Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

cornel1962

Membru activ
 • Content Count

  1,789
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Se poate si mai bine

1 Follower

About cornel1962

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/26/1962

Profile Information

 • Locatie
  Dambovita

Recent Profile Visitors

1,496 profile views
 1. ...ce placă are ?...triacul de pe motor e ok ?
 2. ... ţiplate şi foarte ok , am cumpărat de aici : http://www.superelectronic2000.ro/prod.php?id=111499 . Preţul este ceva mai mare, adică dublu faţă de Miva... !
 3. Defect clar in BV . Condensatorii pot fi uscati si fara să prezinte urme vizibile , iar daca nu aveti un ESR-metru si un osciloscop , este mai greu ! Daca nu aveti nici experienta , mai bine apelati la un depanator !!!
 4. ... inainte de toate ati verificat toate componentele periferice ?
 5. Da, n-am fost atent la model....este mai vechi, dar ideea este aceiasi . BTB-ul nu are treaba, unul din cei mici. La modelul asta poate fi problema si la contactele programatorului( in interior )
 6. Multumesc, maine nu sunt pe acasa ,...marti este posibil sa ma ocup de treaba asta. O sa salvez bin-ul din spi, nand-ul nu am cu ce sa-l citesc !
 7. " Dupa cum am spus nu blocheaza usa si chiar daca pun pe direct contactul hublou nu pleaca in program " ... il puneti pe direct, dar ati verificat daca aveti si tensiune acolo ? , daca nu aveti tensiune , mergeti la placa si urmariti traseul care vine de la inchizator si care trebuie sa ajunga la un triac de tip ACS108. Puneti poze clare si marite cu placa !!!
 8. Buna seara !...am primit azi acest tv cu urmatoarea problema : ...cand il bag in priza porneste direct(fara st-by)cu sonor (pe scart), backlight aprins, iar imaginea este foarte inchisa si lipsita de continut ! Pare defect pe linia MB - T_con - Driver panel, dar tv-ul nu raspunde la nici-o comanda din tel, nu se opreste, nu schimba absolut nimic,...nici macar volumul nu se modifica si asta ma face sa cred ca este o problema de soft. Daca aveti un soft pentru stick, sau spi va rog sa-l postati , bineinteles daca doriti sa ma ajutati in acest sens. Multumesc ! Tv-ul este echipat cu 17MB110P, sursa 17IPS12 si display VES480UNDS-2D-N12
 9. Nu mai este cazul am gasit...., de fapt nu gaseam oferta ! "bareta LB32067V0_01 = led cod 26, 37 (cu acces la terminale)"
 10. Va salut!...un cod pentru led-uri la acest model stie cineva ? Ma refer strict la oferta d-lui Badila. Multumesc !
 11. ok, folositi un vas de sticla .
 12. " ...si ce e interesant ca incalzeste mai mult vasul decit continutul ...." cuptorul este prevazut si cu grill ??? teoretic nu are cum sa se incalzeasca vasul mai tare decat continutul ( aici este vorba de apa,sau altceva ?) decat daca functioneaza rezistenta de la grill ! Banuiesc ca nu s-a folosit la probe un vas de ceramica (lut) care ar mai putea inmagazina ceva umiditate, desi nu cred in acesta teorie ,...la probe folosesc vas de sticla termo. Privitor la cele doua traf-uri, eu as zice sa va orientati si dupa tensiunea de iesire, alimentandu-le invers si cunoscut fiind faptul ca raportul este de 1/9, ati putea face niste calcule simple ! puneti o poza cu cuptorul !
 13. Diverse placi din tv-uri crt. ???
 14. Ma bucur ca ati rezolvat tv-ul , dar mai mult ma bucur ca ati pus aici pe forum rezultatul, care cu siguranta este util si altor colegi. Dupa cum v-am zis , nu-mi mai amintesc cate rez.au fost prajite si valoarea lor, ...un lucru stiu cert __ odata cu controlerul am cumparat rez.smd de 1ohm, pe care nu le-am avut atunci. Seara buna la toti !!!
 15. ...stie cineva ce s-a intamplat cu aceasta pagina ? era foarte utila dar nu mai poate fi accesata !
×
×
 • Create New...