Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

cornel1962

Membru activ
 • Content Count

  1,999
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 core_reputation_level_4

1 Follower

About cornel1962

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/26/1962

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Dambovita

Recent Profile Visitors

1,835 profile views
 1. Cele doua bin-uri par identice, nu le-am analizat linie cu linie . Bafta !
 2. ok, eu scriu softurile si maine pun la curier.
 3. Mii de scuze , sunt la volan in trafic si nu pot sa intru des pe forum. As vrra sa va intreb ce tens.aveti in pin 8 memorie si in pinii 5 si 6( scl, sda) ? M ai discutam pe seara cand ajung acasa! Azi am intrat si am vazut adresa, o sa pun cele doua bin-uri de la Florinel pe doua memorii si incerc sa le pun la curier cat pot de repede !
 4. eu nu cred ca este vorba de un soft alterat aici, dar pentru linistea dvs. va trimit memoriile programate ( asta maine ). Aveti un osciloscop in dotare ?
 5. Azi am intrat si am vazut adresa, o sa pun cele doua bin-uri de la Florinel pe doua memorii si incerc sa le pun la curier cat pot de repede !
 6. ...condensatorii pe tensiunile mici sunt ok ?
 7. daca vre-un coleg are un dump ok pentru acest sasiu, eu il pot pune pe o memorie si v-o pun la currier . O sa va coste plata taxei de curier !
 8. ...pe verticala, sau orizontala ?
 9. este ok si bu508, dar ramane problema cu izolarea fata de radiator !
 10. Problema este de la led-uri, dar daca nu ai experienta,...ar trebui sa inlocuiesti baretele cu totul . Trebuia sa postezi la depanare tv !
 11. D2499 este cu dioda, ....merge bine acolo MD1802 !
 12. Am incercat un sg6859atz si a facut poc fet-ul si doua rez., asa ca nu incercati ! Am comandat pf6003 la S-E si mi-a venit azi coletul si cu pf6003 a pornit sursa fara probleme . ...tot ce am inlocuit , este aici :
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.