Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emisiuni unde medii

Craciun

Postări Recomandate

Salut,

Am un radio pe UM care pana acum a prins posturile romanesti pe 855kHz, 630kHz si 531kHz, vad ca azi nu mai prinde decat altceva pe frecventele astea ( spanioli,bulgari,arabi) , nu se mai emite pe medii in RO?

PS:Vad ca acum receptionez posturile romanesti pe frecventele astea, inseamna ca nu emit 24/24h.

BR/Daniel

Editat de Craciun
Link spre comentariu

Va salut

Aveti dreptate. Antena Satelor nu mai transmite de mult timp in intervalul orar 22- 05.

De o luna de zile si postul Romania Actualitati are acelasi program. Stiu asta pentru ca eu lasam, noaptea, sa mearga in surdina un radio pe R. Actualitati 855kHz.

S-ar putea sa fie Legea Bolojan. Economie de curent la emitatoare.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am crezut ca e ceva temporar cu emitatorul de la Tancabesti (service/reparatii) dar se pare ca a trecut mai bine de o luna si ... pauza pe 855kHz noaptea, pacat. 😞

M-am chinuit sa prind si Bod-ul de pe 567kHz si iarasi pauza.... 😞

Fix in asta statea economia guvernului cand statul este cel mai mare producator de energie electrica.

Link spre comentariu

Se va renunta, probabil in cursul anului urmator la emisia in AM, Germania si Franta au inchis UL/UM de cativa ani, emitatoarele Harris cumparate de Bod Brasov in 2004 si-au facut stagiul cu brio.

Link spre comentariu

De acord dar in Europa de est tind sa cred ca sunt mult mai multi ascultatori ai posturilor pe UM decat in Europa de vest.

Ma rog... deciziile politice sunt copiate de la Bruxelles si yesman-ii de la noi nu cartesc impotriva lor.

O sa ascultam unguri, rusi, chinezi si ce s-o mai gasi :)  asta cand ne plictisim de emitatorul personal pe UM miniatura cumparat de pe Ali si mufat la vreun bluetooth sau alt gadget care "prinde RRA".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări