Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Credeti ca forumul este bine structurat ?

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

  • Badman a recomandat acest subiect
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Mă bucur că AMC-urile și echipamentele din atelier au acum secțiunea lor proprie, dar împarțirea in cele două diviziuni ( Aparate de măsură și Aparatură atelier DIY ) exclude aparatura de atelier "de fabrica" . Până acum stațiile de lipit, microscoapele, camerele de termoviziune, pistoate si letconuri de lipit, etc. erau discutate la AMC-uri , deși nu sunt aparate de măsură, din lipsa unei secțiuni dedicate, dar odată cu apariția  "Aparatură atelier DIY " cred că ar fi frumos ca acestea să fie delimitate de AMC-uri și să aibă secțiunea lor , ceva de genul " Echipamente de laborator". 

Separat de asta, mă gândeam că ar fi util să existe undeva ,eventual la secțiunea Generalitati, un topic dedicat întrebărilor scurte, care au un raspuns clar și concis, pe marginea cărora nu prea se mai poate dezvolta și detalia . În mod curent astfel de întrebări duc la apariția unor topice noi, în care primesc un raspuns sau două, și apoi rămân uitate pe veci , sau cealaltă variantă, mai frecventă, e să se pună întrebarea într-un topic vechi , care de multe ori nu are chiar stransă legătură cu subiectul inițial, pentru a se evita deschiderea unui topic nou pentru o chestiune simplă. Practic ar fi ca un șir de întrebări generale, continue, pentru probleme scurte și specifice , din descrierea secțiunii Generalități pare că s-ar potrivi foarte bine acolo, mai ales că momentan pare trecută cu vederea.

Mulțumesc!

Link spre comentariu
  • Administratori

La sectiunea aia m-am gandit si eu ca ar trebui facuta altfel dar de asta intrebam pentru ca nu stiu cum

 

Eu sunt unu(1 neuron)... voi mai multi asa ca accept orice sugestii 

Link spre comentariu

Pentru că intrumentele oferite de inteligenta artificiala asigura raspuns pentru multe probleme tehnice, eu cred că acest forum ar fi bine să contina și topicuri legate de latura umană a ... omului.
Nu neapărat să se posteze poezii de dragoste (mai ales că majoritatea userilor au CNP care începe cu 1, și poate părea dubios)
Căt mai multe discuții despre Nimic cred ar fi benefice.



 

Link spre comentariu



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări