Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

mac01

Membru activ
 • Content count

  1,568
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

281 Excellent

1 Follower

About mac01

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,921 profile views
 1. mac01

  Schimbare prize si intrerupatoare.

  Eu vorbeam strict numai de link-ul indicat de @dem3ntor. http://elbo.ro/index.php?id_product=8&controller=product La acele prize modulare trebuie schimbat stecherul sau pus un adaptor ca sa ai impamantare. Altfel cu stecher normal suko...nu ai impamantare!
 2. mac01

  Doar bancuri ...

  Doamne am ras cu lacrimi...tare de tot bancul asta @Pinti! Bestial.
 3. mac01

  Schimbare prize si intrerupatoare.

  N-au impamantare astea modulare...iar daca sunt montate in cutie una langa alta nu poti folosi decat stechere subtiri (plate). Daca bagi un stecher suko in priza, urmatoare priza de langa n-o mai poti folosi. Eu am pus Schneider Sedna in toata casa..au .lamele foarte tari, nu se largesc usor....sunt ok ca prize.
 4. mac01

  Ovidanie vinde:

  Mai sunt la vanzare toate radiatoarele cu coolere de la procesoare...prezentate in foto de mai sus? Inclusiv cel de cupru?
 5. mac01

  Rola presoare Technics

  Am reusit sa ajung la Posta in dimineata asta si v-am expediat coletul. Sa le folositi sanatos!
 6. mac01

  Rola presoare Technics

  Toate rolele provin de la Technics 575....sunt identice cu cele de la deck-ul tau. Din pacate azi nu am reusit sa ajung la posta. Posta este mai departe de mine si n-am avut drum spre ea. Dar maine dimineata imi fac drum special si trec si depun coletul. Pana vineri-sambata ai rolele. Imi pare rau...nu-mi sta in caracter sa nu fiu punctual...dar azi au fost alte treburi urgente care trebuiau rezolvate. Merci de intelegere.
 7. mac01

  Rola presoare Technics

  Pachetul este pregatit...maine dimineata il pun la posta. Ti-am pus patru role presoare originale (ce-am gasit si eu mai bun prin cutie cu cauciucul cat mai ok).....am mai pus un ax cu o rola noua polizata, care inlocuieste cea originala...si o rola noua nepolizata. La ultima rola noua nepolizata ti-am lasat tie placerea s-o polizezi. Sa le folosesti cu placere! free image hosting site
 8. Dar ce actioneaza acel motor de se zdruncina utilajul? Nu prea este ok acest comportament. E ceva in neregula acolo...o descentrare, o nealiniere...ceva se intampla acolo. Sau trebuie fixat utilajul de sol, de un perete, etc....sau un sistem de amortizoare. Trebuie sa vedem si noi niste poze.. Pornirea mai lenta o poti face si prin micsorarea condensatorului...dar apoi trebuie un montaj electronic care sa cupleze condensatorul original la loc dupa pornire. Iar o pornire lenta s-ar putea sa nu asigure forta necesara pentru actionarea utilajului. Trebuie detalii mai multe si poze...altfel vorbim in vant....doar ne dam cu parerea.
 9. mac01

  vestel 17ips20

  De ce nu descarci link-ul pus in a doua postare de Florin Iordache? Ai acolo schema.
 10. mac01

  Placare pereti balcon bucatarie

  De obicei piatra asta se pateaza in conditii de bucatarie. Eu am vrut sa pun granit pe jos in bucatarie si m-am razgandit. Cumparasem toate suprafata necesara si am facut proba cu ulei, otet si cola pe o placa...dupa ce citisem pe internet ca granitul este foarte pretentios. Asa a fost...in locurile respective piatra a ramas patata. Am frecat si cu mama solutiilor...pana si cu soda am incercat....degeaba...daca te uitai dintr-un anumit unghi se vedeau petele. Am dus-o inapoi si am luat gresie normala...mi-a trecut de granit. Era frumos...jos palaria...dar la capitolul intretinere e dezastru.
 11. mac01

  vand diverse electrice si electronice

  Pozitia 20 si 22 si 20 buc 1PM4 le vrea eu.
 12. mac01

  Radiator aluminiu

  Andrei...cumpar radiatorul asta.
 13. mac01

  Merita sa cumperi Diesel?

  Doamne fereste...astia de la vw nu sunt sanatosi la cap...ce de abrevieri a avut motorul asta! Bine ca nu m-a atras masinile si istoria lor!
 14. mac01

  Merita sa cumperi Diesel?

  Stiam ca e motor pompe-duse..dupa aceea parca i-au pus si injectie common-rail. Stiu ca a fost ultimul motor fiabil de la VW. ....dupa asta au inceput sa dea cu stangu in dreptu rau de tot la motoare. De fapt de vreo 15 ani vw nu mai face motoare bune. In sfarsit ...nu mai conteaza...bine ca am aflat ce inseamna ajm.
 15. mac01

  Merita sa cumperi Diesel?

  De 1,9 Tdi stiam ...dar habar n-aveam ca se numeste ajm. Eu oricum nu agreez (nu le mai agreez) masinile europene, mai ales grupul vag...raman la asiatici. Dar 1,9 Tdi stiam ca este un motor reusit, cand l-a creat VW...era chiar renumit in fiabilitate! Sau ma insel? De poluat...polueaza...la vremea cand a fost gandit nu erau atatea norme euro!
×