Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cornel1962

Membru activ
 • Content Count

  2,083
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About cornel1962

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 01/26/1962

Profile Information

 • Locatie
  Dambovita

Recent Profile Visitors

2,246 profile views
 1. Am relipit pe placa IC-ul dat jos(mp3394) si cand am dat 3v in bl-on, am observat ca acesta lucreaza...., am montat si mosfetul la loc si sursa functioneaza perfect.!!!???. Nu stiu ce sa mai cred,...probabil a fost o lipitura rece la CI !
 2. Sursa funcțională am montat-o in tv , dar azi daca am timp, o sa incerc sa vad ce se intampla acolo. Nu gasesc nici schema ptr.varianta asta de sursa, adică pentru panel de 40"....
 3. Am pus osciloscopul si este mort, CI se alimenteaza, am simulat st_by si bl_on,...nimic ! Acum nu am un mp3394 si de aceia am întrebat dacă pot pune mp3398 ( aveam pe o sursa 17ips62), dar am considerat ca nu are rost sa dezmembrez sursa, asa ca am montat sursa funcțională pe tv si ramane sa o repar pe a lui ! Va multumesc si va doresc o seara frumoasa !
 4. MB-ul si ledurile sunt ok, am alta sursa si tv-ul functioneaza, dar as dori sa repar sursa lui.
 5. Am un tv in lucru echipat cu aceasta sursa, nu aprinde backlight....! Pot inlocui mp3394 cu mp3398 ? Multumesc !
 6. . cam veche postarea, dar intreb...La Crevedia ati incercat ?
 7. ...poza se vede, dar si eu zic ca este 45h8, cautati pe google si vedeti datasheet-ul lui ! https://www.mouser.com/datasheet/2/149/D45H8-888853.pdf
 8. ...pana va mutati la "bloc", vedeti ca in dreapta sus aveti 3 puncte, apasati butonul pentru " mai multa obtiuni " . Este si editare acolo ! Acum l-am descoperit si eu !
 9. ...este opinia dvs.si o respect, dar am si dreptul sa intreb,...care este legatura cu subiectul din post ??? Stima!
 10. Vad ca nici poze nu se mai pun pe acest forum !!! https://files.fm/u/d66j3ecn
 11. D-nul Costica, eu stiu ca nu are treaba cu stick-ul, insa daca ar face cateva masuratoti unde trebuie, s-ar lamuri repede daca este defect de soft, sau este o alta problema. Doar cu stick-ul, este greu...!
 12. Gasiti modul invertor cu 4 lămpi si se adaptează foarte usor...!
 13. Este ok, am si eu un ch341 si il folosesca memoriile eeprom si spi . V-as recomanda sa dati memoria jos de pe placa,, chiar daca aveti cleste !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines