Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa TV Beko - BKL-32LX-LU1B - fara curent


Postări Recomandate

Sursa TV Beko - BKL-32LX-LU1B - fara curent, a stat mult in priza. Am inlocuit toti condensatori, sursa se comporta la fel. In poza 4 ...se vede ca a umblat cineva , am inlocuit si acel condensator. In punctul 2...a unit cu fludor cele doua trasee...nu stiu care a fost cauza... dupa ce am eliminat cele doua puncte care unea traseele ...nu mai am led in standby....nu mai face nimic. Tv-ul are pe langa ecran bucati dintr-o banda iesita....banuiesc ca trebuie desfacut si montat din nou...acea banda iesita pe langa lcd ..poate opri functionarea lui? Ce ar trebui sa schimb? Exista vreun defect clasic pentru acest tip de televizor? Daca aveti schema tv? Astept cateva idei....multumesc anticipat!

2a.jpg

4a.jpg

1a.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Lista de piese trebuie sa fie mai lunga. Acel mosfet este comandat de un integrat controller. Daca mosfetul a fost in scurt trebuie schimbat si integratul. Plus rezistente, diode legate de mosfet. Ma indoiesc insa ca ati stiut sa masurati mosfetul (doar daca este in scurt).

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări