Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

yokoono

Membru activ
 • Content Count

  1,722
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About yokoono

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 04/27/1951

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dupa multe, multe incercari am intrat in service menu cu cunoscuta combinatie INFO/MENU/MUTE/POWER. La tari este setata pe PANEURO. Mai are Pannordic,SUA,Cuba,Africa de sud, China. Am lasat pe PANEURO dar ca tari nu are decat Italia. Am dat factory reset si nu s-a schimbat. Culmea este ca nu are Romania dar are menu in romana. Asta este. Placa a fost luata dintr-un UE43KU6050 nu UE43KU6072 cum am eu. Are aceleasi coduri si este pentru acelasi panel doar ca nu are intrare de satelit. La producator nu este nici un soft pentru UE43KU6050. Pentru UE43KU6072 este, dar poate risc. In situatia actual
 2. Si nu ti-a trecut prin cap ca se poate restarta din cauza backlight-ului prost ? (intra protectia).
 3. Pai ai citit cum se copiaza profilul pe stick. De pe stick in tv este altfel. Faci un folder pe care il denumesti pq fara download si mb95.
 4. O scurta vizita "la librarie" - se pune pe stick un folder numit PQ etc. etc.: https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/#comments
 5. Uite profilul de panel: https://file.fm/u/vpbg4g852
 6. Daca resetarea codului pin se face cu combinatia MUTE/VOL+/RETURN/VOL-/RETURN/VOL+/RETURN, pentru intrarea in meniul service nu am gasit inca ce combinatie trebuie. Nu tin neaparat sa aflu dar daca tot am televizorul am zis ca merita tatonat si apoi pastrata combinatia in arhiva.
 7. Cu tastele specificate mai sus a revenit codul pinul din fabrica: pentru Italia 1111. L-am schimbat ca la telefon: 1234. Asa am vazut ca nu are decat Italia. O avea in service menu posibilitatea de schimbare a tarilor dar cum se intra ?. Cu info/menu/mute/power nu vrea. Cine stie ce combinatie deocheata are si pentru asta. Sau vrea doar cu telecomanda dedicata.
 8. Nici asa nu vrea. Trece pe canalul 119. L.E Se foloseste combinatia MUTE/VOL+/RETURN/VOL-/RETURN/VOL+/RETURN. L.E2. Placa de baza schimbata provine de la un Samsung UE43KU6050 nu UE43KU6072 cum am eu. Placa este pentru acelasi tip de panel. Diferenta dintre ele ar fi ca cea cumparata nu are intrarea pentru LNB. Nu ar fi un capat de tara. Se pare insa ca televizorul de pe care a fost luata era construit doar pentru Italia. Este singura tara gasita la scanarea canalelor. Este drept ca se potriveste cu ale noastre. Am zis sa vad daca este un update se soft pentru placa asta care a fost
 9. Nu vrea Costica. Televizorul porneste nu numai de la apasarea tastei power ci si de la apasarea unei taste pentru canale. Dupa tastare porneste pe canalul 8.
 10. Merci oricum. Poate este nevoie si de asta alta data. Am vrut sa intru in service menu pentru un reset de fabrica dar cunoscuta combinatie INFO/MENU/MUTE/POWER nu functioneaza.
 11. Din placa de baza a fost. Am primit alta placa si a pornit. La unele setari cere acel cod pin si nu-l nimeresc. Am incercat 1234, 0000, 1111 si altele. Ce mai incerc ?. Daca vechiul proprietar si-a pus un cod nou decat cel din fabrica, e de munca.
 12. Pentru stick ai aici: https://file.fm/u/vxragugd4
 13. Si daca il scoti din priza si il pornesti din nou nu mai apare eroarea ?. Ia incearca.
 14. Mutumesc colegilor pentru ajutor. M-am convins ca procesorul are ceva pe suflet. Am comandat alta placa.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines