Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

cornel1962

Membru activ
 • Content count

  1,523
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Se poate si mai bine

About cornel1962

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/26/1962

Profile Information

 • Locatie
  Dambovita

Recent Profile Visitors

1,089 profile views
 1. ... in cazul asta , sa apeleze la cineva cu experienta ! Daca este posibil, va rog sa stergeti recomandarea mea. Multumesc!
 2. ...deconectati toate mufele, scoateti placa si o alimentati la 220v cu ajutorul unui cablu cu sticher si doi papuci, pe care ii introduceti chiar pe spatele programatorului. Cu ajutorul unei surubelnite, rotini programatorul pe un program oarecare si led-urile de pe placa ar trebui sa se aprinda. Cu siguranta integratul este de tip LNK304, dar o sa vedem mai tarziu daca este in scurt !!!
 3. cornel1962

  Problema ciudata imagine Watson

  Colegu' sesebe se tine de glume !!! . Problema este ca nu reclamele ar fi de vina aici, ci nivelul de alb din continutul imaginii, care duce la un consum exagerat pe TK si sursa probabil nu-l poate sustine. Ar mai fi si alte cauze , dar as incepe cu testarea sursei in consum. ... urmariti nivelul de alb si pe alte emisiuni si probabil o sa constatati acelasi defect !
 4. cornel1962

  Tv VORTEX

  Ptr. TV-ul dvs., aveti nevoie de led-uri cod61 din oferta domnului V. Badila. Sper ca aveti ultima oferta 2018 !!!
 5. cornel1962

  Problema led Telefunken

  " l-am schimbat.am pus nou doar ca nu am mai montat radiatorul pe placa " Merge fierbinte cu radiator, fara....nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi de el acolo !!! . Led-urile sunt verificate ?, ...ceva tensiuni pe conectorul LED ? ...daca nu dati mai multe detalii, e greu !
 6. cornel1962

  tranzistor

  https://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/53507/FAIRCHILD/KSP44.html
 7. cornel1962

  Problema led Telefunken

  ...Este o problema destul de des intalnita la aceasta sursa,...este 17ips20 ? puneti o poza mai clara fata/verso , dar verificati mosfetul de acolo prima data !
 8. Cel mai sigur...., poate tel.dvs.permite navigarea in meniu, dar nu face functia de deschidere submeniuri!
 9. Nu merge nici cu alta tasta?...cred ca ar trebui totusi o tel.dedicata, sau una descrisa de @bobo ...programata ptr.acest model. ...sau o tel.de service !!!
 10. Se poate ajunge la configurari ?
 11. ...pai spuneti clar in ce este blocat, dezactivati modul hotel ! ... nu am inteles mare lucru! ...care setari ?, sau cum spune un coleg mai sus, puneti ceva poze !
 12. cornel1962

  HotPoint-Ariston RPG846D

  " se scoate cupla de alimentare a modulului si se conecteaza la retea timp de 10 secunde " ... revin cu o intrebare : este vorba de cupla de alim. RETEA ?
 13. cornel1962

  HotPoint-Ariston RPG846D

  Multumesc frumos pentru timpul acordat si totodata pentru felul in care ati detaliat. Acum nu sunt langa masina, dar cu siguranta voi verifica tot ce scrie mai sus, cu mentiunea ca ....nu sunt semne de oxid, arata foarte bine, dar proprietarul masinii spune ca a lasat-o spaland si la intoarcere a gasit-o in F09, ...spune ca in curte ii suda cineva la gard. De aici si banuiala de soft corupt. Ramane sa vad daca pot rezolva ceva si o sa postez aici. C17 sigur se afla pe Hotpoint, dar cea cu placa de indesit !!!
 14. cornel1962

  tv2kr

  Ati verificat traseele SCL,SDA sa nu aveti ceva intrerupt ?
 15. cornel1962

  HotPoint-Ariston RPG846D

  Nimeni nu s-a intalnit cu acest model ?
×