Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dop obturare tevi


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

33 minutes ago, nostrom said:

Am masurat doar diametrul exterior si am doua valori o teava cu diametrul de 21,5mm si alta cu diametrul de 17,5mm. Insa cred ca dopurile si evident tarozii au filet "GAZ" sper sa nu gresesc cu aceasta denumire.

 

Cred ca am  sa merg la un magazin dotat cu un subler si o lera si am sa masor dopurile ce filet au si ce diametru.

Link spre comentariu

Daca sant din cupru ... mai greu cu filetul . " Carnea " e foarte subtire . Evident , exista solutia " standardizata " de mai sus . Capacele se gasesc relativ greu ... Sau , lipirea unui niplu din bronz , cu filet interior sau exterior , caruia i se ataseaza dop sau capac , bineinteles cu material de etansare  . In extremis , se curata teava in interior , se aplica pasta de lipit cu flacara , apoi se turteste si se lipeste cu lampa , aliaj si pasta . Am aplicat metoda de cateva ori , e fezabila si sigura . Daca tevile sant din otel , se aplica alte metode .

Editat de gauss
Link spre comentariu
1 hour ago, manolo said:

Ca sa dai filet interior cu un tarod este aproape inposibil ,iti recomand daca nu vrei sa pui un dop sudat ,mufe rapide de 3/8 si 1/2 pentru tevi de otel GEBO costa circa 30 ron bucata.

 

Cred ca exagerati, de ce sa fie imposibil ? 

Mufele GEBO sunt OK, dar nu sunt rentabile (Sunt scumpe ) in plus tot dopul e cel care obtureaza si in cazul mufelor Gebo

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări