la fel.Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări