Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

yokoono

Membru activ
 • Content Count

  1,440
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

118 Excellent

About yokoono

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 04/27/1951

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lista de piese trebuie sa fie mai lunga. Acel mosfet este comandat de un integrat controller. Daca mosfetul a fost in scurt trebuie schimbat si integratul. Plus rezistente, diode legate de mosfet. Ma indoiesc insa ca ati stiut sa masurati mosfetul (doar daca este in scurt).
 2. La folosirea fiecarui spliter puterea semnalului scade. Cu cat ai mai multe splitere si cu cat mai multe iesiri au cu atat semnalul este mai prost. Incearca sa modifici configuratia. Daca ai spliter cu 4 iesiri si nu le folosesti pe toate pune unul mai mic. Foloseste un preamplificator rf de banda larga sa stie 300Mh-1Gh.
 3. Ca sa excluzi ledurile va trebui sa-l desfaci, sa vezi cate leduri ai, cum sunt legate, daca sunt de 3 sau 6v, daca sunt bune. Asa iti iei de-o grija si ramai sa verifici/modifici sursa.
 4. Uita-te atent la mufa de alimentare a ledurilor si fa comparatia cu cea veche. Inclusiv pe spatele placii unde ledurile pot fi inseriate fie cu mai multe brate comandate in parte de controller. La 73V gasiti inseamna cam 24 de leduri la 3v (toate inseriate)
 5. Zice ca are panel VES315WNDS-N02 (sau 320). Daca are alt panel poate fi din soft. Daca panelul este corect poate fi chiar el cu probleme.
 6. Puneti o poza cu menu service (menu si 4725).
 7. Meniul nu se afiseaza (transfera) pe televizorul bun, numai imaginea.
 8. Fisierele pe care le am sunt numerotate dupa modelul placii de baza si un cod care se afla tiparit pe eticheta din spatele televizorului. Profilele sunt valabile pentru televizoarele vandute in Turcia. Pe noi ne intereseaza tipul de panel nu codul de pe tv. Oricum nu corespunde cu cele fabricate pentru export. La unele placi le-am aflat cu un hex editor. La alte placi nu mi-a iesit. Uite mai jos un profil de panel de la o placa mb120. Daca poti afla codul de panel este boierie. 17MB120 23297713.rar
 9. La farmacie ati intrebat ?. Acolo poate fi mai ieftin ca in rest pretul ecranului este aproape cat un televizor nou. In plus daca incerci sa-l schimbi si iti "aluneca mana" risti sa spargi si noul panel.
 10. Este procedura cu tasta ok apasata.
 11. Celebrul soft de reparare bornova 17MB55 soft reparare bornova.rar
 12. Cu ce editor se poate deschide acest bin sa aflam tipul de panel?. In windows ca in linux se face cu kwrite dar linux nu am. Este un profil de panel pentru 17mb96. Pentru alte tipuri de placi a mers chiar si cu notepad. 17MB96.rar
 13. Am incercat mai multe softuri. Chiar din cele cu plata. Nu am gasit nici un macar un fisier care sa aiba terminatia bin.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.