Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

manolo

Membru activ
 • Content Count

  1,523
 • Joined

 • Last visited

About manolo

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Compresorul de clima auto ,este actionat de un motor electric sau prin fuli si curea de motorul masinii .intreb eu nu am masina.
 2. Stai linistit toti fierbem,noroc ca inca e racoare afara,pentru uitare sunt agende sau fisiere txt pe PC sau similar ,sau in cazuri grave pastile.
 3. Asa este ,si scump si astepti mult,si daca vrei alta culoare decit verde alti dolari in plus, eu fac vias din terminale de rezistente de 1/8w si gauri de 0,5mm ,din 50 de rez. fac o multime de vias.
 4. Sti de ce are veverita coada in spate?
 5. Se vede ca nu l-ai spalat ,nu este ruginit ,dar are tot felul de "gorgoaze" ramase de la sudura ,si nu uita spalarea instalatiei si proba de presiune e prevazuta si in normative .
 6. Ai spalat vreodata un calorifer de otel nou sa vezi ce iese din el? nu cred .De acea se monteaza un robinet de golirea la caloriferul cel mai de jos si se face spalarea instalatiei ,fara a baga apa si in centrala .
 7. La treaba cu infundarea s-a ajuns fiindca instalatia nu a fost spalata corespunzator ,mai ales la caloriferele de otel ,se poate folosi si un antigel special cu ar fi cel de aici :https://www.romstal.ro/antigel-concentrat-instalatii-incalzire-racire-vision-50-grd-c-bidon-10-kg-p48124.html?gclid=Cj0KCQjwkZiFBhD9ARIsAGxFX8ALUOeDoRfAe7AnHxPrrqENbpAPSgUtmUXjz_AMwFw3BAngBNqnFQIaAjNjEALw_wcB nu trebuie pompa pentru umplerea instalatiei ,recomand umplerea instalatiei cu apa tratata cu polifosfat.
 8. manolo

  decapant OL

  Acest produs :ATENȚIE: Preparat periculos conține acid fosforic 35%.
 9. manolo

  decapant OL

  Acum ce sa zic ,densitatea este de 1,2g/cm3 si se vinde la ml.
 10. manolo

  decapant OL

  Eu zic ca este lichid.Acid pentru lipire TPY Datasheet.rar
 11. Curata,verifica contactele schimbatorului de viteze sau potentiometru.
 12. Pe mine nu ma intereseaza ,parca altcineva a intrebat.
 13. Da se mai gaseste.
 14. In poza pusa de modoran se vede clar cum se simuleaza TUJ cu tranzistoare ,daca se doreste TUJ echivalent la adresa pusa.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines